EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Dal imam pitanje za tebe??? 😛 Sh kad je krenio ispitivati An,koga sve voli iz njegove obitelji:Zasto je krenio redoslijedom prvo njegova obitelj,pa on,sto nije krenio obrnutim redoslijedom?? 😉😃

Zato jer je znao da nece da mu kaze da ga voli,osim na prevaru bez razmisljanja, voli ona njega malo vise nego Mahija,Sachi,dedu,mamu ili tetku ali na isti nacin..
Verujem da ti imas neki pametniji odgovor..😆😆😉
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Znam ja da vi sa AT volite Anandi ko zenicu oka svoga i da ne date da se slovo kaze protiv nje..ali Jasna,pa ti si barem nasa, poslusaj me, dzabe se nerviras, uvek ce neko provocirati i sve dok bude onih koji ce je braniti,postajace FT...Daj mi link toga zbog cega si prijavljena, mora da je zanimljivo..👍🏼😆😆

Ma malo smo se spankovale na zadnjim stranicama threada, zato sto nismo dobre i poslusne zene koje sluze svoje muzeve vec nam i muzevi rade kucne poslove i ponekad sluze nas, pa posto nismo ponizne idealne ni Neha, ni ja , ni Anandi onda treba da nas kazne jednim dobrim spankovanjem. Pa smo mi to kao spamovale,a usput znas kakvi su indijci po pitanju spankovanja. 🤣

Al meni jos nije jasno sta sam ja to lose uradila. i kakva sam pravila prekrsila.
ovde sam ja pocela da pisem, ne znam da li je zanimljivo😕ako ti znas sta sam pogresila javi mi
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3351296&TPN=141

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

E Jasna ti bi mogla sama u odbranu An za vikend..ROFLROFL

Ma danas smo bile tamo u Frustration Tread da se malo svadjamo. Mislim uspele smo, jer su se svi razbezali. Nije vise niko od njih pricao. Al problem je sto smo se ja i Neha malo zanele, pa nas je jedna nasa moderatorka iz AT morala prijaviti ovim modovima foruma, druzba je druzba, sluzba je sluzba, ali je istovremeno molila i da budu fini s nama. 🤣 zato sad ne smem ni da idem na FT😕 jos nisam dobila nikakvu poruku upozorenja. Cekam...😕

Daltoni thumbnail

Opet radis za Alisu "krupne" kadrove ..
Samo da podsetim da za sat vremena pocinje epizoda na pinku,pa ako nemate goste Mozete da gledate jednu od najromanticnijih epizoda sa prevodom ..
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Prvi put An i PTSanchi pricaju, i osjeca se i mala notica zajedljivosti izmedju njih, An ostavi Tikvu u nedoumici i razmisljanju sta joj je rekla😆 Zar treba An stalno da ponavlja da je sa 🐷 sve zavrseno.Ona je podvukla crtu i Sh to zna❤️ Cini mi se treba vise vremena Singovima i Sekarovima da to prihvate😆 ali koje nebuloze i izlivi ljubavi zbog povratka one bitange mi je neprihvatljivo.🤢😡 Zaboga vraca i svoje ime.🤢😡On ostaje i dalje 🐷 neka ga i krunisu Singovi.
[/QUOTE
A , meni ne daju da pisem😭 valjda sam nesto za****a, kad ne umem sa ovim komjuterom🤢😡
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Dal...ti ne volis krupne...mislim..kadrove...244.jpg...65.gif...
Kod mene sutra ta epizoda...😭
Opet radis za Alisu "krupne" kadrove ..
Samo da podsetim da za sat vremena pocinje epizoda na pinku,pa ako nemate goste Mozete da gledate jednu od najromanticnijih epizoda sa prevodom ..

Edited by Bikica - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Zato jer je znao da nece da mu kaze da ga voli,osim na prevaru bez razmisljanja, voli ona njega malo vise nego Mahija,Sachi,dedu,mamu ili tetku ali na isti nacin..
Verujem da ti imas neki pametniji odgovor..😆😆😉

😆😆 Djelomicno se slazem s tobom-"na prevaru bez razmisljanja"👍🏼.Psiholoskim trikom se posluzio,prvo joj je iskljucio razum,ostavio samo sa srcem i osjecajima da razmislja i na kraju dobio sto je znao i htio!!! Neznam jeli pametniji odgovor...😕😆 ali znam da u njega nesumnjam!!😆 An razmislja samo razumom,a srce ima zabranu izrazavanja,i to je njen najveci problem,zasad!! Nazalost!!
Daltoni thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Pa gde si ti? Mi te svi cekamo..pogledaj stranu 12 i dalje...Sta mislis?

Edited by Daltoni - 12 years ago

Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Da generacijo👏 zaista ne razumem zensku populaciju pojedinu...kako uopste to sve gledaju povrsinski,trebaju prvo da shvate da su i one zene,devojke,da'li se neko nekad zapita sta da sam ja na njenom mestu,sta da su mene maltletirali kao istu,sta da sam ja bila lisena svoje slobode pocev od detinjstva...itd..i sta da me je nakon toga svega bivsi kao muz ostavio...
Ne razumem...necu ni da razumem te ljude...imamo li mi srce,dusu..pitam se...
Kod nje se sad desava...kao da je iz zatvora izasla na slobodu..ima tu jos poredjenja...
Moj savet...nadam se da mi niko nece zameriti...ali...podjimo od sebe,stavimo se na njeno mesto...Druga stvar je sto se mi malo salimo...sala je sala...
Tacno ne razumem tu zensku populaciju...jos one znaju kako je to kod njih sve...
bas sam se nesto razocarala posto si to napisala u vezi sa ...tamo...doticnim osobama...🤢

Uglavnom su zene(nazalost) one koje napadaju Anandi. I te ista brane 🐷. Na onom drugom forumu, gde sam predhodno bila aktivna, povremeno se poveo pravi rat zato sto su pojedine gospodjice smatrale da je Anandi sama kriva za sve sto joj se desilo. Kao, molio je on da izadje iz kuhinje, da se moderno oblaci i sl. To svaljivanje krivice na zrtvu za sve sto joj se dogodilo me je povremeno izludjivalo. Krajnje neshvatljiv stav za
,,moderne" devojke s nasih podneblja.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal...ti ne volis krupne...mislim..kadrove...244.jpg...65.gif...
Kod mene sutra ta epizoda...😭

Rado bih je ja pogledala i sutra ponovo..😆 I Biki, pa samo takve kadrove i mogu da volim, ne volim kada nose hoklice na sastanak..😆😆