Returning of the written off #35 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

E sad gledam ove prognoze, pricamo o snegu a pogledam sad kroz prozor, kod mene se spustila magla, ne vidim prst pred okom.Necu da pricam vise o vremenu, u zadnje vreme stagod sam planirala... necu da mislim o ovome, ne zanima me.

Plus hocu ponovo da vam kazem, toliko me muci tastatura da je ovo strasno, tako mi razmak ukoci s vremena na vreme da mi je muka otkucati recenicu. Ne znam zasto na mom. zablokira

Barem ti je tastatura dzabe..imas novu za 500-1000 dinara..😃

Ima tu si u pravu, tim pre sam se pre neki dan sokirala. Uz novine je tata doneo i reklamni materijal , mislim da je Tehnomanija bila u pitanju, ali nemojte me drzati za rec.Nije to ni toliko bitno. Jedna od tastatura kosta preko 20 000dinara. 😲 E to kad sam videla...Pomislila sam mozda samo moram da pomislim a ona ce sama to otkucati. Pa sta bre ima toliko da kosta ? 😕

Sto lud plati...😕 Imas ti i garderobu od 500 do 200000 dinara..kao i sve ostalo..Eto moja tastatura, skroz solidna (tako kaze moj svami) kosta 750 kinti..i sljaka super..😃

I moja. Bila je najjeftinija kad sam kupovala komp. Bilo mi je vaznije da imam dobru konfiguraciju i monitor a zvucnici, tastatura i mis su mi sporedni. Ja jedino nemam srece sa misevima. Mislim da mi je ovaj treci ili cetvrti koji imam.
Edited by nn027 - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Da objasnim to za javu.Znaci da moras ponovo instalirati na komp.
Prethodno obrises staru instalaciju i onda ovu preuzmes.Nista komplikovano
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Da objasnim to za javu.Znaci da moras ponovo instalirati na komp.

Prethodno obrises staru instalaciju i onda ovu preuzmes.Nista komplikovano

Pa kad pokrenem instalaciju pita me da li zelim da nastavim jer vec imam jednu je li tako?
Ja sam skoro isla na leptiricu i tamo mi je trazio javu i ja sam je instalirala. Sad nemam pojma ako instaliram ovu, hocu li moci gledati tamo filmove.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ti na ovo gledas iz perspektive nekog ko zna sta je Shijam uradio.Da li ti vise vjerujes svojim ocima i usima ili nekom drugom.Sta da si ti u takvoj identicnoj situaciji ?Trazila bi objasnjenje,vjerovatno da,ali bi vristala i plakala.Tako vecina zena reaguje.Da li bi uopste cula sta ti neko objasnjava?Nebi,jer u tom trenutku se nista ne moze objasniti,nista.Taj govor i zagrljaj na terasi nema opravdanja.U pogresno vrijeme na pogresnom mjestu se sve desilo.Niko nebi trazio objasnjenje,niko.Postoji solucija histerisanja,vikanja,bacanja,...ali niko ne slusa,razumijes?On tad nije mislio na sebe,na svoju bol.Samo je htio zastiti sestru,pokusati popraviti nesto.Nadao se da ce Shijama obeshrabriti cinjenica da je on u braku sa zenom za kojom ljigavac slini.Znao je,ako samo otjera Kushi da ce ovaj krenuti za njom,ovako mu je sve pred ocima,razumijes?
Zaboravljas da je ona u njegovoj kuci bila prihvacena od srca,a on je cuo to sto je cuo.Sta drugo da misli o njoj nego da je prevrtljivica koja se zeljela svima dodvoriti radi svojih interesa.U skladu s tim je i nije pitao nista,jer po onome sto je vidio,ona manipulise sa svima.
I nije ona bas zrtva koja ne zna sta se desava,sjeti se kako ga je pravila ljubomornim sa NK.
A kad je on to njoj radio sa Law,on je bio kreten.Zasto?Mislis da zene vise boli ljubomora nego muskarce 😃Do te epizode kada mu kaze istinu o Shijamu ona je njemu vise nego ravnopravan igrac,a ne zrtva.

U tom trenutku je tako reagovao i to ne sporim da je ljudska reakcija i da bi se svako tako poneo..ali kasnije..kada je video da ona nezna nista o tome, kada je ona pitala o cemu je rec..pa zar mu nije palo na pamet da je takva i da zna ,da li bi i dalje insistirala na toj temi ili bi se drugacije ponasala,svakako ne povredjeno ..pa toliki debil nije da zena koja bdi nad njim cele noci jer je bolestan i brine o svima u kuci,lomi kasicu i poslednji novac daje da bi oraspolozila baku, radi u kuci ,pokrece svoj posao da bi mu vratila novac, zena koja umire kada se njemu desava nesto lose, i on sve to veruj mi odlicno vidi i oseca..zasto je ne bi pitao,zar nije mogao u lice sve da joj saspe, da je suoci sa istinom (u koju on veruje) ,da je pljune u lice i kaze joj ne pretvaraj se vise kada dobro znam za kim ti zalis i sa kim zelis da budes..A ona ni jednog trena nije pokazala naklonost prema Sijamu, nijednom nije pricala o njemu, pa zar mu ni to nije bilo cudno, jer je on oduvek bio centar njene paznje, i dok je on i dalje uzivao u tom centru,zar nije pomislio da su joj njena osecanja prema njemu zapravo najslabija tacka, zar nije video da je to sto on misli laz jer je on mogao da je povredi ,zar bi joj bilo stalo da ga nije volela..a tek Holi kada mu je rekla sta oseca..zar nije sam video i cuo njena osecanja,kako je i dalje verovao u te gluposti i nije se zapitao da li je mozda pogresno protumacio to sto je video..

