Returning of the written off #35 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
http://www.youtube.com/watch?v=3-N7LAR6WME
http://www.youtube.com/watch?v=2kWLyInyjOE

http://www.youtube.com/watch?v=jHNNMj5bNQw

http://www.youtube.com/watch?v=k09uvR5eUao

http://www.youtube.com/watch?v=fXsRYllXNJU

http://www.youtube.com/watch?v=ReEwYxUTb1s

http://www.youtube.com/watch?v=6k8Aja80GQM

http://www.youtube.com/watch?v=rk0bsDjX_nA

http://www.youtube.com/watch?v=mbGNF4QXaEE

http://www.youtube.com/watch?v=8kxufj_snhI

http://www.youtube.com/watch?v=vgm1u2gPxzw

http://www.youtube.com/watch?v=II2EO3Nw4m0

Ovo su neke pesme koje su bile nominovane za najbolju u 2013...
Daltoni thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=II2EO3Nw4m0[/YOUTUBE]
Kako ovaj Kapur igra...😲
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Dal,sjecas se scene kada im se pokvarilo auto,pa zaglavili u onoj dzungli.Kad je onaj kreten udario Kushi,sjecas se njegove reakcije.Sad se ponovila ista situacija kad je onaj lik udario i krenuo prema njoj.Kako je to dobro odglumio,toliko stvaran osjecaj.Kako je i glasom,licem,cijelim tijelom pokazao bijes,ljutnju,strah da ne bude ona povrijedjena.I ono sto je skoro nemoguce odglumiti trenutak kada ti adrenalin skoci i mozes sve jer je neko tvoj u opasnosti.Bilo je tako realno da sam sigurna da je on stvarno zivio tu pricu dok je snimao ovu seriju.Hvala Bogu da su ipak bili razumni i zavrsili seriju a ne da su ga zamjenili.To bi bila katastrofa.
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Evo obavijesti sa sajta 😭

