Procitala sam Francesku, Dal 😃
Sad cu ovu poslednju sto si preporucila.
Svaka cast al si brza 😲 mora da ti se dopala 😃 A ne znam jesam li ti pricala da ova knjiga ima nastavak , o Benijevom zivotu kad poraste..😃 Ja cu veceras da krenem sa citanjem knjige o roditeljima njegove buduce ljubavi..😃Poslacu ti ako zelis ?
Pa i nisam toliko brza. Sve zavisi koliko imam vremena. Nije losa knjiga. Bajkovita ali zato i jeste za odmor i razbibrigu. Nemoj sad da mi saljes jos nista dok ne procitam sve sto si mi vec poslala. Imam jos 4 knjige i ovu sto sam sad pocela, zadnju koju si mi poslala.
Ok...ali me obavestavaj sta citas da vidim sta ti se dopada...😃
Vazi. 😛
Evo ova mala Jessica Trent je totalno otkacena 😆
Jeste..nju sve to zabavlja..😆 Podsetila me na Keti..😃
A jesi li videla koliko smo ja i Franceska iste..samo sto ja jos uvek cekam svoju katarzu..😕
Znaci ti sebe vidis kao razmazenu princezu gurnutu u blato koja se jos nije probudila i uzela stvari u svoje ruke?
Pa ne bas razmazenu ...masis poentu..😕
Slobodno budi gruba, to je moje misljenje..znam kakva sam...😆
A zasto da budem gruba? Ja ne mislim o tebi ama bas nista lose.
Nije Franceska kriva sto se rodila gde se rodila. Nije birala ni roditelje ni mesto ni vreme. Bila je razmazena i povrsna ali ne svojom krivicom. Pravi zivot je pokazao od kakvog je materijala sazdana. I ja joj se divim. Meni je najbolji deo romana onaj kad je dosla da trazi posao i bilo mi je jasno da nema sanse da propadne kad je odustala od abortusa.
Franceska jeste bila razmazena. Ti nisi. Ali da imas potencijal i da mozas mogo to znas i sama. Sta ce tebe na kraju pokrenuti, ne znam.
Jesam li opet promasila?
Videcemo da li si u pravu...e da mi je pola tvoje vere...😕
U nekim stvarima toliko smo iste. 😊
Mislis, obe nemamo poverenja u sebe..😊
I to izmedju ostalog 😉