Returning of the written off #41 Invited only - Page 76

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.8k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
https://www.tellychakkar.com/sites/tellychakkar.com/files/imagecache/Display_445x297/images/story/2012/05/09/02_0.jpg
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Saska,evo da se oraspolozis i odmoris oci 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Saska,evo da se oraspolozis i odmoris oci 😉

A samo da ti kazem da smo i nas tri clanovi ekipe. Dal im je kondicioni trener a Laksmi i ja smo fizioterapeuti. 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sta ima u tom belom svetu ? Cule smo od Keti da ti se bas dopalo i da si se lepo provodila..a sada molicu jedan esej na zadatu temu...😉

Vidi, koliko god da ne budemo zajedno, telepatija ne prestaje medju nama. Malopre sam napisala da ne mogu da postignem ni da vas iscitam, malo sam i umorna, glava me naravno odmah zabolela cim sam stigla u Srbiju , htela sam da vas pozdravim jer ste mi bas bas nedostajale, a eseja ce biti naravno samo ne veceras. Sta moze da bude u belom svetu sem da je to zaista beli svet u svakom smislu, od kulturnih znamenitosti, pa do ispijaja kafica ali zaista opusteno i na nivou. Kad udjem u becki lokal, a birala sam svakakve , od autenticnih, pravih , starih beckih do modernih, pa kad vidim da bakice, skockane, sredjene u po bela dana sede , pijuckaju pice i igraju karte,sta reci. Ja da to u ovim godinama radim u Sapcu, odmah b irekli, vidi nje, sedi u kafani a rucak se izgleda sam kuva, kapirate sta hocu da kazem
Daltoni thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=95MpP7bRQSo[/YOUTUBE]

Pesmica za dobro vece...🤗

PS Postavila bih spot ali je previse...😳

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ne mogu da postignem , idem RANDOM sto bi rekli😆, znam da ne mogu da ucestvujem u diskusiji, mnogo toga imam da procitam. Kety me obavestavala koliko je mogla, uglavnom me je bacala u depresiju jer mi je rekla da je Rudi zauzeo oho-ho prostora,😡 posle je prestala da pise o tome, sad mi je jasno i zasto 🤣. Uglavnom pozelela sam vas mnooogo, a bogami cu sve iscitati, ako vidim da vam nisam nedostajala jao si ga vama .
😆

Ajd ne brini zbog Rudija,jadnicak je obolio od malarije pa ga nema u seriji 😆😆 Jest nam dugo i bio 🤣
nn027 thumbnail

Vidi, koliko god da ne budemo zajedno, telepatija ne prestaje medju nama. Malopre sam napisala da ne mogu da postignem ni da vas iscitam, malo sam i umorna, glava me naravno odmah zabolela cim sam stigla u Srbiju , htela sam da vas pozdravim jer ste mi bas bas nedostajale, a eseja ce biti naravno samo ne veceras. Sta moze da bude u belom svetu sem da je to zaista beli svet u svakom smislu, od kulturnih znamenitosti, pa do ispijaja kafica ali zaista opusteno i na nivou. Kad udjem u becki lokal, a birala sam svakakve , od autenticnih, pravih , starih beckih do modernih, pa kad vidim da bakice, skockane, sredjene u po bela dana sede , pijuckaju pice i igraju karte,sta reci. Ja da to u ovim godinama radim u Sapcu, odmah b irekli, vidi nje, sedi u kafani a rucak se izgleda sam kuva, kapirate sta hocu da kazem

Kapiram Badi. Kod nas je tako i najverovatnije se po tom pitanju skoro nece nista promeniti.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Eto vidis , ovaj post nisam ni videla , nesto sam i spora i osamucena . 😆

Zivele vi meni sto godina a i ja sa vama , nego sta nego da nazdravimo, samo nemerem trazit sliku sad , opet cu izdangubiti. 🤣

A znam da vam je Kety inace rekla da sam se za njen rodjus napila, pa ko...biti cu fina , i inace sam fina al sad stizem iz Beca , jelte
😎
Daltoni thumbnail

Da, tamo je sve drugacije..Ja nikada nisam bila ali ti sve verujem...Jedva cekam tvoj esej o Becu..🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ajd ne brini zbog Rudija,jadnicak je obolio od malarije pa ga nema u seriji 😆😆 Jest nam dugo i bio 🤣

🤣 Preforsirale smo ga sto jeste jeste. I sad cemo grickati nokte dok ga neosposobe .😆