Returning of the written off #35 Invited only - Page 15

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Evo novog sajta na kome mozete gledati serije sa prevodom..procackajte malo,mozda nesto i radi..😉

RangRasija

http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/rang_rasiya_2013/12

IPKKND

http://www.indijskeserije.com/publ/serije_online/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011/15

Ne radi. Znam za taj sajt. Skidaju epizode isto sa dailymotiona a i nemaju jos sve epizode.

Steta..nego mi je palo na pamet da ce da se prebacuju na taj novi sajt ili da ce tamo da postave bolje snimke,pa zato..

Yugo se cini mi se pojavljuje i na ovom novom sajtu a serija nema trenutno vise od 5 epizoda . Mozda ja ne umem da pronadjem vise. Baci pogled , gresim li.

Ne gresis, sajt je u izgradnji i mislim da ce tu prebaciti sve sto je vredno da se gleda..

Sredice se sve pre ili kasnije. A sve mi se cini da ce biti "kasnije" i da ce ova situacija potrajati
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

E sad gledam ove prognoze, pricamo o snegu a pogledam sad kroz prozor, kod mene se spustila magla, ne vidim prst pred okom.Necu da pricam vise o vremenu, u zadnje vreme stagod sam planirala... necu da mislim o ovome, ne zanima me.

Plus hocu ponovo da vam kazem, toliko me muci tastatura da je ovo strasno, tako mi razmak ukoci s vremena na vreme da mi je muka otkucati recenicu. Ne znam zasto na mom. zablokira

Barem ti je tastatura dzabe..imas novu za 500-1000 dinara..😃
nn027 thumbnail

Ja da ovo nisam odgledala, potpuno bih odlepila. Upravo me stalno mucila ta sumnja sta ako ugase ovaj sajt

Jasno ti je sad kako se osecam trenutno 🤢
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Meni ovde pise da treba da instaliram Javu... mislim ja i Java ... mislim ja i instaliranje necega uopste 🤢
nn027 thumbnail

Barem ti je tastatura dzabe..imas novu za 500-1000 dinara..😃

Ima tu si u pravu, tim pre sam se pre neki dan sokirala. Uz novine je tata doneo i reklamni materijal , mislim da je Tehnomanija bila u pitanju, ali nemojte me drzati za rec.Nije to ni toliko bitno. Jedna od tastatura kosta preko 20 000dinara. 😲 E to kad sam videla...Pomislila sam mozda samo moram da pomislim a ona ce sama to otkucati. Pa sta bre ima toliko da kosta ? 😕
nn027 thumbnail

Meni ovde pise da treba da instaliram Javu... mislim ja i Java ... mislim ja i instaliranje necega uopste 🤢

Trazi i meni mada ja imam instaliranu Javu i to sam skoro instalirala novu verziju.😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

A zasto on njoj nije objasnio zasto je ozenio, sta je mogao da izgubi..sta? cega se to on plasio kada je bio tako siguran da je ona ta koja je resena da preotme njegovoj sestri muza? Bez objasnjenja i komentara je ozenio,ponizio i nastavio da je kontrolise kaznjavajuci je za nesto za sta je on mislio da je tako..terao je da se pretvara da zivi u srecnom braku sa njim dok je grejala beton i svakoga dana plakala..Pa zar nije pomislio da je zaista sa Sijamom u dosluhu,da bi joj Shijam rekao da Arnav zna..nego ne, njega nisu zanimali njeni razlozi zasto je nesto rekla ili uradila, zasto toliko tuguje i insistira da zna razlog za njegovo ponasanje, on je to prosto resio i ostao slep i gluv za njenu patnju,za njeno misljenje..zasto je onda ona trebala njemu da se pravda..ili objasnjava...ali ipak je uradila to kada je opet nasrnuo na nju kao da je ona uzrok svog zla koje je njega snaslo, a ona bespomocna nije znala sta da uradi da bi je samo pustio..

Ti na ovo gledas iz perspektive nekog ko zna sta je Shijam uradio.Da li ti vise vjerujes svojim ocima i usima ili nekom drugom.Sta da si ti u takvoj identicnoj situaciji ?Trazila bi objasnjenje,vjerovatno da,ali bi vristala i plakala.Tako vecina zena reaguje.Da li bi uopste cula sta ti neko objasnjava?Nebi,jer u tom trenutku se nista ne moze objasniti,nista.Taj govor i zagrljaj na terasi nema opravdanja.U pogresno vrijeme na pogresnom mjestu se sve desilo.Niko nebi trazio objasnjenje,niko.Postoji solucija histerisanja,vikanja,bacanja,...ali niko ne slusa,razumijes?On tad nije mislio na sebe,na svoju bol.Samo je htio zastiti sestru,pokusati popraviti nesto.Nadao se da ce Shijama obeshrabriti cinjenica da je on u braku sa zenom za kojom ljigavac slini.Znao je,ako samo otjera Kushi da ce ovaj krenuti za njom,ovako mu je sve pred ocima,razumijes?
Zaboravljas da je ona u njegovoj kuci bila prihvacena od srca,a on je cuo to sto je cuo.Sta drugo da misli o njoj nego da je prevrtljivica koja se zeljela svima dodvoriti radi svojih interesa.U skladu s tim je i nije pitao nista,jer po onome sto je vidio,ona manipulise sa svima.
I nije ona bas zrtva koja ne zna sta se desava,sjeti se kako ga je pravila ljubomornim sa NK.
A kad je on to njoj radio sa Law,on je bio kreten.Zasto?Mislis da zene vise boli ljubomora nego muskarce 😃Do te epizode kada mu kaze istinu o Shijamu ona je njemu vise nego ravnopravan igrac,a ne zrtva.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Ima tu si u pravu, tim pre sam se pre neki dan sokirala. Uz novine je tata doneo i reklamni materijal , mislim da je Tehnomanija bila u pitanju, ali nemojte me drzati za rec.Nije to ni toliko bitno. Jedna od tastatura kosta preko 20 000dinara. 😲 E to kad sam videla...Pomislila sam mozda samo moram da pomislim a ona ce sama to otkucati. Pa sta bre ima toliko da kosta ? 😕

