Returning of the written off #41 Invited only - Page 75

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.8k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Ja njemu uvijek kazem da se morao bar negdje od njih ocesati 🤣 prosto nemoguce koliko ga ljudi svojataju i vole 😆😆Da moze streljao bi me pogledom 😆😆
A nisam ja bila plavusa kada smo se upoznali nego crnka,u plavo sam se ofarbala njemu iz inata 😃 On obozava crnke a mrzi plavuse 😆😆
Jednom kada smo bili u drustvu,zabavljali smo se,on je onako ladno prokomentarisao frendovu djevojku,koje se ofarbala u crveno,rijecima kada bi moja to meni uradila odmah bi je ostavio 😲😲 Ja ga onako bijesna pitam sta si rekao 😲 a on ladno to ponovi pred drustvom 😡 Presutila sam i jedva cekala 6 sati ujutro da se otvori prvi frizeraj 😃 otisla i ofarbala se u plavo 😃Prvo sam njega nazvala i rekla da ga ceka iznenadjenje 🤣 Kad je dosao blijedo i tupo,otvorenih usta gledao je u mene 10 min.🤣 a onda se dosjetio da mozda imam periku 😆😆 Nakon sto se uvjerio da je kosa moja promucao je pa lijepo ti stoji 🤣Ajde sto je dozivio taj sok,trebalo je prezivjeti zhb frendova kada sam se ja pojavila sa novom bojom kose 😆😆I tako sam ja postala plavusa koju on godinama pokusava nagovoriti da opet bude crnka,samo ga nesto ne cujem 😆😆
Posto je zhb i tezak tip ne mogu mu nista kad nesto zacrta pa ga gadjam tamo gdje mu najvise smeta 😃 Obozava dugu kosu i kada je malo skratim to mu je noz u srce 😃Jednom me tako naljutio da sam,da mu se osvetim 😆😆,otisla i osisala se skroz nakratko 🤣Ajme kad sam dosla kuci 🤣 mislila sam da ce ga srcani strefiti 😆😆 A ja jos dolijevam ulje i pitam kako ti se svidja 😃 a on onako bijesan izgledas isto Milena Dravic kad je glumila u tifusarima 🤣🤣

KHUSHIII o Khushiii

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
https://25.media.tumblr.com/ecd011a7888775222b297efd5123468f/tumblr_ml8xz2ciQ11rdio5so1_250.gif
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Eto... a ja visoka 180 🤣

ring any bells 😉😆

🤣🤣

Odlicno cete se sl*gati po visini 😆😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Moja Bi ... my the B friend forever ❤️

Saskice moja❤️

Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail
https://25.media.tumblr.com/f8e38e314e4ec63f124b5d3a4faacaea/tumblr_ms36r1uBnX1scn3p8o1_500.jpg
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Ja njemu uvijek kazem da se morao bar negdje od njih ocesati 🤣 prosto nemoguce koliko ga ljudi svojataju i vole 😆😆Da moze streljao bi me pogledom 😆😆
A nisam ja bila plavusa kada smo se upoznali nego crnka,u plavo sam se ofarbala njemu iz inata 😃 On obozava crnke a mrzi plavuse 😆😆
Jednom kada smo bili u drustvu,zabavljali smo se,on je onako ladno prokomentarisao frendovu djevojku,koje se ofarbala u crveno,rijecima kada bi moja to meni uradila odmah bi je ostavio 😲😲 Ja ga onako bijesna pitam sta si rekao 😲 a on ladno to ponovi pred drustvom 😡 Presutila sam i jedva cekala 6 sati ujutro da se otvori prvi frizeraj 😃 otisla i ofarbala se u plavo 😃Prvo sam njega nazvala i rekla da ga ceka iznenadjenje 🤣 Kad je dosao blijedo i tupo,otvorenih usta gledao je u mene 10 min.🤣 a onda se dosjetio da mozda imam periku 😆😆 Nakon sto se uvjerio da je kosa moja promucao je pa lijepo ti stoji 🤣Ajde sto je dozivio taj sok,trebalo je prezivjeti zhb frendova kada sam se ja pojavila sa novom bojom kose 😆😆I tako sam ja postala plavusa koju on godinama pokusava nagovoriti da opet bude crnka,samo ga nesto ne cujem 😆😆
Posto je zhb i tezak tip ne mogu mu nista kad nesto zacrta pa ga gadjam tamo gdje mu najvise smeta 😃 Obozava dugu kosu i kada je malo skratim to mu je noz u srce 😃Jednom me tako naljutio da sam,da mu se osvetim 😆😆,otisla i osisala se skroz nakratko 🤣Ajme kad sam dosla kuci 🤣 mislila sam da ce ga srcani strefiti 😆😆 A ja jos dolijevam ulje i pitam kako ti se svidja 😃 a on onako bijesan izgledas isto Milena Dravic kad je glumila u tifusarima 🤣🤣

KHUSHIII o Khushiii

🤣🤣🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ne mogu da postignem , idem RANDOM sto bi rekli😆, znam da ne mogu da ucestvujem u diskusiji, mnogo toga imam da procitam. Kety me obavestavala koliko je mogla, uglavnom me je bacala u depresiju jer mi je rekla da je Rudi zauzeo oho-ho prostora,😡 posle je prestala da pise o tome, sad mi je jasno i zasto 🤣. Uglavnom pozelela sam vas mnooogo, a bogami cu sve iscitati, ako vidim da vam nisam nedostajala jao si ga vama .
😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Da znas da me ljudi nagovaraju da napisem knjigu,sto zbog moje bolesti,borbe za sina,i svega sto mi se izdesavalo u zivotu,a nisam klonula duhom,sto zbog moje ljubavi prema umjetnosti.Vjerovatno i hocu,samo da se sve ovo sto slijedi zavrsi dobro.Svakako cete vi biti prvi koji cete citati 😆😆

Isti slucaj sa mnom😉 sto se tice pisanja knjige,mogla bi napisati u 3 komada.
Doduse jesam pisala neke tuzne stihove,ali knjigu jos nisam...imam cak i izdavaca za nju 😆
Dace dragi BOG da sve bude uredu i da citamo tvoje stivo😳
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Sta ima u tom belom svetu ? Cule smo od Keti da ti se bas dopalo i da si se lepo provodila..a sada molicu jedan esej na zadatu temu...😉

I ja sam nestrpljiva da saznam kako si se provela, Dakle mi cekamo 😃
Daltoni thumbnail
Ja i dalje cekam esej...putopis...fotografije...