Returning of the written off #35 Invited only - Page 18

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

On je to sve vidio i prije scene na terasi i zbog toga se svega sto ti navodis i zaljubio u nju.Srusio je kulu koju je gradio godinama.Sta je dobio nakon toga,scenu na terasi.Sad ona ponovo sve isto radi kao i prije te scene i to mu treba biti dokaz da nije takva.Vec je to jednom vidio i povjerovao,a onda se sve srusilo.On se cijelo vrijeme bori sam sa sobom,svojim osjecanjima.Zeli da joj vjeruje,ali uvijek je ali...Sjeti se kad je otisla sa Shijamom po onaj lijek.Sta je on tad trebao da misli.Samo tako da pobrise sve iz glave.Mislis da je moguce?
Nije istina da se nije pitao da li je pogrijesio,pa on se lomio iz minute u minutu.Sjeti se scene na aerodrumu,da se nije pitao da li je pogrijesio zar bi se vratio.Zar nisi primjetila koliko je ocajnicki zelio da ga ona uvjeri u suprotno.Pa sjeti se kad su spavali kod njenih,kad je drzao za ruku.Zar nisi primjetila snagu njegovih osjecanja kad je bio zarobljen.Jednostavno je explodirao od emocija.
Brinuo se i on o njoj kad je bila bolesna,nije samo ona o njemu

Sa svim ovim se slazem, ali nije u tome poenta..Ja samo zelim da ukazem na to da je i ona imala svoje razloge zasto se tako ponasala i da se svakome mogu postaviti ista pitanja..zasto ne i njemu..

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Jer to ova Leptirica ? 😲😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o0boFPQ1zQk[/YOUTUBE]

Zezas me? Pa nije valjda da nisi cula za taj sajt?
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Sad se sjetih ,kad smo Nada i ja jos bile u razmisljanju hocemo li gledati seriju,da je Saska napisala da i ona krece sa nama.Moj komentar je bio jedva cekam da citam eseje od Dal i Saske,a vec sad znam da ce Dal braniti Kushi a Saska Arnava 🤣Nisam znala da cu i ja biti u Saskinom uglu 🤣
A sjecam se i prvih komentara gdje Smeki pisala da ce njih dvije sloziti u misljenju 🤣
nn027 thumbnail

Sad se sjetih ,kad smo Nada i ja jos bile u razmisljanju hocemo li gledati seriju,da je Saska napisala da i ona krece sa nama.Moj komentar je bio jedva cekam da citam eseje od Dal i Saske,a vec sad znam da ce Dal braniti Kushi a Saska Arnava 🤣Nisam znala da cu i ja biti u Saskinom uglu 🤣

A sjecam se i prvih komentara gdje Smeki pisala da ce njih dvije sloziti u misljenju 🤣

😆 Njih dve? Ma nema sanse 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Zezas me? Pa nije valjda da nisi cula za taj sajt?

Nisam..😕
Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

U tom trenutku je tako reagovao i to ne sporim da je ljudska reakcija i da bi se svako tako poneo..ali kasnije..kada je video da ona nezna nista o tome, kada je ona pitala o cemu je rec..pa zar mu nije palo na pamet da je takva i da zna ,da li bi i dalje insistirala na toj temi ili bi se drugacije ponasala,svakako ne povredjeno ..pa toliki debil nije da zena koja bdi nad njim cele noci jer je bolestan i brine o svima u kuci,lomi kasicu i poslednji novac daje da bi oraspolozila baku, radi u kuci ,pokrece svoj posao da bi mu vratila novac, zena koja umire kada se njemu desava nesto lose, i on sve to veruj mi odlicno vidi i oseca..zasto je ne bi pitao,zar nije mogao u lice sve da joj saspe, da je suoci sa istinom (u koju on veruje) ,da je pljune u lice i kaze joj ne pretvaraj se vise kada dobro znam za kim ti zalis i sa kim zelis da budes..A ona ni jednog trena nije pokazala naklonost prema Sijamu, nijednom nije pricala o njemu, pa zar mu ni to nije bilo cudno, jer je on oduvek bio centar njene paznje, i dok je on i dalje uzivao u tom centru,zar nije pomislio da su joj njena osecanja prema njemu zapravo najslabija tacka, zar nije video da je to sto on misli laz jer je on mogao da je povredi ,zar bi joj bilo stalo da ga nije volela..a tek Holi kada mu je rekla sta oseca..zar nije sam video i cuo njena osecanja,kako je i dalje verovao u te gluposti i nije se zapitao da li je mozda pogresno protumacio to sto je video..

