Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Important Questions
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
DANDIYA NIGHT 26.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
Hrithik at Homebound screening…what happened?
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Two Much With Kajol Twinkle Episode Reviews
Abhira master planner of breaking Arman relationships
E moram nesto podijeliti s vama 😃
Sinoc sam se toliko smijala da me stomak zabolio 😆Vec sam vam rekla da je moj swami jako ljubomoran a meni je to nepoznato stanje 😃I sad on pokusava na sve nacine da me "pokrene" jer mu se ja smijem kad ima ljubomorne ispade 😆Naime,izasli smo sa sinkom u setnju i na povratku kuci,on svrati u jedan kiosk da kupi cigare.Sinak i ja stojimo nedaleko od njega.Dok on kupuje prilazi mu jedna maca ful sredjena 😃 stane tik uz njega i kaze :Sprechen Sie Deutsch (govorite njemacki) a moj swami se okrene prema meni,i "znacajno" me pogleda ispod oka 🤣 i kaze :Ja, Sie etwas brauchen(da,trebate nesto) U tom trenutku se sinak prodere :kupi mi sladoled .Swami:kupio sam .A maca kaze:aaa ja mislila ti stranac,pa zato pitam 😃 Swami se mrsti i kaze :sto stranac.Maca:paaa vidim da ti je novcanik pun eura.Ja na podu 🤣🤣 Swami ljutito: a ti zavirujes u tudje novcanike.Prilazi meni i kaze :vidi molim te gleda u novcanikJa: ma jok,kakav novcanik,sigurno gleda tebe 🤣🤣🤣Trebam li reci da sam se ostatak veceri valjala od smijeha.Nisam odoljela jutros,kad je krenuo na put,da ga ne bocnem 😆On na vratima a ja kazem:jesi ponio novcanik,mozda se koja maca zaljepi 🤣
Online. Viewers. Based TV Shows Rankings: Week 32
#1 Qubool Hai 12.4
#2 Yeh Hai Mohabbatein 11.9
#3 Kumkum Bhagya 11.8
#4 Jodha Akbar 10.3
#5 Pavitra Rishta 10.2
#6 Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon Ek Baar Phir 9.8
#7 Ek Haseena Thi 9.6
#8 Rangrasiya 8.3
#9 Beintehaa 7.2
#10 Mahabharat 6.2koja razlika 😲
A da ti nisi bila tu, mislis li da bi isto odreagovao ..😉 Ja u muske nemam poverenja, oni bi iskoristili koji god atribut da imaju kako bi se dokopali neke mace, pogotovu vole one sredjene dok im zene sa rascupanom kosom i u trenericama vise po kuhinji opsluzavajuci njih i njihovu decu..😆
🤣 🤣 Znas zasto se smejem,a i ulepsala si mi dan..👏
A da ti nisi bila tu, mislis li da bi isto odreagovao ..😉 Ja u muske nemam poverenja, oni bi iskoristili koji god atribut da imaju kako bi se dokopali neke mace, pogotovu vole one sredjene dok im zene sa rascupanom kosom i u trenericama vise po kuhinji opsluzavajuci njih i njihovu decu..😆
E sad, mozes da mi verujes ili ne, ali sam pomislila na tebe kad sam ovo videla. 😉 😃
Dal,nebitno je kako bi reagovao da mene nema 😃 poenta je da je pokusao da me napravi ljubomornom,samo mu je taj pokusaj bio neuspjesan 🤣Htio je da mi kaze vidis kako me mace gledaju a isplivala istina gledaju njegov novcanik 🤣