Returning of the written off #67 Invited only - Page 7

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45k

Users

7

3.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

Bili smo jutros na mini vojnoj paradi..Nije dosao Putin, ni Nikolic ali su bili svi generali...😃 Postavila sam na fejs.. I da, moji klinci ce biti manekeni za pano koji ce biti postavljen za neki dan..Prisao mi je fotograf i zamolio me da stariji pozira (jest da je lep ,ljubi ga majka) i on je odmah pristao..😃Poslace mi slike na mejl..

super 😛
a sta mislis sto je prisao bas njemu 😃
ps.sjeti se sta sam ti napisala kad je bio nestasan u skoli 😉

Ne znam...bas sam juce razmisljala,zasto je od sve te dece bas njemu prisao..🤔 Jeste da je lep i da ima zaista prelepe plave oci ,ali opet...i nikako ne mogu da povezem to sto si mi napisala sa ovim sada..molim te objasni mi...

ma nije to zbog boje ociju Dal 😆
rekla sam ti da on osjeti da je pametniji od djece u cijem se okruzenju krece,zato i pravi problemcice,isprobava granice 😃
kao sto on to osjeti,isto osjete i ljudi koji su takvi,jednostavno se prepoznaju 😉 on salje takvu poruku,imam puno samopouzdanja i svjestan sam da sam daleko ispred drugih 😃

Onda lepo kazi da je covek meni prisao, cak smo se i upoznali posle...😆

😆😆

cekam ja detalje,sta si nam jos presutila 😉 prvo sto mi je upalo u oci je poslat ce mi slike na mejl 😲 ma vidaj molim te 😆😆

Ccc...E pa najgore ste...😆 😆 Predajem se...

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Devojke su poput jabuka na stablima.
Najbolje se nalaze na vrhu stabla.
Ljudi ne zele doci do najboljih, jer se boje da ce pasti i povrediti se.
Umesto toga, uzimaju trule jabuke koje su pale na zemlju, i koje, iako nisu tako dobre,do njih lake dodju.
Zato jabuke koje se nalaze na vrhu stabla, misle da s njima nesto nije u redu, dok su zapravo one velicanstvene.
Jednostavno moraju biti strpljive i cekati da pravi covek dodje, onaj koji je tako hrabar da se popne do vrha stabla zbog njih.
Ne smemo pasti da nas dohvate, kome trebamo i voli nas napravice SVE da dodje do nas.
Zena je izasla iz rebra muskarca, a ne iz nogu da bude gazena, niti iz glave da bude nadmocna.
Nego sa boka da bude jednaka, ispod ruke da bude zasticena, i blizu srca da bude voljena.

William Shakespeare

Ovo sam ja 🤣

😲😆

Ima da te udamo samo da vidis da ti je bilo bolje samoj 😆
❤️🤗

Ako je zato i ne morate. Veruejm vam 100% 😆

a ne,to moras da dozivis 😆😆 jos ako nadjemo nekog koji ima i mamu pa da vidis sta je svekrva 😆

Ma ne brinem ja za svekrvu. Ako je mladozenja mojih godina svekrva je vec izlapela 😆

eee tu grijesis,ovi stari su se zakopitili🤣bolji su od nas u svemu,vjeruj mi 😆😆

Ti nadji mladozenju toliko starijeg od sebe da se osiguras da je draga mama vec jednom nogom u grobu ili da je preskocila 🤣

A sta cu s njim? 🤣
Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Ti nadji mladozenju toliko starijeg od sebe da se osiguras da je draga mama vec jednom nogom u grobu ili da je preskocila 🤣

sta ce joj onda metuzalem 🤣
Daltoni thumbnail

Nema na cemu..nadam se da ce ti se dopasti 😃..u takvoj situaciji iz romana samo tebe mogu da zamislim, ona koja je inspirisala lik Jesike je bila tvoja krvna grupa sa sve RH faktorom, potpisujem..😆
Kety76 thumbnail

