🏏New Zealand vs India 2nd T20I in Raipur @7 PM IST🏏
VANI KA PARTNER 24.1
I hate this so much
🏏WPL 2026: Match 15: RCB W vs DC W at Vadodara on 24/01/26🏏
Border 2 takes good opening..Excellent in some circuits
KRK Arrested
Gomzi come back
Anupamaa 24 Jan 2026 Written Update & Daily Discussions Thread
Republic Rhythms: Aazadi Quest SEASON 2 ~ Round 1
Maatrubhumi Song - Battle Of Galwan
Which OG Cast Member Would You Like To See Returning Next?
Sara Ali Khan Unfollows Orry On Instagram
Palash was caught in bed
What movie would you like Ranveer Singh to do after Dhurandhar 2?
Arshad Warsi Vs Prabhas

Pa ili oni ili prva,direktno na sajtu mozes poslati sugestiju,i jedni i drugi imaju fb,samo ne znam da li im sluzi u te svrhe i da li uopste citaju komentare na drustvenim mrezama...
i ja sam za 😃je li mislis na ruzicastu tv 😊znas li gdje primaju sugestijeima lih i uopste na fb ili twitteru 😕
Pa sto da ne,ne moramo bas spamovati,ali eto da svaka napise sugestiju ,mozda upali.Bas bi bilo dobro gledati je na tv-u pa makar i sa brdo reklama 😆
A evo i prve tri epizode na Ruskom..
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=j2GJYS3ZNyY[/YOUTUBE]Oni ne titluju seriju 😕 Nije mi to to kad nisu njihovi glasovi, Za Sanaju i da prihvatim, manje vise 😆 ali za Baruna nema sanse.😳
Da..na zalost..a ja ne govorim Ruski..Mozda neka od vas razume 😃 Iako se potpuno slazem da to nije to..Barunov glas je jedna od kljucnih komponenti njegovog sarma..Ja sam ucila ruski a mozes misliti koliko ga sada znam 😕 😆Ma ne dam ja ni pet para na tu nadsinhronizaciju. Barun je Barun a ako nije njegov glas ne priznam ja to nista. Ovi Rusi (mislim Ruskinje) nemaju pojma sta propustaju 😳kako misle da prevedu onaj njegov sexi glas u onim fantasticnim scenama 🤢
Mislis da ima sanse da se nesto uradi po tom pitanju? Ako ima tu sam. 😛Pa sto da ne,ne moramo bas spamovati,ali eto da svaka napise sugestiju ,mozda upali.Bas bi bilo dobro gledati je na tv-u pa makar i sa brdo reklama 😆i ja sam za 😃je li mislis na ruzicastu tv 😊znas li gdje primaju sugestijeima lih i uopste na fb ili twitteru 😕
Happy televizija je kontaktirala grupu sa fejsa tj. Yugu da zele da otkupe i prikazuju serije...Eto..😃
Mislis da ima sanse da se nesto uradi po tom pitanju? Ako ima tu sam. 😛Pa sto da ne,ne moramo bas spamovati,ali eto da svaka napise sugestiju ,mozda upali.Bas bi bilo dobro gledati je na tv-u pa makar i sa brdo reklama 😆i ja sam za 😃je li mislis na ruzicastu tv 😊znas li gdje primaju sugestijeima lih i uopste na fb ili twitteru 😕Pa ili oni ili prva,direktno na sajtu mozes poslati sugestiju,i jedni i drugi imaju fb,samo ne znam da li im sluzi u te svrhe i da li uopste citaju komentare na drustvenim mrezama...