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

I moja. Bila je najjeftinija kad sam kupovala komp. Bilo mi je vaznije da imam dobru konfiguraciju i monitor a zvucnici, tastatura i mis su mi sporedni. Ja jedino nemam srece sa misevima. Mislim da mi je ovaj treci ili cetvrti koji imam.

Pa kad si macka pa ih sve brzo smazes 😉😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

A zasto on njoj nije objasnio zasto je ozenio, sta je mogao da izgubi..sta? cega se to on plasio kada je bio tako siguran da je ona ta koja je resena da preotme njegovoj sestri muza? Bez objasnjenja i komentara je ozenio,ponizio i nastavio da je kontrolise kaznjavajuci je za nesto za sta je on mislio da je tako..terao je da se pretvara da zivi u srecnom braku sa njim dok je grejala beton i svakoga dana plakala..Pa zar nije pomislio da je zaista sa Sijamom u dosluhu,da bi joj Shijam rekao da Arnav zna..nego ne, njega nisu zanimali njeni razlozi zasto je nesto rekla ili uradila, zasto toliko tuguje i insistira da zna razlog za njegovo ponasanje, on je to prosto resio i ostao slep i gluv za njenu patnju,za njeno misljenje..zasto je onda ona trebala njemu da se pravda..ili objasnjava...ali ipak je uradila to kada je opet nasrnuo na nju kao da je ona uzrok svog zla koje je njega snaslo, a ona bespomocna nije znala sta da uradi da bi je samo pustio..

Ponavlja se ista situacija kao kad smo gledale MH. Ti uhvatis jedan detalj i po njemu dalje razvijas celu situaciju. Kao recimo to spavanje na betonu i plakanje. Neko ko ne gleda pomislio bi da je to bilo svakodnevno. Jos istu tu noc on se trgao i odneo joj pokrivac. Nebitno, ruzno je postupio prema zeni, ne opravdam ali kao i za RK pokusavam da shvatim. Onako kako je on nju doziveo u datom momentu kao zenu nevinog lica a na terasi se grli sa njegovim zetom i zahteva da ostavi njegovu sestru, pa i ja bih je mrzela svom silinom. On joj nije rekao zasto to radi,zasto je zeni, zasto ona nije imala obraza da pre svega toga kaze njemu ko je Shijam, u tom mom. imala je sve adute u svojim rukama. Ali ne, cutala je i zbog svoje sestre, ne samo zbog njegove i nastavila da dolazi tu , u kucu gde se nalazi Shijam. Ma ne, ona se cak u jednom mom. pitala mozda Shijam govori istinu da ga Andjeli ponizava. A sta to nju briga ? Da ne duzim, to sto je spavala na betonu, to sto je plakala tu noc, vrlo brzo je potisnuto i zezala ga jos mnogo vise nego sto je on nju. Znaci daleko od toga da je bila jadna, vrlo, vrlo , vrlo , cak nekad u nekim situacijama i nadmocnija od njega. Ne kazem da je trebala da sedi skrstenih ruku, ali nemoj je molim te predstavljati kao jadnicu.

nn027 thumbnail

Pa kad si macka pa ih sve brzo smazes 😉😆

😆 Mislim da je zbog igrice koju smo igrale non stop .
Stephi thumbnail

Barem ti je tastatura dzabe..imas novu za 500-1000 dinara..😃

Imam, nije spo*no ali mi nije bilo na pameti da je kupim, mislila sam na neke druge stvari. Sta cu, mozda odem sutra
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa kad pokrenem instalaciju pita me da li zelim da nastavim jer vec imam jednu je li tako?
Ja sam skoro isla na leptiricu i tamo mi je trazio javu i ja sam je instalirala. Sad nemam pojma ako instaliram ovu, hocu li moci gledati tamo filmove.

Moci ces gledati.Da,moras kliknuti na nastavi 😃
Stephi thumbnail

Sto lud plati...😕 Imas ti i garderobu od 500 do 200000 dinara..kao i sve ostalo..Eto moja tastatura, skroz solidna (tako kaze moj svami) kosta 750 kinti..i sljaka super..😃

Ma rekoh vec , nije mi zbog novca, prosto nisam razmisljala o tastaturi ovih dana