Biki...sada si me rasplakala..🤣
Jos ona vasa prica o vitaminima koji ti fale, pa Ketina izjava da to u Bosni u svakoj apoteci mogu da provere...a mozda ste mislili da u banani ima tih vitamina...🤣

😲

pa naravno,banana je zdrava,cuva misice da ne zakrzljaju 🤣

Edited by Kety76 - 10 years ago
nn027 thumbnail

znamo sve finte na forumu,fb i tako to 🤣

A parlamo i razne jezike ,zavisno od potrebe..🤣

E jesmo "sposobne" zenske, sto bi rekla moja baba. 🤣
Ni jedan posao nam se jos nije "otperio"
🤣
Kety76 thumbnail

A parlamo i razne jezike ,zavisno od potrebe..🤣

narocito ove bespotrebne hindu,korejski,i tako to 😆
Daltoni thumbnail

Hajde da proverimo moju teoriju i procenu..uradicemo ovaj test i napisati rezultate ...

http://www.mtv.com/news/1980739/which-fifty-shades-grey-character-are-you-quiz/

Ja sam Kristijan...😲

Oh Christian, you tortured soul. You probably have things super together on the outside -- enjoy those piles of money! -- but on the inside, you have a lot to work on. Like, you know, those repeating nightmares, and your sadism

A sta bi sa gospodjom Robinson? 😆
Ja nisam u mogucnosti da uradim test. Tekst se ne moze prebacivati u prevodioca 😕

Izgleda da jedino sebe ne umem da procenim..
A sto se tvog testa tice i ne moras da ga radis, vec znamo koji ce biti rezultat..😃

pa sta da ti kazem,Kristijan i gdja Robinson su jedno 😉😆

Pa i nisu bas...Gospodja Robinson sve to radi iz strasti, a Kristijanu je to nacin da isprazni bes, osloboodi se negativne energije, usmeri rusilacku energiju u drugo bice, uzivajuci u nanosenju bola..Mada, njegov lik je dosta kompleksan i ima mnogo njega u meni, samo kada bih imala toliko para kao on,nista mi drugo ne bi smetalo, verovatno bi i ja uskoro imala armiju svojih submisives sa cepsima u crnoj kozi..😆

nn027 thumbnail

narocito ove bespotrebne hindu,korejski,i tako to 😆

I Finski molicu lepo 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Bili smo jutros na mini vojnoj paradi..Nije dosao Putin, ni Nikolic ali su bili svi generali...😃 Postavila sam na fejs.. I da, moji klinci ce biti manekeni za pano koji ce biti postavljen za neki dan..Prisao mi je fotograf i zamolio me da stariji pozira (jest da je lep ,ljubi ga majka) i on je odmah pristao..😃Poslace mi slike na mejl..

super 😛
a sta mislis sto je prisao bas njemu 😃
ps.sjeti se sta sam ti napisala kad je bio nestasan u skoli 😉

Ne znam...bas sam juce razmisljala,zasto je od sve te dece bas njemu prisao..🤔 Jeste da je lep i da ima zaista prelepe plave oci ,ali opet...i nikako ne mogu da povezem to sto si mi napisala sa ovim sada..molim te objasni mi...

ma nije to zbog boje ociju Dal 😆
rekla sam ti da on osjeti da je pametniji od djece u cijem se okruzenju krece,zato i pravi problemcice,isprobava granice 😃
kao sto on to osjeti,isto osjete i ljudi koji su takvi,jednostavno se prepoznaju 😉 on salje takvu poruku,imam puno samopouzdanja i svjestan sam da sam daleko ispred drugih 😃

Onda lepo kazi da je covek meni prisao, cak smo se i upoznali posle...😆

😆😆

cekam ja detalje,sta si nam jos presutila 😉 prvo sto mi je upalo u oci je poslat ce mi slike na mejl 😲 ma vidaj molim te 😆😆

Ma sto joj odmah rece, Trebala si izokola. Jos bi ona nama detalja otkrila 😉 😆

E...sad...stvarno...🤣