Yugo
VEC SAM VISE PUTA REKAO,PONAVLJAM PONOVO!ISTEKLA NAM JE LICENCA ZA PLUGIN,DO POLOVINE FEBRUARA,NECEMO MOCI SKUPITI NOVACA ZA NOVU!DRUGO SNIMCI SA DAILYMOTIONA TRENUTNO NE RADE,A SA YOUTUBE SU PROBLEMATICNI.MNOGE EPIZODE SERIJE MADHUBALA SU OBRISANE ZBOG AUTORSKIH PRAVA,A SNIMCI KOJE ODGOVARAJU NEMA
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ok,budi realna i reci mi sta bi ti uradila na njegovom mjestu.Znaci ne govorim o pocetku nego nakon sto je prisilio na brak.Nije samo ona odbacena i povrijedjena i on je.Sto rade njoj i njemu su.To sto je muskarac ne znaci da ga manje boli.Istina,ona ne zna zasto je to uradio.Ali zamisli njegovu bol.Svi znamo koliko je zastitnicki nastrojen i slab na sestru.I onda vidi to na terasi,bas u trenutku kad je srusio zid oko svog srca.Zena zbog koje je porusio sve svoje principe,promjenio stav i covjek kojem je vjerovao i smatrao ga za brata.Zaboravi istinu koju ti znas,on je ne zna.Samo zamisli taj trenutak,kad ides punog srca nekome priznati da ga volis i ta scena.To je bol koji zaustavlja dah.Dvostruka izdaja,a povrh svega strah jer ce osim njega njegova sestra dozivjeti istu bol.Znas li da u takvim trenutcima svi covjekovi organi rade na minimumu,zbog stanja soka.Ono sto covjeka vrati je bijes i mrznja,a onda idu nekontrolisane reakcije.Um i normalno rezonovanje su blokirani.Imas zelju samo da prezivis.To je emocionalni sok od kojeg se tesko oporaviti.Njegova reakcija je normalna i ljudska,nije idealizovana.Sta mu imas objasnjavati kada je vidio svojim ocima.Da li bi bilo ko nakon ovoga sto je on vidio zelio objasnjenje,ne,niko.Bol te zaslijepi,zelis pobjeci.On se branio od bola.
Ako zaboravis cinjenicu da zans istinu za Kushi i Shijama i stavis se u poziciju ASR tvoje reakcija bi bila potpuno ista.A on ipak zeli da se nesto promjeni,da ona nadje nacin da ga uvjeri u suprotno.Sjeti se scene na aerodromu,kad se vratio da cuje sta mu ima za reci.Nadao se,cekao cudo.Zaboravi da ti znas sta Shijam radi.Samo se skoncentrisi na to da on,takav kakav jeste,tvrdoglav,ponosan,ipak se vraca da cuje objasnjeneje.Mozes li zamisliti kakva oluje se kod njega desava.Osjecanja protiv razuma.Dobro znamo da ce se vecina muskaraca odluciti za razum.Samo njegovo vracanje da je saslusa pokazuje koliko mu je stalo,koliko zeli da vjeruje njoj a ne svojim ocima.Samo posmatraj njega i skoncentrisi se na ono sto znas o njemu,ne sto si vidjela kao gledalac,i tad ce ti biti jasno kako se on osjeca.Njegova bol je intenzivnija i izrazenija,jer je srusio kulu oko srca koju je gradio od djetinjstva.Sve se slomilo a on se raspao u hiljadu komada.Prekrsio je obecanje dato samom sebi da nece dozvoliti da ga osjecanja izdaju.Sad je srusen i ranjen,potpuno otkriven i nezasticen.Iz njegove ljubavi prema sestri vidis koliki je emotivac,da se svojom gruboscu samo krije da nebi bio povrijedjen.Kad je odlucio da spusti masku,dobio je noz direktno u srce.
Tacno je da su i njena osjecanja povrijedjena,ali ona ih zna pokazati a on ne.Ona nema predrasuda prema tome ali on ima.Odlucio se prepustiti i sanjati a dobio je takvo budjenje.
Ne mislim da neke stvari nije zasluzio,ali ne bas tako.S obzirom da je moj posao takav da analiziram ljude,znam tacno kako je on to dozivio.Bol takvih ljudi kao ASR se moze opipati,u tom trenutku oni osjecaju da umiru.Ono sto ih odrzi u zivotu je bijes,mrznja.Voljela bih ti pokazati,a jednom cu postaviti,sta se dogadja u organizmu takvih ljudi,kod ovakvih stvari.Znaci,bol im preplavi cijeli organizam,od krvotoka,misica,srca,pluca,mozak zadnji reaguje.Skoro da prestanes reagovati,funkcionises na minimumu.Osobe kao ASR ako se predaju,su najdivniji i najosjecajniji ljudi,koji te nece izdati,a njihov najveci strah je laz i izdaja.Tesko ih je izvuci iz ljusture,ako to uradis i povrijedis ih,pa makar i nenamjerno,vracaju se i zatvaraju u svoju skoljku,ranjenog srca i duse koje krvari.A onda se pretvaraju u zvijer,da bi prezivjeli i vratili bar malo dostojanstva.Ona bajka koju ona prica Ljepotica i zvijer,govori upravo o ovome sto ja pisem.To su i htjeli pokazati ovom pricom.
Znaci ne branim ni jedno,ali samo zelim da vidis koliko je njegova bol intenzivnija od njene😃

