Returning of the written off #58 Invited only - Page 98

Created

Last reply

Replies

1k

Views

58.1k

Users

5

3.7k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Pokusavam da prebacim bar neku sliku da vam postavim ali mi ne ide😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Smekiii,postavili smo sve slike,nemoj se zivcirati 😛
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dal,nebitno je kako bi reagovao da mene nema 😃 poenta je da je pokusao da me napravi ljubomornom,samo mu je taj pokusaj bio neuspjesan 🤣
Htio je da mi kaze vidis kako me mace gledaju a isplivala istina gledaju njegov novcanik 🤣

Koliki je to udarac bio za njega,pa jos na tvoje oci.. Nemoj da ga zezas mnogo,jer ce time njegova zelja za dokazivanjem da se uveca..😆

pa u tome i jest fora 😆😆
da ja nisam bila tako blizu i sve cula,sigurno bi mi ispricao bajku kako mu se udvarala 🤣
a sad spusta glavu 😆😆
ma ko ga sisa nek se dokazuje 😃 tesko njemu ako ja krenem sa dokazivanjem 😆😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Smekiii,postavili smo sve slike,nemoj se zivcirati 😛

Ma nisam mislila na te nego na moje slike ,nemogu da ih ubacim sa tel u lap top😡
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

pa u tome i jest fora 😆😆
da ja nisam bila tako blizu i sve cula,sigurno bi mi ispricao bajku kako mu se udvarala 🤣
a sad spusta glavu 😆😆
ma ko ga sisa nek se dokazuje 😃 tesko njemu ako ja krenem sa dokazivanjem 😆😆

😆 😆 👍🏼
Daltoni thumbnail

Vranje-Online: Kad gu vide, princ se zaljubi: Uspavana lepotica na leskovacki nacin!

Internetom kruzi jedna simpaticna verzija cuvene bajke u Uspavanoj lepotici. Prosto smo morali da je podelimo sa vama. Pazite da nekoga ne probudite glasnim smehom.

Nekada davno ziveli su kralj i kraljica u Garetovu palatu. Kupise stan na kredit. Posle mnogo godine rodi gim se cerka, a jos ni pola kredit nesu vrnuli. Nemav pare, koe ce radiv, napravise slavlje. Za sedamsto duse. Dodjose svi iz Leskovac kravaj da donesev.

Medju gosti beose i 7 vile koje su svi iz zgradu zvali kad im se rodi dete da gi posle ne bi raznosili po komsije kako gi nece vikav. Jedino nisu pozvali jednu vilu na prizemlje sto zivese. Kad toj cu baba, sabra se i ode na rodjendan.

Cim uleze na vrata poce da kune: "Sve vi opustelo po kucu, pipka ve izela! Sto me neste vikali?"

U toj vikanje prokunu i princezu da se b'cne na vreteno kad napuni sesnajes' godine i da umre.
Kad toj cuse kralj i kraljica, sa svem pazdraci gu izvrljise iz kucu. Odvedose princezu odma' kod jednu babu uJajnu da vu probaje. Al' posto nemasev dvesta evra da dav da se skroz skine kletva, baba gim rece da ce se princeza natne na vreteno, al' nece umre nego ce uspije i takoj ima sto godine da lega dok gu princ ne cune.

Napuni princeza 16 godine. Druga godina u srednju, sve jedinice, iz fizicko trojka. Kralj je po svaku cenu 'teja da spreci da se princeza narcka na nesto, pa je naredio preko jednog coveka iz opstinu da se sva vretena u Leskovac zapaliv, a sva mesta kude se radi s vunicu da se zatvoriv. Kralj je mislija da posto je toj zavrsija princeza nema sanse u cel' Leskovac da se na nesto natne.

Medjutim, jednom prilikom dok se majala pored Leteksov mos', ko da gu je neki tepaja po usi, preskoci ogradu i uleze u zacarani krug fabrike. Prolazila je pored opusteli magacini, gazila po neki navrljani oluci i secala se kako joj je stari tatko pricao da su nekada davno me'u zidinama fabrike radili ljudi koju su pravili najubav stof na cel' svet. Tol'ko je dobar bio da 99% ljudi na svet nesu znali za taj stof.

Radili su u prvu i u drugu, a najvise su voleli da legav u trecu. Ali jednog dana dodje zla gazdarica i kupi firmu.

Sve masine koje je merkala misteriozno su nestajale pa se medju radnici proneo glas da
gazdarica ima neke carobne, gotovo hostaplerske moci. Od tog vremena proslo je mnogo, zlu gazdaricu je savladao carobnjak iz miliciju, ali je ostala legenda da je fabrika zacarana i da koj jednom ulegne u nju dinar pare u dzep nece ima do kraj zivot.

Sve je toj princeza znala i pa se zaletela. Lutala je po fabriku, dok ne dodje do jednu halu. Pre nego sto kroci u prostor ispunjen s memlu koja stipe za oci, ocisti se od cicke koje joj se bejahu na'vatale na nogavice.

