Mica ima poruku i za tebe, dok vas stignem ti si je sigurno vec dobila , a ako slucajno previdis... IMAM PROBLEM SA KANTOM OD KOMPA 🤣 ring any bell now 😳😆
Bas imas problem kad nisi videla proporcije...polako..doci ces i dotle...🤣
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
IJJAT PYARI 31.10
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,2nd T20I, Melbourne🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
Anu maid is back 💃 💃 💃 💃 💃 💃 💃
Sushant’s sister has lost her mind completely!
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
SRK Film Festival SRK Mania
Which November release excites you the most?
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
♕ Go Go Page Rangers🏆┇Nov BTRC 2K25 ♕
What if............Arjun
| BOOKCHESTER UNITED ⚽️ 📖 | Nov’ 25 BTRC | 🍂🍁
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
Mica ima poruku i za tebe, dok vas stignem ti si je sigurno vec dobila , a ako slucajno previdis... IMAM PROBLEM SA KANTOM OD KOMPA 🤣 ring any bell now 😳😆
Ajd ne brini zbog Rudija,jadnicak je obolio od malarije pa ga nema u seriji 😆😆 Jest nam dugo i bio 🤣
🤣 Preforsirale smo ga sto jeste jeste. I sad cemo grickati nokte dok ga neosposobe .😆
Covek je potpuno promenio moju percepciju muskaraca sa brkovima...😉😳🤣
Koliko ih poznajes licno? Mslim na muskarce sa brkovima. 😃
Iskreno...😕 Mladjeg nijednog..😕
Moj tata nosi brkove a imam i komsiju koji ih nosi. Stariji je od mene samo dve godine i ne secam se vise kako je izgledao bez brkova.
Vidi Laksmi, ja sam Saski namenila da se bavi njegovom zenom ali nisam znala kako da joj to fino saopstim. Zato si ti to bas diplomatski izvela 🤣

Moj tata nosi brkove a imam i komsiju koji ih nosi. Stariji je od mene samo dve godine i ne secam se vise kako je izgledao bez brkova.
Ja znam jednog kamiondziju koji ima brke ko Marko Kraljevic , matoriji je od mog caleta..i vise nikoga odavde..😕
Ja i dalje cekam esej...putopis...fotografije...
Saska,evo da se oraspolozis i odmoris oci 😉
A samo da ti kazem da smo i nas tri clanovi ekipe. Dal im je kondicioni trener a Laksmi i ja smo fizioterapeuti. 😃A tebi Saska smo dodijelili zadatak da pajserom odvojis Vivijanovu zenu od njega🤣 mi joj ne mozemo nista a imale smo svakakvih ideja 🤣
Vidi Laksmi, ja sam Saski namenila da se bavi njegovom zenom ali nisam znala kako da joj to fino saopstim. Zato si ti to bas diplomatski izvela 🤣🤣🤣Pa mi se odlicno razumijemo 😆😆 ovako cemo odsad jedna misli druga pise 🤣a ne da objavljujemo iste postove 😆😆
Ja sam sad navikla na Rudru sa brkovima da mislim da bez brkova ne bi bio ni upola tako dobar. 😳
E sad sam na ovom postu hahaha
Imam jos nekih fotografija u mom telefonu, to sam uradila zbog vas jer sam znala da nemam drugaciji nacin da vam ih prosledim sem preko Kety, mada su i to iz kafica uglavnom, ali ima i ovako nekih. Ivana moja ima dosta, ona ima profesionalni fotoaparat, kad bude dolazila, pokusacu da nadjem nacin da vam ih prosledim, ovako , mogu jos po koju iz mog telefona. Povodom toga, opasno sam nervirala moju Ivanu sto se slikam svojim mobilnim, kaze nikad mi nece biti jasno sto insistiras na tom tvom aparaticu od 2mpiksela pored ovakvog aparata, a ja kazem samo ti slikaj 😆