Ok u pravu si za sve ovo sto si napisala,to da je povredjen da tako reaguje,ali zaboravljas da ona ne zna da on to sve zna.Videla si kasnije kad joj je rekao razlog zbog kog se vencao s njom kako,je ona promenila i ponasanje i upo*no pokusava da mu dokaze da ne laze😃
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moram i ja da kazem nesto na ovu temu..😆
Dakle ,zasto opravdavam to sto Kushi radi...Poenta je u tome da Kushi nema poima zasto se Arnav tako ponasa ,ozenio je na silu, samim tim upropastio joj zivot, udaljio od porodice, svi su je odbacili, ..ucenio je da ce njenoj sestri uciniti nazao i da ce je izbaciti iz kuce..On je tera da se pretvara kako je srecna sa njim,dok je vredja,ponizava,tera da spava na betonu pored bazena, govori joj da je razlog zbog koga to radi to sto je mrzi..Mozda ste zaboravile na tu scenu gde joj on jasno stavlja do znanja da uziva u njenoj patnji,da to sve radi jer je mrzi i da ne zeli da je gleda..
Sada,sto se tice njenog ponasanja,zasto je Kushi iskoristila to sto joj je rekla Andjeli, pa ne da bi mu se osvetila, vec opet zaboravljate sta je Kushin cilj -da ode iz kuce, da je on otera,ona zeli da ga svojim ponasanjem natera da je oslobodi , jer ona umire gledajuci svakoga dana coveka koga voli i za koga je mislila da on nju voli ,kao cudoviste,zver, a opet,svaki put uspeva da je zbuni kada ucini nesto lepo za nju..i opet hladan tus,kao ona scena gde se pretvarao da je hrani jer je Andjeli gledala, pa Manorama ili nani..U celoj toj konfuziji,ona pretpostavlja da je moguce da je saznao da ima neke veze sa Sijamom, ali ona nesme da rizikuje da Andjeli bude povredjena,sta ako to ipak nije razlog,nesme da se usudi..Kushi je od njega dozivela razna ponizenja, uvrede,podsecanje na status, ipak,ona je videla i da je on osecajan covek sa zlatnim srcem(scena sa devojcicom u hramu, sa sestrom, pa onda nacin kako je brani od drugih..) Zato se ona i zaljubila u njega,u tog princa ,ne u zver..ona zeli da pobegne od zveri, iz tog zamka u kome je drzi kao zarobljenika, ona tu ne moze da dise..plus svakoga dana je Sijam podseti koliko je bespomocna i sama, koliko je u opasnosti ..
ASR s druge strane,ima svoje razloge za ponasanje. On je doziveo traumu u detinjstvu , a s obzirom da je oduvek bio temperamentan i nabusit decak,nije mogao da se nosi sa tim na drugi nacin. Na njega je spala obaveza da se brine o sestri jos u ranoj mladosti i on je tu obavezu preuzeo za ceo zivot..kako bi on mogao da dozvoli da se bilo ko poigra sa srecom njegove Andjeli. Ono sto je video na terasi je bio veliki udarac za njega i to dvostruki, s jedne strane zet,koga je gledao kao brata i poverio mu zivot i blagostanje svoje najvece dragocenosti..,a s druge strane zena koju ludacki voli, za sta je mislio da nikada nece biti moguce da prihvati..U njegovoj poziciji bi svako poludeo..ali zasto se ozenio sa Kushi? Zato sto je to bilo jedino moguce uraditi u tom trenutku..on je mislio da ce Kushi naterati Sijama da ostavi Andjeli i da ce njih dvoje biti srecni zajedno,dok njegova trudna sestra umire svakog dana od boli i sama odgaja dete..plus cinjenica da je njegov otac to isto uradio njegovoj majci,pa je ona izvrsila samoubistvo..Ne,on to nikako nije mogao da dozvoli, ozenio je Kushi da bi joj pokvario planove da bude sa Shijamom,da bi sestrinom braku i Sijamu dao sansu da uspeju,a na sest meseci jer bi se tada Andjali porodila i opet bi imala za sta da zivi,ma sta posle bilo..On je tako nameravao da drzi Kushi pod kontrolom ,i svaki njen pokusaj da ode,da se oslobodi,on je morao da spreci,na sve moguce nacine..pa zar mozete zameriti Kushi sto je morala da smislja razne nacine kako da ode..ona nije znala pozadinu svega..I ASR nije otisao u Gupta kucu zato sto je hteo da podrzi Kushi,ili da joj ucini..ne ! On mrzi sto je tamo,u toj prljavstini,bez normalnih uslova za zivot kako je on navikao..ali mora da je kontrolise,mora da je prati,jer kao sto joj je i sam rekao: ko zna sta bi ona mogla da uradi da bude sa covekom koga voli (on je tada mislio da ona zeli da bude sa Sijamom) i tako povredi njegovu sestru...Dakle, po meni, ne treba kriviti ni jednu ,ni drugu stranu...

