Jeli to neko zaboravio da napise samo slovo B😆Bas lepo nnasa Nadica bi i rezerve ponela,😆 no nece da moze ovo na slovo B😆 Vidim kako ga nedas,draga samo ga svima serviras🤣
DHOLI UTHANA 15.12
🏏IPL 2026 Mega Auction: The Battle for Cricket’s Brightest Stars🌟
RINGS PE CRINGE 16.12
Dhurandhar emerges an All Time Blockbuster
Rob Reiner and his wife found dead
Karan Nandini to join post leap?
Abhiara’s Marriage
Dharundar reduced Tere Ishq Mein to ashes..should Kartik be worried?
Which movie is your first choice on Christmas Day?
Filmfare OTT awards 2025 (Alia, Vicky, Ananya.etc).
Out Now - Official Teaser - Border 2 - Sunny Deol
Ranveers PRALAY to roll after Don 3
In a 2022 interview, Ranveer disagreed with 8 hour shifts
Jeli to neko zaboravio da napise samo slovo B😆Bas lepo nnasa Nadica bi i rezerve ponela,😆 no nece da moze ovo na slovo B😆 Vidim kako ga nedas,draga samo ga svima serviras🤣
Ponekad ne mogu da odredim granice izmedju sebe i ljudi koje volim: gdje zavrsavam ja, a gdje pocinju oni. Kao da smo svi mi jedno, kao da smo isti - ista dusa, zelja koja trazi nesto...zajednicko svima nama.Svi smo u istom camcu. A opet, svi smo razliciti i posebni, izrazito individualni.
Postoji jedna posebna, rijetka vrsta ljudi koje ja zovem moji ljudi. To su ljudi koje pustam u svoj prostor, u sebe. Svi moji ljudi su u necemu isti: Njihovo trazenje je stvaralacko. Oni ne ruse, vec nesto grade. Nezele da vladaju, jer vladanje gubi sjaj u ocima,...
Moji ljudi imaju isto osjeanje zivota. Nije vise bitno kako cemo nazvati nase odnose i koji ce oblik oni imati. Forme nasih odnosa se mogu mijenjati, ali to osjecanje povezanosti necim iznad nas, vecim od nas, sto nas zove i spaja, ostaje.
Mi nekako nabasamo jedni na druge i nase se sudbine pomijesaju zauvijek, cak i ako nismo zajedno. Kao da smo neke boje koje se lako mijesaju medjusobno, a mnogo teze sa drugom vrstom. Boje koje se rastvaraju pomocu svjetla.
hocemo na sljedeci topik,da ne presisamo 150 😃