Znas kako moj svami meni kaze otrov se pakuje u malim bocama 😆😆 On je 190 i krupan a ja jedva 165 🤣 ne dodjem mu ni do ramena 😆😆
Pa nije ti los svami..hmmm 😆 Znaci ja i ti smo iste visine ili bolje reci nizine😆..😃
CHACHI vs CUTEY 11.12
CONFUSED SOULS 12.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 2nd T20I🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 35
Is Yrkkh in trouble?
Hrithik ‘praises’ Dhurandhar but he also disagrees with its politics
Film Critics Guild issues statement
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Who is the most hated character
I hope pari sudhar nahi gayi ho!
Critic Roshan is back with another review of Dharundhar!!
Saahil & Pooja Set To Return!!
15 years of Ranveer Singh
Industry support for Dhurandhar (a compilation)
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
Akshaye Khanna is the highest grossing actor of 2025!!!
How convenient
Znas kako moj svami meni kaze otrov se pakuje u malim bocama 😆😆 On je 190 i krupan a ja jedva 165 🤣 ne dodjem mu ni do ramena 😆😆
Smekiii 🤣🤣🤣Da znas sta se meni desilo sa svamijem.U subotu meni Saska na viber poslala poruku,da mi cestita rodjos i izmedju ostalog da me pita gdje mi je svami jer ga nije nasla 😆😆 Uz to je nesto pitala i za Baruna a ja onako u frci,gosti,...napisem ma svami je kod kuce,sutra ce i on i svi gosti na put,taman da se sviju rijesim i onda sam opet slobodna dan i noc samo za Baruna.I umjesto Saski poruku posaljem muzu na viber 😲 Mozes misliti mene 😆😆 Sve sam pretrazila po kuci da mu nadjem taj mob.sto koristi u Austriji a on ga slucajno ponio sa sobom u grad 😲Da si me vidjela kada je stigao kuci 😆😆 ko ce mu objasniti ko je Barun 🤣Imala sam srece cim je dosao kuci spustio mob u hodnik,a poruka na viber dodje tek kad uspostavis konekciju sa inernetom, tako da sam uspjela obrisati poruku prije nego je vidio 😃😆😆
Pisi obavezno, ti zaista imas mnogo toga da kazes. 😛
A za Lakmi predvidi jedno poglavlje 😆
Pa nije ti los svami..hmmm 😆 Znaci ja i ti smo iste visine ili bolje reci nizine😆..😃
Da vam kazem nesto , obema. Vasi svamiji vas vole i zato im nisu vazni kilogrami i zato mogu da podnesu i plavu kosu i tifus frizuru. 😉😆
Eto... a ja visoka 180 🤣
ring any bells 😉😆
Dakle zato si me onako uspaniceno pitala '' jel ti stigla poruka o Nanavu, nema mi je na display-u 🤣
Uh da sam znala... naplatila bih ti za sve ono sto sam spartala UZALUDNO po mariahilferstrasse😡 🤣
P.S. moras ti proci ipak moju skolu😆 ... umesto da si ti njega napala ko ti je bre ova Saska sto te trazi po Becu , ti se uspanicila ccc