Returning of the written off #35 Invited only - Page 17

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Da objasnim to za javu.Znaci da moras ponovo instalirati na komp.

Prethodno obrises staru instalaciju i onda ovu preuzmes.Nista komplikovano

Interesantno. Vrlo poucno . I za mene vrlo jednostavno. 🤣
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa kad pokrenem instalaciju pita me da li zelim da nastavim jer vec imam jednu je li tako?
Ja sam skoro isla na leptiricu i tamo mi je trazio javu i ja sam je instalirala. Sad nemam pojma ako instaliram ovu, hocu li moci gledati tamo filmove.

Ovo mi je jos interesantnije . Leptiricu ? A kako bi bilo da malo pocnete da pricate na srpskom
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ovo mi je jos interesantnije . Leptiricu ? A kako bi bilo da malo pocnete da pricate na srpskom

Jer to ova Leptirica ? 😲😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o0boFPQ1zQk[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

E sad gledam ove prognoze, pricamo o snegu a pogledam sad kroz prozor, kod mene se spustila magla, ne vidim prst pred okom.Necu da pricam vise o vremenu, u zadnje vreme stagod sam planirala... necu da mislim o ovome, ne zanima me.

Plus hocu ponovo da vam kazem, toliko me muci tastatura da je ovo strasno, tako mi razmak ukoci s vremena na vreme da mi je muka otkucati recenicu. Ne znam zasto na mom. zablokira

Barem ti je tastatura dzabe..imas novu za 500-1000 dinara..😃

Ima tu si u pravu, tim pre sam se pre neki dan sokirala. Uz novine je tata doneo i reklamni materijal , mislim da je Tehnomanija bila u pitanju, ali nemojte me drzati za rec.Nije to ni toliko bitno. Jedna od tastatura kosta preko 20 000dinara. 😲 E to kad sam videla...Pomislila sam mozda samo moram da pomislim a ona ce sama to otkucati. Pa sta bre ima toliko da kosta ? 😕

Sto lud plati...😕 Imas ti i garderobu od 500 do 200000 dinara..kao i sve ostalo..Eto moja tastatura, skroz solidna (tako kaze moj svami) kosta 750 kinti..i sljaka super..😃

Ma rekoh vec , nije mi zbog novca, prosto nisam razmisljala o tastaturi ovih dana

Badi znam da si imala mnogo vaznijih stvari od tastature. Sad kad je sve OK lako ces resiti ovaj problemcic .😊
nn027 thumbnail

Badi a sta ja da kazem? Pa ti bar znas jezik i razumes i sta pitaju i sta nude. Ja krenem pa gde stignem i ako stignem. 😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

U tom trenutku je tako reagovao i to ne sporim da je ljudska reakcija i da bi se svako tako poneo..ali kasnije..kada je video da ona nezna nista o tome, kada je ona pitala o cemu je rec..pa zar mu nije palo na pamet da je takva i da zna ,da li bi i dalje insistirala na toj temi ili bi se drugacije ponasala,svakako ne povredjeno ..pa toliki debil nije da zena koja bdi nad njim cele noci jer je bolestan i brine o svima u kuci,lomi kasicu i poslednji novac daje da bi oraspolozila baku, radi u kuci ,pokrece svoj posao da bi mu vratila novac, zena koja umire kada se njemu desava nesto lose, i on sve to veruj mi odlicno vidi i oseca..zasto je ne bi pitao,zar nije mogao u lice sve da joj saspe, da je suoci sa istinom (u koju on veruje) ,da je pljune u lice i kaze joj ne pretvaraj se vise kada dobro znam za kim ti zalis i sa kim zelis da budes..A ona ni jednog trena nije pokazala naklonost prema Sijamu, nijednom nije pricala o njemu, pa zar mu ni to nije bilo cudno, jer je on oduvek bio centar njene paznje, i dok je on i dalje uzivao u tom centru,zar nije pomislio da su joj njena osecanja prema njemu zapravo najslabija tacka, zar nije video da je to sto on misli laz jer je on mogao da je povredi ,zar bi joj bilo stalo da ga nije volela..a tek Holi kada mu je rekla sta oseca..zar nije sam video i cuo njena osecanja,kako je i dalje verovao u te gluposti i nije se zapitao da li je mozda pogresno protumacio to sto je video..

On je to sve vidio i prije scene na terasi i zbog toga se svega sto ti navodis i zaljubio u nju.Srusio je kulu koju je gradio godinama.Sta je dobio nakon toga,scenu na terasi.Sad ona ponovo sve isto radi kao i prije te scene i to mu treba biti dokaz da nije takva.Vec je to jednom vidio i povjerovao,a onda se sve srusilo.On se cijelo vrijeme bori sam sa sobom,svojim osjecanjima.Zeli da joj vjeruje,ali uvijek je ali...Sjeti se kad je otisla sa Shijamom po onaj lijek.Sta je on tad trebao da misli.Samo tako da pobrise sve iz glave.Mislis da je moguce?
Nije istina da se nije pitao da li je pogrijesio,pa on se lomio iz minute u minutu.Sjeti se scene na aerodrumu,da se nije pitao da li je pogrijesio zar bi se vratio.Zar nisi primjetila koliko je ocajnicki zelio da ga ona uvjeri u suprotno.Pa sjeti se kad su spavali kod njenih,kad je drzao za ruku.Zar nisi primjetila snagu njegovih osjecanja kad je bio zarobljen.Jednostavno je explodirao od emocija.
Brinuo se i on o njoj kad je bila bolesna,nije samo ona o njemu
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Moci ces gledati.Da,moras kliknuti na nastavi 😃

OK. Odradicu to kad budem imala sta da gledam na tom sajtu. Ovako , nema svrhe.😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Badi znam da si imala mnogo vaznijih stvari od tastature. Sad kad je sve OK lako ces resiti ovaj problemcic .😊

Tastatura ti je potrosna roba na kompu, nesto kao mrezna kartica na mom (od prilike toliko i kostaju) pa covek mora da cesto menja, a nekada mu prosto ode od pameti..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

😃

Klikni tu gdje ti nude instalaciju i slijedi uputstva,sve ti navedu sta trebas raditi 😆
nn027 thumbnail

Tako se zove sajt na kome se mogu gledati filmovi sa prevodom. 😊