Returning of the written off #35 Invited only - Page 14

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Vec sam vam rekla koji je razlog za to njeno neobicno ponasanje nakon njegovog priznanja..Keti,ti si psiholog,zar nije moguce da je jadnici laknulo kada je saznala da je Arnav nije ozenio jer je mrzi i zeli da pati, vec da bi zastitio svoju sestru,nebitno sto se njegova odluka bazirala na samoobmani, obmani i iluziji..

Ma Dal , ja to zaista nisam videla na taj nacin. Ne znam kako ce to Kety profesionalno da tumaci, ali ja govorim najpre kao zena, pa gledalac. Ako je njena reakcija na to bila izraz olaksanja, ja bih je onda svrstala na razinu jednog retarda i to sebicnog. Najpre, u njemu je videla jedan strasan lom,ogorcenje, bes, optuzbu, bol zbog sestre a njoj ce da lakne sto je ozenio zbog toga i zvizducuci kao da nista nije bilo idemo dalje.Ne mozes tako strasne stvari resavati na taj nacin i ne mozes osetiti olaksanje , sta god to i zbog cega kod to bilo u takvom trenutku.On joj je pljusnuo jednu istinu u lice a ona osetila olaksanje, ok , ne mrzi me,samo misli da sam laka zenska bez imalo karaktera.Kako onda to da je ne mrzi kad misli da je preljubnica koja to radi jos pod istim krovom gde mu zivi sestra? Takve stvari zasluzuju objasnjenje , zbog svega. Mislim, ne kapiram te ovde . I sta joj je onda posle pola sata dunulo iz dupeta u glavu e cekaj sad cu ti reci sta je bilo. E pa kasno. I narocito kasnije ponovo , sta radi i kome se obraca za pomoc? Da li je ona zaista tako glupa ? Jos bih je i shvatila da je u celoj toj prici bila sama, da njena porodica nije znala nista pa sad udara glavom u zid, ali ne,ona uvek smatra da moze i da njoj ne treba pomoc. I bira uvek najidiotskije solucije.

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne radi. Znam za taj sajt. Skidaju epizode isto sa dailymotiona a i nemaju jos sve epizode.

Steta..nego mi je palo na pamet da ce da se prebacuju na taj novi sajt ili da ce tamo da postave bolje snimke,pa zato..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Steta..nego mi je palo na pamet da ce da se prebacuju na taj novi sajt ili da ce tamo da postave bolje snimke,pa zato..

Yugo se cini mi se pojavljuje i na ovom novom sajtu a serija nema trenutno vise od 5 epizoda . Mozda ja ne umem da pronadjem vise. Baci pogled , gresim li.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail

Daj Boze..Koliko je km Sabac udaljen od BG ?

Oko 81-82 km , od NS mislim oko 70-ak
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ma Dal , ja to zaista nisam videla na taj nacin. Ne znam kako ce to Kety profesionalno da tumaci, ali ja govorim najpre kao zena, pa gledalac. Ako je njena reakcija na to bila izraz olaksanja, ja bih je onda svrstala na razinu jednog retarda i to sebicnog. Najpre, u njemu je videla jedan strasan lom,ogorcenje, bes, optuzbu, bol zbog sestre a njoj ce da lakne sto je ozenio zbog toga i zvizducuci kao da nista nije bilo idemo dalje.Ne mozes tako strasne stvari resavati na taj nacin i ne mozes osetiti olaksanje , sta god to i zbog cega kod to bilo u takvom trenutku.On joj je pljusnuo jednu istinu u lice a ona osetila olaksanje, ok , ne mrzi me,samo misli da sam laka zenska bez imalo karaktera.Kako onda to da je ne mrzi kad misli da je preljubnica koja to radi jos pod istim krovom gde mu zivi sestra? Takve stvari zasluzuju objasnjenje , zbog svega. Mislim, ne kapiram te ovde . I sta joj je onda posle pola sata dunulo iz dupeta u glavu e cekaj sad cu ti reci sta je bilo. E pa kasno. I narocito kasnije ponovo , sta radi i kome se obraca za pomoc? Da li je ona zaista tako glupa ? Jos bih je i shvatila da je u celoj toj prici bila sama, da njena porodica nije znala nista pa sad udara glavom u zid, ali ne,ona uvek smatra da moze i da njoj ne treba pomoc. I bira uvek najidiotskije solucije.

Ne, njoj nije laknulo jer on misli da je ona preljubnica, vec jer je saznala da on sve to radi da zastiti sestru..nju boli sve to sto on misli o njoj,zato i ne zeli da ga udostoji objasnjenjem, ali ona zna istinu i to je kurazi, to joj daje krila..jer ona je u pravu i nije kriva..a zasto mu je na putu rekla istinu, jer je opet izvredjao, jer je opet nasrnuo na nju..prosto je pukla i rekla mu..nije to njena krivica, i u celoj ovoj prici,pravdala se ona nekome ili ne, ona je zrtva, ...Sijamova zrtva, Arnavova zrtva i zrtva svoje instant porodice koja je nikada nije prihvatila do kraja..
Edited by Daltoni - 11 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Vec sam vam rekla koji je razlog za to njeno neobicno ponasanje nakon njegovog priznanja..Keti,ti si psiholog,zar nije moguce da je jadnici laknulo kada je saznala da je Arnav nije ozenio jer je mrzi i zeli da pati, vec da bi zastitio svoju sestru,nebitno sto se njegova odluka bazirala na samoobmani, obmani i iluziji..

