Returning of the written off #41 Invited only - Page 74

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.8k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Znas kako moj svami meni kaze otrov se pakuje u malim bocama 😆😆 On je 190 i krupan a ja jedva 165 🤣 ne dodjem mu ni do ramena 😆😆

Pa nije ti los svami..hmmm 😆 Znaci ja i ti smo iste visine ili bolje reci nizine😆..😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Znas kako moj svami meni kaze otrov se pakuje u malim bocama 😆😆 On je 190 i krupan a ja jedva 165 🤣 ne dodjem mu ni do ramena 😆😆

Da vam kazem nesto , obema. Vasi svamiji vas vole i zato im nisu vazni kilogrami i zato mogu da podnesu i plavu kosu i tifus frizuru. 😉😆
Daltoni thumbnail
Sta ima u tom belom svetu ? Cule smo od Keti da ti se bas dopalo i da si se lepo provodila..a sada molicu jedan esej na zadatu temu...😉

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Da nazdravimo za Badijev povratak 😃

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Smekiii 🤣🤣🤣

Da znas sta se meni desilo sa svamijem.U subotu meni Saska na viber poslala poruku,da mi cestita rodjos i izmedju ostalog da me pita gdje mi je svami jer ga nije nasla 😆😆 Uz to je nesto pitala i za Baruna a ja onako u frci,gosti,...napisem ma svami je kod kuce,sutra ce i on i svi gosti na put,taman da se sviju rijesim i onda sam opet slobodna dan i noc samo za Baruna.I umjesto Saski poruku posaljem muzu na viber 😲 Mozes misliti mene 😆😆 Sve sam pretrazila po kuci da mu nadjem taj mob.sto koristi u Austriji a on ga slucajno ponio sa sobom u grad 😲
Da si me vidjela kada je stigao kuci 😆😆 ko ce mu objasniti ko je Barun 🤣Imala sam srece cim je dosao kuci spustio mob u hodnik,a poruka na viber dodje tek kad uspostavis konekciju sa inernetom, tako da sam uspjela obrisati poruku prije nego je vidio 😃😆😆

Dakle zato si me onako uspaniceno pitala '' jel ti stigla poruka o Nanavu, nema mi je na display-u 🤣

Uh da sam znala... naplatila bih ti za sve ono sto sam spartala UZALUDNO po mariahilferstrasse😡 🤣

P.S. moras ti proci ipak moju skolu😆 ... umesto da si ti njega napala ko ti je bre ova Saska sto te trazi po Becu , ti se uspanicila ccc

Kety76 thumbnail

Pisi obavezno, ti zaista imas mnogo toga da kazes. 😛
A za Lakmi predvidi jedno poglavlje 😆

To ce biti posebno poglavlje,osnivanje i sirenje kompanije L&L😆😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pa nije ti los svami..hmmm 😆 Znaci ja i ti smo iste visine ili bolje reci nizine😆..😃

Eto... a ja visoka 180 🤣

ring any bells 😉😆

Daltoni thumbnail

Da vam kazem nesto , obema. Vasi svamiji vas vole i zato im nisu vazni kilogrami i zato mogu da podnesu i plavu kosu i tifus frizuru. 😉😆

Evo bas sada sam rekla svamiju da mnogo podseca na Kuzeja iz serije Sever Jug..ali bas lice..😃
😃

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Eto... a ja visoka 180 🤣

ring any bells 😉😆

Keti...ne padaj na Micine provokacije 😉🤣

A ja ?
Mozda su me zamenili u online porodilistu..🤣 Mama 180..tata ...🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: saska

Dakle zato si me onako uspaniceno pitala '' jel ti stigla poruka o Nanavu, nema mi je na display-u 🤣

Uh da sam znala... naplatila bih ti za sve ono sto sam spartala UZALUDNO po mariahilferstrasse😡 🤣

P.S. moras ti proci ipak moju skolu😆 ... umesto da si ti njega napala ko ti je bre ova Saska sto te trazi po Becu , ti se uspanicila ccc

😆

Da,nisam ti imala vremena objasnjavati 🤣 Zamisli da mu je stigla poruka u kojoj zena pise da jedva ceka da ga se rijesi da moze biti s drugim 🤣Zahvaljivala sam svim svecima sto zivim u Bosni pa nema interneta dok ne dodje kuci 😆😆 A tu sam odglumila Brzog Gonzalesa 🤣