Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 3rd Sep '25
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
LIFE IN JAIL 3.9
MAIRAs REJECTION 4.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Finally a beauty queen who is star material!!
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
New Entry : Manit Joura
Abhira & Geetanjali
A Missed Opportunity
Deepika LVMH jury member
Faridoon Giving Advice to Salman
War 2 Set To Finish As The Lowest YRF Spy Grosser Domestically
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant Shuts Down
Akshara’s karma
Mihir - The d*uchebag
Baaghi 4 - Reviews And Box Office
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Vidite da je u pitanju metalna cinijica za hranu...sve sam ja to detaljno proucila 😉
Prica patrijarha Pavla koja pogadja u srce
Kad je zavrsio, upitali su ga sta to radi, a on je odgovorio da svaki put tako jede i ispricao sta je mrva hleba za svakog coveka i sta znace u odnosu na postovanje coveka, zivota, onih koji nemaju.
''Ne znate vi deco moja sta znaci glad i koliko je dece sirom sveta gladno, a mi bacamo hleb pored stola i u kontejnere. Nekima one predstavljaju zivot i nadu, a mi ih se tako lako odricemo. Setite se svaki put gladne dece sirom Afrike i sveta kada vidite mrvice pored stola'', rekao je tada patrijarh Pavle, a gosti su bili u soku i zamisljeni zbog ovih reci, prica sagovornik ''Telegrafa''.
Da je njegov odnos prema hlebu i mrvicama zaista bio takav potvrdili su i manastiru Gracanica u kome je patrijarh boravio. On bi svaki put grdio monahinje zbog prosipanja hleba pored stola.
Arhimandrit Jovan Radosavljevic u knjizi "S patrijarhom Pavlom kroz zivot" objasnio je otkud toliko postovanje pokojnog patrijarha Pavla prema hrani i od koga je to naucio.
Naime, on je od oca Jakova Arsovia naucio kako se prema hrani treba ophoditi sa postovanjem i da ne treba nista ostavljati pored tanjira, a da prosuto treba pokupiti.
''Jednom prilikom grickao sam koru hleba, a ono sto je zagorelo ostavio sam na kraj tanjira. Pavle me je upitao zasto sam to uradio, a kad sam mu rekao da necu da jedem jer je zagorelo, uzeo mi je to zagorelo parce hleba i pojeo. Tako me je zastideo bez ijedne reci, da vise nikada nisam ostavio mrvicu hleba van tanjira ili neko zagorelo parce'', pise arhimandrit Jovan u svojoj knjizi.
😭😭
eh da je vise ovakvih ljudi,svijet bi bio puno ljepsi i bolji
Vidite da je u pitanju metalna cinijica za hranu...sve sam ja to detaljno proucila 😉
eee tu grijesis,ovi stari su se zakopitili🤣bolji su od nas u svemu,vjeruj mi 😆😆
ne mogu se prestati smijati kad vidim ovu sliku 😆
Nisu tu bila cista posla 😉 Pa ja da sam bila na njenom mestu ne znam kako bih to prezivela. 😳ovo je iza kamera,a vidi im faca 😆
Sta ona to drzi u ruci?sapun ili spuzvu,nisam bas sigurna
Vidite da je u pitanju metalna cinijica za hranu...sve sam ja to detaljno proucila 😉a sta mu hrani sa ovom cinijicom 🤣