Returning of the written off #41 Invited only - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.6k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Mica ima poruku i za tebe, dok vas stignem ti si je sigurno vec dobila , a ako slucajno previdis... IMAM PROBLEM SA KANTOM OD KOMPA
🤣 ring any bell now 😳😆

Bas imas problem kad nisi videla proporcije...polako..doci ces i dotle...🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ajd ne brini zbog Rudija,jadnicak je obolio od malarije pa ga nema u seriji 😆😆 Jest nam dugo i bio 🤣

🤣 Preforsirale smo ga sto jeste jeste. I sad cemo grickati nokte dok ga neosposobe .😆

Covek je potpuno promenio moju percepciju muskaraca sa brkovima...😉😳🤣

Koliko ih poznajes licno? Mslim na muskarce sa brkovima. 😃

Iskreno...😕 Mladjeg nijednog..😕

Moj tata nosi brkove a imam i komsiju koji ih nosi. Stariji je od mene samo dve godine i ne secam se vise kako je izgledao bez brkova.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Moj tata nosi brkove a imam i komsiju koji ih nosi. Stariji je od mene samo dve godine i ne secam se vise kako je izgledao bez brkova.

Ja znam jednog kamiondziju koji ima brke ko Marko Kraljevic , matoriji je od mog caleta..i vise nikoga odavde..😕

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Vidi Laksmi, ja sam Saski namenila da se bavi njegovom zenom ali nisam znala kako da joj to fino saopstim. Zato si ti to bas diplomatski izvela 🤣

🤣🤣

Pa mi se odlicno razumijemo 😆😆 ovako cemo odsad jedna misli druga pise 🤣a ne da objavljujemo iste postove 😆😆
Daltoni thumbnail
https://i.imgur.com/IRJPv.gif
nn027 thumbnail

Ja znam jednog kamiondziju koji ima brke ko Marko Kraljevic , matoriji je od mog caleta..i vise nikoga odavde..😕

Ja sam sad navikla na Rudru sa brkovima da mislim da bez brkova ne bi bio ni upola tako dobar. 😳
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ja i dalje cekam esej...putopis...fotografije...

E sad sam na ovom postu hahaha

Imam jos nekih fotografija u mom telefonu, to sam uradila zbog vas jer sam znala da nemam drugaciji nacin da vam ih prosledim sem preko Kety, mada su i to iz kafica uglavnom, ali ima i ovako nekih. Ivana moja ima dosta, ona ima profesionalni fotoaparat, kad bude dolazila, pokusacu da nadjem nacin da vam ih prosledim, ovako , mogu jos po koju iz mog telefona. Povodom toga, opasno sam nervirala moju Ivanu sto se slikam svojim mobilnim, kaze nikad mi nece biti jasno sto insistiras na tom tvom aparaticu od 2mpiksela pored ovakvog aparata, a ja kazem samo ti slikaj
😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Saska,evo da se oraspolozis i odmoris oci 😉

A samo da ti kazem da smo i nas tri clanovi ekipe. Dal im je kondicioni trener a Laksmi i ja smo fizioterapeuti. 😃

A tebi Saska smo dodijelili zadatak da pajserom odvojis Vivijanovu zenu od njega🤣 mi joj ne mozemo nista a imale smo svakakvih ideja 🤣

Vidi Laksmi, ja sam Saski namenila da se bavi njegovom zenom ali nisam znala kako da joj to fino saopstim. Zato si ti to bas diplomatski izvela 🤣

🤣🤣

Pa mi se odlicno razumijemo 😆😆 ovako cemo odsad jedna misli druga pise 🤣a ne da objavljujemo iste postove 😆😆

Dogovoreno. Stvarno nema smisla da ljudi citaju dva puta isto 😆
Daltoni thumbnail

Ja sam sad navikla na Rudru sa brkovima da mislim da bez brkova ne bi bio ni upola tako dobar. 😳

Da, kada mu vidim neke slike od ranije bez brkova deluje mi ko devojcica naspram ovog macho muskarca koji je sada 😳
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

E sad sam na ovom postu hahaha

Imam jos nekih fotografija u mom telefonu, to sam uradila zbog vas jer sam znala da nemam drugaciji nacin da vam ih prosledim sem preko Kety, mada su i to iz kafica uglavnom, ali ima i ovako nekih. Ivana moja ima dosta, ona ima profesionalni fotoaparat, kad bude dolazila, pokusacu da nadjem nacin da vam ih prosledim, ovako , mogu jos po koju iz mog telefona. Povodom toga, opasno sam nervirala moju Ivanu sto se slikam svojim mobilnim, kaze nikad mi nece biti jasno sto insistiras na tom tvom aparaticu od 2mpiksela pored ovakvog aparata, a ja kazem samo ti slikaj
😆

Samo ti nama za pocetak prosledi te iz telefona a posle ces te iz Ivaninog aparata. Jedva cekam da ih vidim 😛