Vec sam vam rekla koji je razlog za to njeno neobicno ponasanje nakon njegovog priznanja..Keti,ti si psiholog,zar nije moguce da je jadnici laknulo kada je saznala da je Arnav nije ozenio jer je mrzi i zeli da pati, vec da bi zastitio svoju sestru,nebitno sto se njegova odluka bazirala na samoobmani, obmani i iluziji..
Ma Dal , ja to zaista nisam videla na taj nacin. Ne znam kako ce to Kety profesionalno da tumaci, ali ja govorim najpre kao zena, pa gledalac. Ako je njena reakcija na to bila izraz olaksanja, ja bih je onda svrstala na razinu jednog retarda i to sebicnog. Najpre, u njemu je videla jedan strasan lom,ogorcenje, bes, optuzbu, bol zbog sestre a njoj ce da lakne sto je ozenio zbog toga i zvizducuci kao da nista nije bilo idemo dalje.Ne mozes tako strasne stvari resavati na taj nacin i ne mozes osetiti olaksanje , sta god to i zbog cega kod to bilo u takvom trenutku.On joj je pljusnuo jednu istinu u lice a ona osetila olaksanje, ok , ne mrzi me,samo misli da sam laka zenska bez imalo karaktera.Kako onda to da je ne mrzi kad misli da je preljubnica koja to radi jos pod istim krovom gde mu zivi sestra? Takve stvari zasluzuju objasnjenje , zbog svega. Mislim, ne kapiram te ovde . I sta joj je onda posle pola sata dunulo iz dupeta u glavu e cekaj sad cu ti reci sta je bilo. E pa kasno. I narocito kasnije ponovo , sta radi i kome se obraca za pomoc? Da li je ona zaista tako glupa ? Jos bih je i shvatila da je u celoj toj prici bila sama, da njena porodica nije znala nista pa sad udara glavom u zid, ali ne,ona uvek smatra da moze i da njoj ne treba pomoc. I bira uvek najidiotskije solucije.