EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 22

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Opet radis za Alisu "krupne" kadrove ..
Samo da podsetim da za sat vremena pocinje epizoda na pinku,pa ako nemate goste Mozete da gledate jednu od najromanticnijih epizoda sa prevodom ..

Nemah srca da ga obrisem! 🤣 Bice post pola strane.

I Bikica me zna u dusu... 🤗Danas u epi nije bilo terapije...😭 Ni na kasicicu...
Sem pidzame ne videh nista zanimljivo...😉

Bikice, hvala!
Jao, Dal bojim se da je na Pinku najbolje proslo...😭 Sad sledi 🐷 tiranija...
Osim ako ne bude "gledali ste"...😉😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ma malo smo se spankovale na zadnjim stranicama threada, zato sto nismo dobre i poslusne zene koje sluze svoje muzeve vec nam i muzevi rade kucne poslove i ponekad sluze nas, pa posto nismo ponizne idealne ni Neha, ni ja , ni Anandi onda treba da nas kazne jednim dobrim spankovanjem. Pa smo mi to kao spamovale,a usput znas kakvi su indijci po pitanju spankovanja. 🤣

Al meni jos nije jasno sta sam ja to lose uradila. i kakva sam pravila prekrsila.
ovde sam ja pocela da pisem, ne znam da li je zanimljivo😕ako ti znas sta sam pogresila javi mi
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3351296&TPN=141

Pa ni meni iskreno nije jasno zasto si prijavljena 😕 Osim ako ne postoji neko pravilo o tome da nesmes da kazes nista o privatnom zivotu,ocekivanjima od veze ili braka..ali molim te, pa toga nema nigde..Taj sto te je prijavio jedva je cekao da to uradi,samo je trazio bilo kakav razlog..🤢
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Jao, Dal bojim se da je na Pinku najbolje proslo...😭 Sad sledi 🐷 tiranija...
Osim ako ne bude "gledali ste"...😉😆

Znas kako na pinku ponavljaju po pola epizode,valjda me ovog puta nece izneveriti..😆😉
Odoh ja da kokam kokice..😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
🤣🤣🤣

Edited by Bikica - 12 years ago
dadisabih thumbnail

Zato jer je znao da nece da mu kaze da ga voli,osim na prevaru bez razmisljanja, voli ona njega malo vise nego Mahija,Sachi,dedu,mamu ili tetku ali na isti nacin..
Verujem da ti imas neki pametniji odgovor..😆😆😉

Kako ste pocele vi tamo, iz tog suprostavljenog TIMA, sa voli ne voli, ne samo An,nego ce te ubijediti i Sh da ne voli An😆😆😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Napisali su da nemam dovoljan broj postova, a ipak se pojavi👏

Da vam napisem u vezi sudjenja.

Ako sam dobro razumela mene ste izabrali za sudiju.😊 Hvala na ukazanom povernju👏 Velika mi je cast predsedavati ovako elitnim sudom😃 Morate imenovati jos najmanje dvoje sudija porotnika, ne moraju biti pranici, samo da su nepristrasni clanovi nase zajednice😆

Cinjenicno stanje vam je sledece:

Nisam vicna ovoj tehnici i svaki cas mi prilepe slicicu da ne mogu ucestvovati.🤢😡
Drugo, ako se rociste drzi danas, onda ne mogu prihvatiti ponudjeno imenovanje, jer kad mi dodje *cera iz skole vise nemam pristup kompu,😡😡 zato je bolji vikend, jer onda ona nije tu.

Dalje, kod nas je stupio na snagu novi Zakon o parnicnom postupku, a ovo se mora utvdjivati po njemu , a ne po krivicnom, elem po tom zakonu svi dokazi se moraju prezentirati uz tuzbu i odgovor na istu,😃pa sam ja vec sveobuhvatnom analizom do sada prezentiranih dokaza, ima ih preko 1000 i isti se nece ponovo izvoditi na rocistu, prvih 100 epizoda nisam gledala i ovaj dokaz se nece uzeti u obzir kod izricanja presude, vec kovertirala presudu😉

Kunem se da cu biti pristrasna, ovaj nepristrasna, kao sve srpske sudije. Ako smatrate suprotno, vi me smenite, placate mi platu jos 3-4 godine, trajace valjda MN jos toliko, a onda me vratite za sudiju i naravno u Vrhovni👏

Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Upravo tako!! Kad ona shvati da ga voli oboavace zemlju po kojoj on gazi!! Videcete!!!

Naravno da je tako!👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
dadisabih thumbnail

Pa ni meni iskreno nije jasno zasto si prijavljena 😕 Osim ako ne postoji neko pravilo o tome da nesmes da kazes nista o privatnom zivotu,ocekivanjima od veze ili braka..ali molim te, pa toga nema nigde..Taj sto te je prijavio jedva je cekao da to uradi,samo je trazio bilo kakav razlog..🤢

Pa zato sto je ono revolucionarno za Indiju.Hoces da budes Rosa Luxenburg❓Nema toga tamo🤣
I nemoj misliti da ovi iz CV sto sta ne moraju odraditi po njihovim shvatanjima,neka je i suprotno prvobitnoj zamisli serije.Zato po nekad prikazuju ,za nas pojam,prave nebuloze😡
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kop93

Vidim da su pripreme u toku za sudenje 😉😆,ostajem i dalje pod tockom A.😆 Jasna je istomisljenica,a jos se niko nije javio da nam se pridruzuje...hmmm hajde cure bez straha 😉😆 Voljela bih znati ko je jos nas istomisljenik i da lijepo stisne ispod ovog komentara "Like"⭐️😆.Hvala lijepo!!!❤️ 😆 Molicu lijepo u zapis da ude i danasnja epizoda!! 🤓😃 Uff jedva cekam!!!☢️🤣

Ja sam definitivno za varijantu A.Tu nema nikakve dileme. Scenaristi se malo igraju sa nama i izgleda uzivaju da nas ponekad zbune. Bez obzira na nebuloze koje nam povremeno serviraju, videcete da smo mi u pravu.😛😛😛
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
U danasnjoj epizodi ni jedna scena ni za gledanje nije