Sve sam strane procitala i napisala sam odgovor, koji su prihvatili da izbace posle jedno desetak pokusaja😭. Ja znam da ne znam sa ovim cudom😃 Ko priznaje pola mu se prasta😆 Koliko godina imam, dosta sam i naucila👍🏼
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Sep '25
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards- page 3
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
Pranit killed it today
Farhana constantly goes on family
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
ROOM SERVICE 25.9
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Important Questions
Sve sam strane procitala i napisala sam odgovor, koji su prihvatili da izbace posle jedno desetak pokusaja😭. Ja znam da ne znam sa ovim cudom😃 Ko priznaje pola mu se prasta😆 Koliko godina imam, dosta sam i naucila👍🏼
Sad sam citala taj FT,ni meni nije jasno zasto si prijavljena
Pa ni meni iskreno nije jasno zasto si prijavljena 😕 Osim ako ne postoji neko pravilo o tome da nesmes da kazes nista o privatnom zivotu,ocekivanjima od veze ili braka..ali molim te, pa toga nema nigde..Taj sto te je prijavio jedva je cekao da to uradi,samo je trazio bilo kakav razlog..🤢
Znas kako na pinku ponavljaju po pola epizode,valjda me ovog puta nece izneveriti..😆😉
Odoh ja da kokam kokice..😆
Dora 🤗,super,znaci za vikend si s nama u odbrani 😆😆!!??
Ja sam definitivno za varijantu A.Tu nema nikakve dileme. Scenaristi se malo igraju sa nama i izgleda uzivaju da nas ponekad zbune. Bez obzira na nebuloze koje nam povremeno serviraju, videcete da smo mi u pravu.😛😛😛
Bravo Dadisa 👏👏👏Originally posted by: dadisabih
O osvjescenosti i obrazovanosti zena smo pisali u ranijim postovima😊.To nema veze sa tradicijom.Upravo u vecerasnjoj epizodi gledamo velicanje muskarca,naslednika,po nasem shvatanju, bitanguA oni samo sto nisu popadali u nesvjest od radosti😡 An je 🐷 morala spomenuti i pricati o njegovim vrhunskim sposobnostima,neka je i pustanje zmaja🤣 Lik muskarca je uvijek ispred zene,neka nam se to i ne svidja.Izjednacavanje vaznosti i jednakosti, musko-zensko, CV pokusava na blic, kroz likove AnSh,ali nikako kroz velicanje tih odnosa.😕 Uvijek su tu Singovi tradicionalisti i njihov naslednik ona bitanga🐷🤢😡
Samo jedan MOTO vazi u cijelom svijetu-LJUBAV POBIJEDJUJE-I u Indiji ce😉
U danasnjoj epizodi ni jedna scena ni za gledanje nije
Ja sam samo percap gledala, ovaj put je on prvi otisao na spavanje pa je izgleda ona dosla posto je razgovarala sa irom.Nadam se da nece opet leci sa maramom na glavi to me toliko nervira i ono kolektor sab uhhh😡