Eto Dal sve sam ja to htela da kazem😆👏
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dal,sjecas se scene kada im se pokvarilo auto,pa zaglavili u onoj dzungli.Kad je onaj kreten udario Kushi,sjecas se njegove reakcije.Sad se ponovila ista situacija kad je onaj lik udario i krenuo prema njoj.Kako je to dobro odglumio,toliko stvaran osjecaj.Kako je i glasom,licem,cijelim tijelom pokazao bijes,ljutnju,strah da ne bude ona povrijedjena.I ono sto je skoro nemoguce odglumiti trenutak kada ti adrenalin skoci i mozes sve jer je neko tvoj u opasnosti.Bilo je tako realno da sam sigurna da je on stvarno zivio tu pricu dok je snimao ovu seriju.Hvala Bogu da su ipak bili razumni i zavrsili seriju a ne da su ga zamjenili.To bi bila katastrofa.

Tacno, zato su se i svi digli na noge kada je trebala da se desi ta zamena..Rekla sam vise puta,ali nije zgora da ponovim-ponosna sam sto sam i ja bila u toj borbi i sto smo uspeli da ubedimo producenta serije da zavrsi seriju umesto da menja pricu ili uvede nekog novog na njegovo mesto..Barun Sobti je bio,jeste i zauvek ce ostati neponovljivi i jedini ASR, jer on je taj koji je oziveo njegov lik, i niko drugi nece moci nikada to isto da ponovi..nikada..
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tacno, zato su se i svi digli na noge kada je trebala da se desi ta zamena..Rekla sam vise puta,ali nije zgora da ponovim-ponosna sam sto sam i ja bila u toj borbi i sto smo uspeli da ubedimo producenta serije da zavrsi seriju umesto da menja pricu ili uvede nekog novog na njegovo mesto..Barun Sobti je bio,jeste i zauvek ce ostati neponovljivi i jedini ASR, jer on je taj koji je oziveo njegov lik, i niko drugi nece moci nikada to isto da ponovi..nikada..

A ja bi volela njega i Prats u istoj seriji,e to bio uzitak.Njih dvoje bas znaju da iznesu emociju na pravi nacin,bilo bi savrseno za gledanje
smeker thumbnail

http://worldprwire.typepad.com/blog/2014/01/exhilway-venture-capital-hits-big-screen-plans-to-launch-pratyusha-banerjee.html

Exhilway Venture Capital Hits Big Screen Plans To Launch Pratyusha Banerjee

Investing in movies is back in trend and venture capital firms are gearing up for the mega show. Exhilway venture capital fund, the world's largest emerging markets venture capital fund will invest US $100 million in the year 2014 to produce five movies in India. Exhilway venture capital will launch a film fund for the global accredited investors. The fund aims to generate returns ranging from 25-40% within 18 months. The fund will offer complete capital protection to its investors. Exhilway is in talks with several blockbuster directors in India and has started finalizing fresh faces. The movies will be of international standards and will be dubbed in several major languages before they are globally released. The movies will be based on the subject of general entertainment, romance and thriller. Reportedly, Exhilway venture capital plans to launch Big Boss 7 fame "Pratyusha Banerjee" in their first psycho thriller movie. The actress was approached by Mahesh
Bhatt
last year but the project never took off. "India loves seeing movies, the movie industry is booming day by day. The new screens are being added and the movies are gaining international accreditation. Our fund is focusing on strong story and not the superstars, we are happy taking talented fresh faces. The acceptability of new talent is increasing," said Ashish Patel, fund manager of Exhilway's proposed film fund.Notes to EditorAbout Exhilway Exhilway Global manages several emerging markets fund and manages close to over $2 billion internationally. Exhilway will launch US $2 billion Exhilway Global Opportunities (EGO) fund next month.Read more on IndiaPRwire.com
smeker thumbnail

Dobro vece Nado😃 sajt ne radi ali cim proradi pocinjem da gledam seriju iz pocetka😡