English translation--
After pulling my dress out of thorns
After breaking the anklets of vows
Please no one stop the flight of the heart
This heart is flying on
Today, I have a desire to live again
Today, I have the intention to die again
Today, I have a desire to live again
Today, I have the intention to die again
I don't have any control over myself
My heart is somewhere and I'm somewhere else
I don't have any control over myself
My heart is somewhere and I'm somewhere else
I don't know what my life has attained
But it says this laughingly....
Today, I have a desire to live again.....
Am I intoxicated or am I a storm
Please, someone, tell me where am I
Am I intoxicated or am I a storm
Please, someone, tell me where am I
I'm scared that I might get lost in the journey
As these roads are new for me
Today, I have a desire to live again.....
After coming out from the darkness of yesterday
I've seen this rubbing my eyes
After coming out from the darkness of yesterday
I've seen this rubbing my eyes
There are spring and flowers everywhere
Hence I've decided that
Today, I have a desire to live again...
Here is the translation to the Serbian language.---
Након што сам извукао хаљину од трња Након разбијања глежња завјета Молим вас да нико не заустави лет срца Ово срце лети даље Данас имам жељу да живим поново Данас имам намеру да умрем поново Данас имам жељу да живим поново Данас имам намеру да умрем поново Ја немам никакву контролу над собом Моје срце је негде, а ја негде другде Ја немам никакву контролу над собом Моје срце је негде, а ја негде другде Не знам шта сам достигао у животу Али то каже смешно ... Данас имам жељу да живим поново ..... Јесам ли пијан или сам олуја Молим вас, неко, реците ми гдје сам Јесам ли пијан или сам олуја Молим вас, неко, реците ми гдје сам Плашим се да бих се могао изгубити на путовању Како су ови путеви за мене нови Данас имам жељу да живим поново ..... Након што је изашао из јучерашњег мрака Видео сам како то трља очи Након што је изашао из јучерашњег мрака Видео сам како то трља очи Посвуда су прољеће и цвијеће Отуда сам то одлучио Данас имам жељу да живим поново
Nakon što sam izvukao haljinu od trnja Nakon razbijanja gležnja zavjeta Molim vas da niko ne zaustavi let srca Ovo srce leti dalje Danas imam želju da živim ponovo Danas imam nameru da umrem ponovo Danas imam želju da živim ponovo Danas imam nameru da umrem ponovo Ja nemam nikakvu kontrolu nad sobom Moje srce je negde, a ja negde drugde Ja nemam nikakvu kontrolu nad sobom Moje srce je negde, a ja negde drugde Ne znam šta sam dostigao u životu Ali to kaže smešno ... Danas imam želju da živim ponovo ..... Jesam li pijan ili sam oluja Molim vas, neko, recite mi gdje sam Jesam li pijan ili sam oluja Molim vas, neko, recite mi gdje sam Plašim se da bih se mogao izgubiti na putovanju Kako su ovi putevi za mene novi Danas imam želju da živim ponovo ..... Nakon što je izašao iz jučerašnjeg mraka Video sam kako to trlja oči Nakon što je izašao iz jučerašnjeg mraka Video sam kako to trlja oči Posvuda su proljeće i cvijeće Otuda sam to odlučio Danas imam želju da živim ponovo ...
Hope I translated [ through google Aunt's help!] the right way . Nado, please tell me which one is correct, it has given two versions!!😊

Do you know what a best friend will do: hold up a mirror and show you your heart which swells with friendly love every now and then! 

1.4k