EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #7 - Page 20

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.3k

Users

25

8.5k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: shmeker

Citam kom i kazu da namerno razvlace pricu🤢 da bi ganga pobegla i da umesaju Sh i An u tu pricu😡.Pa moze onda biti ono Sh povedjen a ona shvata da ga voli,a onda u drugoj epizodi on hoce da je poljubi a ona prica sama sa sobom kako nije spremna i tako u krug.😡

🤣🤣
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Cpbuja

Ovo je mogla biti zdrava konkurencija izmedju 🐷 i 😎 da se nije umesala PT. Njih dvojica se dobro slazu i festival je mogao biti zabavan za obe familije, samo kad PT ne bi bila isti nivo kao Nandu. 😆

Da,mnogo je troje dece 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Cpbuja

Ovo je mogla biti zdrava konkurencija izmedju 🐷 i 😎 da se nije umesala PT. Njih dvojica se dobro slazu i festival je mogao biti zabavan za obe familije, samo kad PT ne bi bila isti nivo kao Nandu. 😆

Ja mislim da njoj treba jos dosta do Nanduovog nivoa, Nandu barem nikoga ne vredja pred porodicom i ne okrene ledja i ode u sobu kada mu nesto nije po volji photo 204AF0116.gif
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ma kako da shvati da ga voli ,kada ga ne voli,barem ne kao muskarca..Jeste,postuje ga,divi mu se ,svidja joj se i privlacan joj je, kao idealan najbolji prijatelj i shvata ona da nije fer sve to prema njemu ali sta ce kada je takva osoba koja je i suvise postena, moze ona svakoga da prevari ali sebe ne moze, to nesto joj ne daje da se prepusti tako lako..sveta Anandi 😕

Uh ja pomislila da postoji bar tracak nade,mislim to da nisam u pravu i da ne vidim dobro ali i ja mislim kao ti,pa mi krivo sto je tako i onda se tesim kad procitam nesto drugacije 😡
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: kop93

Dadisa je jedina osoba koja mi je podigla zivac u danasnjoj epizodi 😡!! Kad ce vec jednom da se otkaci od An!! Jedva sam cekala da se An uda i makne iz havelija i od nje,al baba ko cicak,neda se...🤢.Nadam se da ce joj Ira pokazati njeno mjesto!! An sto je rekla Ptikvi za Svinju,Sh i zmajeve uopce me neuznemirava.Ona smatra to igrom, i koliko sam vidjela po njoj,tu nemjesa sopstvene osjecaje! A zasto i bi?? Zabava,je zabava,a ne ozbiljnost.Dok je Ptikva,kako kaze Jeca na nivou Nandu,za nju je sve ozbiljno.Koliki je mozak,uhvatila se s Nandijem svadat!!

Nemoj tako Kopice,jedva je nasla nekog na svom nivou 🤣
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Sada ce da je urnisu..vec zamisljam naslove..kako to radi Jag a kako Shiv..Eh da ti nisam u kozi..bolje joj je da trazi jos nekog advokata jer sada ni Gang nece da je opere..Cula sam da je prosle nedelje odrzano kolektivno kupanje u toj svetoj reci

http://youtu.be/9bZkp7q19f0

🤣🤣

Ma danas smo bile tamo u Frustration Tread da se malo svadjamo. Mislim uspele smo, jer su se svi razbezali. Nije vise niko od njih pricao. Al problem je sto smo se ja i Neha malo zanele, pa nas je jedna nasa moderatorka iz AT morala prijaviti ovim modovima foruma, druzba je druzba, sluzba je sluzba, ali je istovremeno molila i da budu fini s nama. 🤣 zato sad ne smem ni da idem na FT😕 jos nisam dobila nikakvu poruku upozorenja. Cekam...😕
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Prvi put An i PTSanchi pricaju, i osjeca se i mala notica zajedljivosti izmedju njih, An ostavi Tikvu u nedoumici i razmisljanju sta joj je rekla😆 Zar treba An stalno da ponavlja da je sa 🐷 sve zavrseno.Ona je podvukla crtu i Sh to zna❤️ Cini mi se treba vise vremena Singovima i Sekarovima da to prihvate😆 ali koje nebuloze i izlivi ljubavi zbog povratka one bitange mi je neprihvatljivo.🤢😡 Zaboga vraca i svoje ime.🤢😡On ostaje i dalje 🐷 neka ga i krunisu Singovi.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ma danas smo bile tamo u Frustration Tread da se malo svadjamo. Mislim uspele smo, jer su se svi razbezali. Nije vise niko od njih pricao. Al problem je sto smo se ja i Neha malo zanele, pa nas je jedna nasa moderatorka iz AT morala prijaviti ovim modovima foruma, druzba je druzba, sluzba je sluzba, ali je istovremeno molila i da budu fini s nama. 🤣 zato sad ne smem ni da idem na FT😕 jos nisam dobila nikakvu poruku upozorenja. Cekam...😕

Znam ja da vi sa AT volite Anandi ko zenicu oka svoga i da ne date da se slovo kaze protiv nje..ali Jasna,pa ti si barem nasa, poslusaj me, dzabe se nerviras, uvek ce neko provocirati i sve dok bude onih koji ce je braniti,postajace FT...Daj mi link toga zbog cega si prijavljena, mora da je zanimljivo..👍🏼😆😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ma kako da shvati da ga voli ,kada ga ne voli,barem ne kao muskarca..Jeste,postuje ga,divi mu se ,svidja joj se i privlacan joj je, kao idealan najbolji prijatelj i shvata ona da nije fer sve to prema njemu ali sta ce kada je takva osoba koja je i suvise postena, moze ona svakoga da prevari ali sebe ne moze, to nesto joj ne daje da se prepusti tako lako..sveta Anandi 😕

Dal imam pitanje za tebe??? 😛 Sh kad je krenio ispitivati An,koga sve voli iz njegove obitelji:Zasto je krenio redoslijedom prvo njegova obitelj,pa on,sto nije krenio obrnutim redoslijedom?? 😉😃
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Devojke...
shiv
Edited by Bikica - 12 years ago