Sto lud plati...😕 Imas ti i garderobu od 500 do 200000 dinara..kao i sve ostalo..Eto moja tastatura, skroz solidna (tako kaze moj svami) kosta 750 kinti..i sljaka super..😃
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Trazi i meni mada ja imam instaliranu Javu i to sam skoro instalirala novu verziju.😕

Ma nije to, nego kao preko chroma moras da pokrenes tu javu..bla bla..klasicna navlakusa..😕
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Vec sam vam rekla koji je razlog za to njeno neobicno ponasanje nakon njegovog priznanja..Keti,ti si psiholog,zar nije moguce da je jadnici laknulo kada je saznala da je Arnav nije ozenio jer je mrzi i zeli da pati, vec da bi zastitio svoju sestru,nebitno sto se njegova odluka bazirala na samoobmani, obmani i iluziji..

Da,laknulo joj je sto je rijesila svoje brige.Saznala je razlog zasto je ozenio na silu.Znaci,opet je on nju prvi oslobodio od te muke.Umjesto da mu objasni sta je na stvari,ona se odlucuje da ga muci.Bukvalno ga muci.Dosla je sva razdragana i vesela samo 5 minuta nakon sto je pokusala da se ubije.Ako je povrijedio takvim misljenjem,trebala je da bude tuzna i zabrinuta,da suti,a ne da igra kao cigra.Razlog,sad sam sigurna da me ne mrzis,cak znam i da me volis,sretna sam a ti i dalje pati ko te sisa.Sta ja imam tebi objasnjavati.Ako je tako suosjecajna i znala kako se ona zbog svega osjecala,zar mislis da nije trebalo na sekundu da pomisli kako je on patio.Ne samo zbog nje,nego i zbog svoje sestre.Tu je ona pokazala sebicnost s jedne strane a sa druge i zelju da mu se osveti,zeljela je da jos vise pati.Znala je da on ocekuje njeno negiranje,neko opravdanje.Namjerno je izigravala veselost da ga dovede do ludila i da ga sto vise povrijedi.Saznala je njegovu bolnu tacku i to iskoristila,kao i ono kad joj je njegova sestra rekla cega se on plasi.

Da, upravo sam rekla , ako je ona saznala konacno razlog zasto je ozenio i zbog toga joj laknulo, onda je za mene totalni sebicnjak. Sad mi je lakse,znam o cemu se radi , ma super. To sto me neko optuzuje da sam preljubnica, da se svalerisem sa necijim muzem u njihovoj kuci, ma sta je to strasno, ja nastavljam sad svoju igru da te kaznim . Po meni, ali opet podvlacim to je po meni i u skladu sa mojim principima postoje momenti kad moras da stvari shvatis ozbiljno. Ili cu ti sad reci koliko si u zabludi ili ti necu reci nista jer mislim da ne zasluzujes. Nacin koji ona bira,totalno idiotski, neprimeren i krajnje neukusan u datoj situaciji. Ona ocekuje objasnjenje i smatra da ga zasluzuje , on ne treba da ga dobije jer ga ne zasluzuje. Po cemu ? Najpre, ako cemo toliko da analiziramo , kad se istina otkrila o Shijamu, ne postoji sila koja bi mene vratila vise u tu kucu. NEMOCNA je bila da se odupre silnim pozivima? O, pa itekako postoje resenja.
Najlakse je biti fin, sladak i vecita zrtva, a onda kad se u zivotu pojavi neka druga situacija itekako pokazes da umes da je resis kad hoces.
Problem je, ne znam zasto da se uvek analiziraju do tancina koje su to okolnosti navele glavnu junakinju da se ponasa tako kako se ponasa i uvek se nalazi opravdanje, dok za muskarca u toj prici ne postoji nikakva analiza zasto je uradio to sto je uradio. Pa ja to gledam malo drugacije. I ne smatram nju nimalo nemocnom, jer upravo rekoh, hiljadu puta je pokazala da je nista ne moze zaustaviti da uradi ono sto ona hoce, kad hoce .