Hello Biki,❤️ De nada (valjda se tako kaze Nema na cemu na spanskom)
You are always welcome😊
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
MOOH KHUL GAYA 23.9
Originally posted by: Jeca1997
Sanchi isti nivo kao Nandu 🤣 A sto je Anandi morala da spominje J? 🤢 Sigurna sam da ce sad Sanchi da smesti J 😕 Samo ce da pokvari atmosferu...
Ovo je mogla biti zdrava konkurencija izmedju 🐷 i 😎 da se nije umesala PT. Njih dvojica se dobro slazu i festival je mogao biti zabavan za obe familije, samo kad PT ne bi bila isti nivo kao Nandu. 😆
Ne znam bas, sada bi mogla i da odrzi Shivu predavanje kako je to Jag radio, pa Shiv ne moze ni sansu da dobije da se pokaze ,jer je Jag toliko bio "dobar "ljubavnik da An ne moze da prihvati ni jednog drugog 🤣🤣🤣
Citam kom i kazu da namerno razvlace pricu🤢 da bi ganga pobegla i da umesaju Sh i An u tu pricu😡.Pa moze onda biti ono Sh povedjen a ona shvata da ga voli,a onda u drugoj epizodi on hoce da je poljubi a ona prica sama sa sobom kako nije spremna i tako u krug.😡
Originally posted by: alisa112
Ih... Dal.. Nema toga sto onaj kekeljivi 🐷 ume bolje od naseg Sh⭐️!Ona ga hvali za decju igru.😆Jer je jedino to s njim i radila...Sh ce s njom drugacije da se igra!😆Pa ce onda da cujemo komentar!🤣🤣
Originally posted by: Serviana
E sad ga je izgleda usr**a...kako cu od ovoga da je branim nemam pojma! Anandi ostavljas me bez oruzjaaa!!! A ne smem da idem u FT da je branim, ionako cekam poruku upozorenja od modova, nije jos stigla.
"Ne znam kako to radi S ali znam da je J dobar u pustanju zmajeva"A da cutis malo jebo te!!! 😡
Izvini Jasna, ali tvoj komentar me bas nasmejao, pogotovo ovaj poslednji deo 🤣 Na prvi mah sam i ja reagovala kao i ti, a onda nesto razmisljam, pa k'o velim, pa sta ako je to rekla? Ona je odavno raskrstila sa osecanjima prema Jagdisu i krenula je dalje. Pominjanje njega joj dodje kao nesto sada savim obicno i ne toliko znacajno, bez nekih posebnih emocija, kao da prica o prijatelju. I zato, nemoj da se nerviras, to nista ne znaci 🤗 No ipak priznajem da su scenaristi bezobrazni jer upo*no provociraju gledaoce i ispada da ona samo o Jagdisu zna da prica 😕 A koliko vidim Jagdis se nesto nje i ne seca toliko, niti je pominje drugima.