Bili smo jutros na mini vojnoj paradi..Nije dosao Putin, ni Nikolic ali su bili svi generali...😃 Postavila sam na fejs.. I da, moji klinci ce biti manekeni za pano koji ce biti postavljen za neki dan..Prisao mi je fotograf i zamolio me da stariji pozira (jest da je lep ,ljubi ga majka) i on je odmah pristao..😃Poslace mi slike na mejl..
super 😛a sta mislis sto je prisao bas njemu 😃ps.sjeti se sta sam ti napisala kad je bio nestasan u skoli 😉
Ne znam...bas sam juce razmisljala,zasto je od sve te dece bas njemu prisao..🤔 Jeste da je lep i da ima zaista prelepe plave oci ,ali opet...i nikako ne mogu da povezem to sto si mi napisala sa ovim sada..molim te objasni mi...ma nije to zbog boje ociju Dal 😆rekla sam ti da on osjeti da je pametniji od djece u cijem se okruzenju krece,zato i pravi problemcice,isprobava granice 😃kao sto on to osjeti,isto osjete i ljudi koji su takvi,jednostavno se prepoznaju 😉 on salje takvu poruku,imam puno samopouzdanja i svjestan sam da sam daleko ispred drugih 😃
Onda lepo kazi da je covek meni prisao, cak smo se i upoznali posle...😆😆😆cekam ja detalje,sta si nam jos presutila 😉 prvo sto mi je upalo u oci je poslat ce mi slike na mejl 😲 ma vidaj molim te 😆😆
Ccc...E pa najgore ste...😆 😆 Predajem se...