http://www.startv.in/show/iss-pyaar-ko-kya-naam-doon/248
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Aug 2025 EDT
IMMORAL CRINGE 20.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 21 Aug 2025 EDT
Did i heard right ???????
So the roles are officially switched…
Savage Katrina!!
Out Now - Official Preview - The Ba***ds Of Bollywood
Anupamaa 20 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aishwarya Rai Bachchan in a new advertisement for #Loreal
DASHI FUTTT 21.8
How beautiful Katrina used to be.
Why is this show so PG? S1 was more 15 Rated or nowadays A.
Which movie will you watch 29th August release?
Book talk reading challenge September 2025 ~ Sign up open!
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
21 years of Fida
Mann main koi aur, shaadi se kisi aur
Anupamaa 21 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
EK DUJE KE VAASTE ------------- anuraya fan -------------------------
Veer Hanuman Banner Contest Results
Jutro 😛 Ni kod mene ne radi,mozda ce kasnije.Ali izgleda da im je produzena licenca za plugin.A sad za ovo kod Guptha porodice 😃 On je njoj rekao da dolazi sa jeftinog mjesta,a sta je sa onim sto ona njemu kaze da je bogatas kamenog srca.To nije uvreda 😃A pojma nema kakav je,samo reaguje na prvu loptu.Sta je sa onim da je dobro upoznata sa njegovim traumama zbog mame a po 10 put lupa da punicu zove mama .Koliko je puta precutao,nadajuci se da ce prestati.Ali ne,isla je do kraja dok nije poludio.Ja se ne mogu sjetiti da je on tako nesto trazio od nje.Cak stavise,sjeti se kad su je ismijavale one zene zbog brzinskog braka.Kad je stao i rekao ona je moja zena,svidjelo se to nekome ili ne.A sta je ona uradila😃 Dosla u svoju mahalu i ismijavala ga. On je odrastao u drugacijem okruzenju,tacno,ali sve je stekao svojom zaslugom.Osim toga,sam njegov pristanak da ide i ostane tamo sa njom,trebao je da joj pokaze da nije uobrazenko kakav ona misli da jeste.Mogao je odbiti,smisliti milion izgovora,ali nije.Ako cemo biti iskreni,niko ne vodi brigu o tome kako neko tamo zivi.Svako se orijentise na svoje okruzenje,pa tako i on.Da li neko od nas ide da vidi kako recimo kod nas zive Romi u onim supama.Ma ne ide,vidis na tv,doniras nesto ako mozes i zaboravis,to je cinjenica.On tamo ni jednom nije pokusao iskoristiti njenu porodicu da sazna nesto o njoj pa da joj smjesta igru.Kao ona njemu,kada joj Anjeli rekla da se on plasi dodira i paznje.Sta je uradila,iskoristila za svoje ciljeve.Iskoristila je njegova osjecanja,sto znaci da je uradila isto sto i on kada je prisilio da se uda za njega.Dakle,nije ona uopste nevinasce 😃 i nije nista bolja od njega.A mogla bi jos,...ali dok i Nada odgleda 😛
Dobro jutro i ovdje 😃 Ja sam tu 😛 Pisala sam ti esej na onom topicu 😆
Hvala ti za ove divne slike sa Barunom 🤗