I tamo medju goli zidovi, zamocane coske i trule d'ske stajase neka gvozdjurija. Princeza bese radoznala i ode da pogleda kol'ko gvozdje tacno ima i kol'ko bi za toj uzela pare na otpad kod Vitka. Ali medju sav taj osljak bese i neko staro vreteno od masinu koji na princezu zapade za oko.

E, do kompiri - uzviknu ona - navojno kuglicno vreteno bez spojnicu.. ovo je s'm za u 'ubre. Sunuse da ga podigne, al' odma' se narcka na njega i pade u san.

Cvrsto spanje bese. Godina, dve, tri... sto godine u Leteks nema nikoj da ulegne. Sve zaraslo u palamidu, granjke se ispreckale, pacovi kolo vodiv. Tek poneki radnik dodje pred kapiju da psuje sto mu jos platu nesu isplatili.

Jednom prilikom tim krajevima provuzda princ na Yamahu od 'iljadu i trista kubika sa sesnajes ventila. I taman sto pre'e Leteksov most upade mu musicka u oko. Prikoci on, poce da psuje kad u tom casu primeti neki raspad od firmu sa svoje leve strane. Pola crepovi od krov beose popadali, a pod krov se njihase trava i sibljinke.

Dimnjak se uzdizao visoko iznad ovuj dzunglu i u njega su ptice napravile gnjezdo.

Mladi princ se uputi na obliznju pumpu da sipe gorivo jer ovaj motor jede benzin i da upita cija je ovoj firma.

Pumpadzije mu rekose da se toj ne zna vise cije je, jer je raznosija koj je koe stigja.

Kupovaja i prodavaja svaki koji je doseja na vlas' - rece jedan radnik dok mu uzimase z'dnje pare za benzin. Danas se nikoj vise ne usudjuje da ulegne u onol'ku travuljacinu da ga ne izedev zmije - upozorise ga oni.

Ali princ je bija neustrasiv. Nakon nekol'ko dana kupi firmu s tatkove pare i krenu u njen obilazak. Rasipa se idejci dok ne dodje do poslednju halu u koju su nekad bili kompresori i masine za sivenje, a s'd s'mo prasina. Tamo legase princeza.

Z'ulava li je ovaj? - pomisli on.

Kad vu se priblizi i pobolje gu vide, princ se zaljubi. Pri'e da gu poljubi. On gu cunu, ona nista. Princ gu onda u'vati u svoje
narucje kako bi gu sto pre izneja iz on'j zaraz. Nakon sto su izasli na kapiju, princezu turise u princeve X5 - turbodizel kocije i ona se momentalno probudi. I zaljubi.

Vodi me u Dom zdravlja da primim tetanus - uzviknu ushiceno ona.
Princ i princeza na mestu fabrike otvorise diskoteku, a ostalo sve preorase i dadose pod zakup. I ziveli su srecno dok gi Agencija za privatizaciju neje najurila.

Daltoni thumbnail

Od srede nas ceka promena vremena

Beta | 17. 08. 2014. - 13:02h | Foto: O. Buni - Ilustracija | Komentara: 16

U Srbiji ce sutra vreme biti suncano, uz slab vetar, saopstio je danas Republiki Hidrometeoroloki Zavod. Jutarnja temperatura bice od 10 do 15, a najvisa dnevna od 25 do 28 stepeni.

Vreme ce i u Beogradu biti suncano. Uz slab, pretezno jugoistoni vetar, jutarnja temperatura bice oko 14, a najvisa dnevna oko 26 stepeni.

U Srbiji ce u utorak i sredu vreme tako'e biti pretezno sunano i toplo. Ali, od srede uvece na severu e ponegde biti pljuskova s grmljavinom, a u cetvrtak bice promenljivo oblacno, na severu hladnije, s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U petak, kao i iduceg vikenda, vreme ce biti svezije, mada uz duze suncane intervale. Mestimicno se ocekuje kratkotrajna kisa, ponegde i pljuskovi s grmljavinom.

Ocekivane meteoroloke prilike ce povoljno uticati na vecinu hronicnih bolesnika i osetljivih osoba, a oprez se savetuje osobama s mentalnim teskocama.

Edited by Daltoni - 11 years ago
Kety76 thumbnail
Kanwar Dhillon
My show Hum Hain Naa,Launches on 1st September,9:30Pm only on Sony Entertainment Television..The Countdown begins...Yay!!

jupiii 🥳🥳
Daltoni thumbnail

Kanwar Dhillon

My show Hum Hain Naa,Launches on 1st September,9:30Pm only on Sony Entertainment Television..The Countdown begins...Yay!!

jupiii 🥳🥳

Napokon...jos samo dve nedelje..😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Ma nisam mislila na te nego na moje slike ,nemogu da ih ubacim sa tel u lap top😡

Samo se ti slikaj i ne brini. Ako ti ne uspes prebacice ti momci kad stignes kuci. Vazno je da ima slika 😃