A kako bi njemu palo napamet da je mozda nevina kad je svojim ocima i usima video i cuo ? Mozda je upravo u tom mom. mogao da pomisli kad je u stanju da radi to sto radi u MOJOJ kuci, onda moze da bude na sve spremna. To sto je ona njega pitala stalno o cemu je rec, mogao je takodje da tumaci kao njenu glumu ,to sto pazi sve ukucane i njegovu sestru,znao je da je radila uvek, dok se s druge strane grli sa njegovim zetom, znaci to nije mogao da mu bude neki jak pokazatelj,to sto je radila, znao je da ne radi da mu vrati novac nego da mu pravi pakao na poslu, itd itd. A jednom prilikom i rekao joj je nesto slicno da zna vrlo dobro gde bi ona volela da bude. Naklonost prema Shijamu naravno da ne bi pokazivala ako je vec veza tajna. Uz sve to , i on se njoj ipak otvorio na Holiju ili smo to zaboravili ? Ili smo zaboravili i njegovu brigu o njoj?

A da pitam ja tebe nesto ? Kad sve analiziras sta je on mogao. Sta je trebao da pomisli u momentu kad su svi bili kod Andjeli u sobi i ona saopstila da je trudna, kad je munjevito pogledao u njenu facu koja je u tom trenutku izgledala i zamisljeno i tuzno? Da li je mogao da protumaci mozda da je razocarana kad je saznala da je Andjeli trudna ili je i tad trebao da pogadja sta je u njenoj glavi i mislima. To sto mi znamo sta je ona tad mislila druga je stvar.

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Mozda ovo vec znate a mozda i ne:
Sid (8515 glasova) je presao Viviana (8265 glasova) !!! Yippeee...🥳
Taj tako los glumac Siddharth Shukla ipak ima mnogo mocnu armiju obozavateljki, sto medju samim Siddiansima, sto medju nepokolebljivim SidYushianima...
A pogledajte samo gde vam je osto vas Barun ( 1448 glasova)...🤣 ja sam jako iznenadjena i uvredjena zbog te Barunove katastrofe...🤣
E, toliko od mene...ma cao, cao...😆

2BEST ACTOR OF THE YEAR
TOTAL VOTES: 20288
8515Siddharth Shukla
8265Vivian Dsena
1448Barun Sobti
nn027 thumbnail

Ima jako ,mnogo filmova svrstanih u kategorije. Svaki film ima kratak sadrzaj i treiler kao i komantare onih koji su ga odgledali. Potrebno je registrovati se ali veruj isplati se.
Daltoni thumbnail

Da...zato sto sam ja na Arnavovoj i Kushinoj strani..i ne mislim da je bilo ko od njih dvoje ista pogresio..samo postavljam retoricka pitanja da bi videle da kriviti jednu stranu nije u ovom slucaju primereno,jer oboje su i u krivu i u pravu..tako barem ja na to sve gledam..ljubav nema razum,nema oci, ona ne zahteva objasnjenje,ne polaze racune, a kada se neko voli kao njih dvoje,svako iracionalno ponasanje gledam kao normalno i svaku gresku kao ispravnu odluku ..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Sa svim ovim se slazem, ali nije u tome poenta..Ja samo zelim da ukazem na to da je i ona imala svoje razloge zasto se tako ponasala i da se svakome mogu postaviti ista pitanja..zasto ne i njemu..

A ja hocu da kazem da ona nije bas jadnica i zrtva.Ako gledamo tako onda je i on zrtva.Sve mu je vratila istom mjerom a nekad i dvostruko.Sto znaci da je ravnopravan igrac sa njim😃
I ne kazem da nije imala svoje razloge,ali ako ona ima svoje,znaci da i on ima svoje.Ako ona ima pravo na odgovore ima i on.Ako je on popustio i dao svoje objasnjenje zar nije zasluzio isto.Ali,mora ona ipak malo to zakomplikovati da bude u prednosti.