EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 23

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Sve sam strane procitala i napisala sam odgovor, koji su prihvatili da izbace posle jedno desetak pokusaja😭. Ja znam da ne znam sa ovim cudom😃 Ko priznaje pola mu se prasta😆 Koliko godina imam, dosta sam i naucila👍🏼

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Pa ni meni iskreno nije jasno zasto si prijavljena 😕 Osim ako ne postoji neko pravilo o tome da nesmes da kazes nista o privatnom zivotu,ocekivanjima od veze ili braka..ali molim te, pa toga nema nigde..Taj sto te je prijavio jedva je cekao da to uradi,samo je trazio bilo kakav razlog..🤢

Sad sam citala taj FT,ni meni nije jasno zasto si prijavljena Confused.Slazem se sa Dal sto kaze taj ko te prijavio jedva je cekao da to uradi...vjerovatno si nekome stala na zulj sa svojim normalnim razmisljanjem za nas, ali ne za njih..pa je jedva docekao. Boze koje oni imaju razmisljanje o zeni 😲Confused,dobila sam pritisak u glavi i glavobolju,da sam morala uzeti tabletu,OZBILJNO!!Confused
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Znas kako na pinku ponavljaju po pola epizode,valjda me ovog puta nece izneveriti..😆😉
Odoh ja da kokam kokice..😆

Jos je ostala ona scena kad je nosi na kisi...i onda pocinje tortura.

dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

O osvjescenosti i obrazovanosti zena smo pisali u ranijim postovima😊.To nema veze sa tradicijom.Upravo u vecerasnjoj epizodi gledamo velicanje muskarca,naslednika,po nasem shvatanju, bitanguA oni samo sto nisu popadali u nesvjest od radosti😡 An je 🐷 morala spomenuti i pricati o njegovim vrhunskim sposobnostima,neka je i pustanje zmaja🤣 Lik muskarca je uvijek ispred zene,neka nam se to i ne svidja.Izjednacavanje vaznosti i jednakosti, musko-zensko, CV pokusava na blic, kroz likove AnSh,ali nikako kroz velicanje tih odnosa.😕 Uvijek su tu Singovi tradicionalisti i njihov naslednik ona bitanga🐷🤢😡
Samo jedan MOTO vazi u cijelom svijetu-LJUBAV POBIJEDJUJE-I u Indiji ce😉
kop93 thumbnail

Originally posted by: Dora77

Ja sam definitivno za varijantu A.Tu nema nikakve dileme. Scenaristi se malo igraju sa nama i izgleda uzivaju da nas ponekad zbune. Bez obzira na nebuloze koje nam povremeno serviraju, videcete da smo mi u pravu.😛😛😛

Dora 🤗,super,znaci za vikend si s nama u odbrani 😆😆!!??
kop93 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

O osvjescenosti i obrazovanosti zena smo pisali u ranijim postovima😊.To nema veze sa tradicijom.Upravo u vecerasnjoj epizodi gledamo velicanje muskarca,naslednika,po nasem shvatanju, bitanguA oni samo sto nisu popadali u nesvjest od radosti😡 An je 🐷 morala spomenuti i pricati o njegovim vrhunskim sposobnostima,neka je i pustanje zmaja🤣 Lik muskarca je uvijek ispred zene,neka nam se to i ne svidja.Izjednacavanje vaznosti i jednakosti, musko-zensko, CV pokusava na blic, kroz likove AnSh,ali nikako kroz velicanje tih odnosa.😕 Uvijek su tu Singovi tradicionalisti i njihov naslednik ona bitanga🐷🤢😡
Samo jedan MOTO vazi u cijelom svijetu-LJUBAV POBIJEDJUJE-I u Indiji ce😉

Bravo Dadisa 👏👏👏
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kop93

Dora 🤗,super,znaci za vikend si s nama u odbrani 😆😆!!??

Naravno!!!
smeker thumbnail

Originally posted by: Drya

U danasnjoj epizodi ni jedna scena ni za gledanje nije

Ja sam samo percap gledala, ovaj put je on prvi otisao na spavanje pa je izgleda ona dosla posto je razgovarala sa irom.Nadam se da nece opet leci sa maramom na glavi to me toliko nervira i ono kolektor sab uhhh😡
Edited by shmeker - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Ja sam samo percap gledala, ovaj put je on prvi otisao na spavanje pa je izgleda ona dosla posto je razgovarala sa irom.Nadam se da nece opet leci sa maramom na glavi to me toliko nervira i ono kolektor sab uhhh😡

Smekerice...❤️...bice nesto od precapa...kad me puste unutra...pa da snimim i tu...pizamu...
cujem da je ...Alisa...videla...novu...pa da je isprobamo...sta mislis...
Skinuce...nekad...i...taj.."ogrtac"...😆😆😆..sa glave...
a...uskoro...ce..smeniti..."kolektora"...na poziciju..."dragog"...mislim...Shiva...🤣🤣🤣

sladjana333 thumbnail

Pa ni meni iskreno nije jasno zasto si prijavljena 😕 Osim ako ne postoji neko pravilo o tome da nesmes da kazes nista o privatnom zivotu,ocekivanjima od veze ili braka..ali molim te, pa toga nema nigde..Taj sto te je prijavio jedva je cekao da to uradi,samo je trazio bilo kakav razlog..🤢
Sad sam citala taj FT,ni meni nije jasno zasto si prijavljena 😕.Slazem se sa Dal sto kaze taj ko te prijavio jedva je cekao da to uradi...vjerovatno si nekome stala na zulj sa svojim normalnim razmisljanjem za nas, ali ne za njih..pa je jedva docekao. Boze koje oni imaju razmisljanje o zeni 😲😕,dobila sam pritisak u glavi i glavobolju,da sam morala uzeti tabletu,OZBILJNO!!😕

Moje znanje engleskog jezika je od pre ravno pre 35 godina, ove godine nam je godisnjica mature, skupljamo se na svakih 5 godina, ali je zbog neupotrebe prilicno izbledelo, razumem kad procitam, ali sam zaboravola da pisem, po onome sto sam ja razumela, a jesam , prijavio te je neko za nista, iz obesti, da komsiji crkne krava.

Mi smo svi ovde ljubitelji An SH, medjutim tamo ima zestokih A protivnika, samo mi nije jasno zasto u opste gledaju MN, jer ako ti se nesto ne svidja daljinski u ruke i gotovo.

Verovatno im sve ovo sluzi za lecenje nekih, ko zn akakvih svojih frustracija, valjda ne razumeju sta pisem i mene ce😃😃😃
Glavu gore, imas nas. 👏 Zaboravi, nisu vredi iz prilozenog se vidi😃