Da,laknulo joj je sto je rijesila svoje brige.Saznala je razlog zasto je ozenio na silu.Znaci,opet je on nju prvi oslobodio od te muke.Umjesto da mu objasni sta je na stvari,ona se odlucuje da ga muci.Bukvalno ga muci.Dosla je sva razdragana i vesela samo 5 minuta nakon sto je pokusala da se ubije.Ako je povrijedio takvim misljenjem,trebala je da bude tuzna i zabrinuta,da suti,a ne da igra kao cigra.Razlog,sad sam sigurna da me ne mrzis,cak znam i da me volis,sretna sam a ti i dalje pati ko te sisa.Sta ja imam tebi objasnjavati.Ako je tako suosjecajna i znala kako se ona zbog svega osjecala,zar mislis da nije trebalo na sekundu da pomisli kako je on patio.Ne samo zbog nje,nego i zbog svoje sestre.Tu je ona pokazala sebicnost s jedne strane a sa druge i zelju da mu se osveti,zeljela je da jos vise pati.Znala je da on ocekuje njeno negiranje,neko opravdanje.Namjerno je izigravala veselost da ga dovede do ludila i da ga sto vise povrijedi.Saznala je njegovu bolnu tacku i to iskoristila,kao i ono kad joj je njegova sestra rekla cega se on plasi.

Daltoni thumbnail

Yugo se cini mi se pojavljuje i na ovom novom sajtu a serija nema trenutno vise od 5 epizoda . Mozda ja ne umem da pronadjem vise. Baci pogled , gresim li.

Ne gresis, sajt je u izgradnji i mislim da ce tu prebaciti sve sto je vredno da se gleda..
Stephi thumbnail

Dal gledaj da se vratis sto pre.

Vremenska prognoza: Nis

petak
31.01.14
Delimino oblano Delimicno oblacno
-6C
-1C
- 4.2 m/s
subota
01.02.14
Delimino oblano Delimicno oblacno
-2C
2C
2.5 mm 4.2 m/s
nedelja
02.02.14
Slaba susneica Slaba susnezica
-3C
4C
1.7 mm 3.6 m/s

E sad gledam ove prognoze, pricamo o snegu a pogledam sad kroz prozor, kod mene se spustila magla, ne vidim prst pred okom.Necu da pricam vise o vremenu, u zadnje vreme stagod sam planirala... necu da mislim o ovome, ne zanima me.

Plus hocu ponovo da vam kazem, toliko me muci tastatura da je ovo strasno, tako mi razmak ukoci s vremena na vreme da mi je muka otkucati recenicu. Ne znam zasto na mom. zablokira

Stephi thumbnail

Imaju oni vec ucitane epizode, one koje imaju engleski prevod, ali su prilicno lose. Koliko vidim neke epizode koje imaju rade jer nisu sa dailymotiona. Citam tamo porukice sa strane pa sam saznala da su jedan slican sajt potpuno blokirali i ugasili u Rumuniji. 😕

Ja da ovo nisam odgledala, potpuno bih odlepila. Upravo me stalno mucila ta sumnja sta ako ugase ovaj sajt

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Da,laknulo joj je sto je rijesila svoje brige.Saznala je razlog zasto je ozenio na silu.Znaci,opet je on nju prvi oslobodio od te muke.Umjesto da mu objasni sta je na stvari,ona se odlucuje da ga muci.Bukvalno ga muci.Dosla je sva razdragana i vesela samo 5 minuta nakon sto je pokusala da se ubije.Ako je povrijedio takvim misljenjem,trebala je da bude tuzna i zabrinuta,da suti,a ne da igra kao cigra.Razlog,sad sam sigurna da me ne mrzis,cak znam i da me volis,sretna sam a ti i dalje pati ko te sisa.Sta ja imam tebi objasnjavati.Ako je tako suosjecajna i znala kako se ona zbog svega osjecala,zar mislis da nije trebalo na sekundu da pomisli kako je on patio.Ne samo zbog nje,nego i zbog svoje sestre.Tu je ona pokazala sebicnost s jedne strane a sa druge i zelju da mu se osveti,zeljela je da jos vise pati.Znala je da on ocekuje njeno negiranje,neko opravdanje.Namjerno je izigravala veselost da ga dovede do ludila i da ga sto vise povrijedi.Saznala je njegovu bolnu tacku i to iskoristila,kao i ono kad joj je njegova sestra rekla cega se on plasi.

A zasto on njoj nije objasnio zasto je ozenio, sta je mogao da izgubi..sta? cega se to on plasio kada je bio tako siguran da je ona ta koja je resena da preotme njegovoj sestri muza? Bez objasnjenja i komentara je ozenio,ponizio i nastavio da je kontrolise kaznjavajuci je za nesto za sta je on mislio da je tako..terao je da se pretvara da zivi u srecnom braku sa njim dok je grejala beton i svakoga dana plakala..Pa zar nije pomislio da je zaista sa Sijamom u dosluhu,da bi joj Shijam rekao da Arnav zna..nego ne, njega nisu zanimali njeni razlozi zasto je nesto rekla ili uradila, zasto toliko tuguje i insistira da zna razlog za njegovo ponasanje, on je to prosto resio i ostao slep i gluv za njenu patnju,za njeno misljenje..zasto je onda ona trebala njemu da se pravda..ili objasnjava...ali ipak je uradila to kada je opet nasrnuo na nju kao da je ona uzrok svog zla koje je njega snaslo, a ona bespomocna nije znala sta da uradi da bi je samo pustio..