E sad gledam ove prognoze, pricamo o snegu a pogledam sad kroz prozor, kod mene se spustila magla, ne vidim prst pred okom.Necu da pricam vise o vremenu, u zadnje vreme stagod sam planirala... necu da mislim o ovome, ne zanima me.
Plus hocu ponovo da vam kazem, toliko me muci tastatura da je ovo strasno, tako mi razmak ukoci s vremena na vreme da mi je muka otkucati recenicu. Ne znam zasto na mom. zablokira
Barem ti je tastatura dzabe..imas novu za 500-1000 dinara..😃
Ima tu si u pravu, tim pre sam se pre neki dan sokirala. Uz novine je tata doneo i reklamni materijal , mislim da je Tehnomanija bila u pitanju, ali nemojte me drzati za rec.Nije to ni toliko bitno. Jedna od tastatura kosta preko 20 000dinara. 😲 E to kad sam videla...Pomislila sam mozda samo moram da pomislim a ona ce sama to otkucati. Pa sta bre ima toliko da kosta ? 😕
Sto lud plati...😕 Imas ti i garderobu od 500 do 200000 dinara..kao i sve ostalo..Eto moja tastatura, skroz solidna (tako kaze moj svami) kosta 750 kinti..i sljaka super..😃
I moja. Bila je najjeftinija kad sam kupovala komp. Bilo mi je vaznije da imam dobru konfiguraciju i monitor a zvucnici, tastatura i mis su mi sporedni. Ja jedino nemam srece sa misevima. Mislim da mi je ovaj treci ili cetvrti koji imam.