Originally posted by: nn027
Pa da kazem i ja koju na ovu temu. Pitala sam se da sam ja bila na njegovom mestu i videla onu scenu na terasi sta bih uradila.
Uradila bih svasta nesto ali jedno sigurno ne bi. Ne bih je ozenila. Zasto da zenu, za koju sumnjam da je u vezi sa muzem moje sestre, dovodim pod isti krov sa njim?
I onda sam se pitala sta bih ja uradila da sam na njenom mestu.
One gluposti koje je izgovorila na terasi sam shvatila tako sto mislim da je htela da kaze Siamu da onaj ko voli, kako on tvrdi da voli nju, ne ostaje u braku sa drugom zenom (on je naravno u tom braku zbog novca, statusa i privilegija) . I ako se takve stvari dese uvek postoji nacin da se one razrese koliko toliko casno.
Da je mene neko prisilio na brak pri tom i ne znam zasto je ljut na mene zaista ne znam kako bih reagovala.
Njoj najvise od svega zameram sto mu nije rekla istinu za Siama i njenu veridbu. Mislim da je to uzrok svih kasnijih problema.
Njemu najvise zameram sto od nje nije trazio objasnjenje za scenu na terasi.
Moram i ja da kazem nesto na ovu temu..😆
Dakle ,zasto opravdavam to sto Kushi radi...Poenta je u tome da Kushi nema poima zasto se Arnav tako ponasa ,ozenio je na silu, samim tim upropastio joj zivot, udaljio od porodice, svi su je odbacili, ..ucenio je da ce njenoj sestri uciniti nazao i da ce je izbaciti iz kuce..On je tera da se pretvara kako je srecna sa njim,dok je vredja,ponizava,tera da spava na betonu pored bazena, govori joj da je razlog zbog koga to radi to sto je mrzi..Mozda ste zaboravile na tu scenu gde joj on jasno stavlja do znanja da uziva u njenoj patnji,da to sve radi jer je mrzi i da ne zeli da je gleda..
Sada,sto se tice njenog ponasanja,zasto je Kushi iskoristila to sto joj je rekla Andjeli, pa ne da bi mu se osvetila, vec opet zaboravljate sta je Kushin cilj -da ode iz kuce, da je on otera,ona zeli da ga svojim ponasanjem natera da je oslobodi , jer ona umire gledajuci svakoga dana coveka koga voli i za koga je mislila da on nju voli ,kao cudoviste,zver, a opet,svaki put uspeva da je zbuni kada ucini nesto lepo za nju..i opet hladan tus,kao ona scena gde se pretvarao da je hrani jer je Andjeli gledala, pa Manorama ili nani..U celoj toj konfuziji,ona pretpostavlja da je moguce da je saznao da ima neke veze sa Sijamom, ali ona nesme da rizikuje da Andjeli bude povredjena,sta ako to ipak nije razlog,nesme da se usudi..Kushi je od njega dozivela razna ponizenja, uvrede,podsecanje na status, ipak,ona je videla i da je on osecajan covek sa zlatnim srcem(scena sa devojcicom u hramu, sa sestrom, pa onda nacin kako je brani od drugih..) Zato se ona i zaljubila u njega,u tog princa ,ne u zver..ona zeli da pobegne od zveri, iz tog zamka u kome je drzi kao zarobljenika, ona tu ne moze da dise..plus svakoga dana je Sijam podseti koliko je bespomocna i sama, koliko je u opasnosti ..
ASR s druge strane,ima svoje razloge za ponasanje. On je doziveo traumu u detinjstvu , a s obzirom da je oduvek bio temperamentan i nabusit decak,nije mogao da se nosi sa tim na drugi nacin. Na njega je spala obaveza da se brine o sestri jos u ranoj mladosti i on je tu obavezu preuzeo za ceo zivot..kako bi on mogao da dozvoli da se bilo ko poigra sa srecom njegove Andjeli. Ono sto je video na terasi je bio veliki udarac za njega i to dvostruki, s jedne strane zet,koga je gledao kao brata i poverio mu zivot i blagostanje svoje najvece dragocenosti..,a s druge strane zena koju ludacki voli, za sta je mislio da nikada nece biti moguce da prihvati..U njegovoj poziciji bi svako poludeo..ali zasto se ozenio sa Kushi? Zato sto je to bilo jedino moguce uraditi u tom trenutku..on je mislio da ce Kushi naterati Sijama da ostavi Andjeli i da ce njih dvoje biti srecni zajedno,dok njegova trudna sestra umire svakog dana od boli i sama odgaja dete..plus cinjenica da je njegov otac to isto uradio njegovoj majci,pa je ona izvrsila samoubistvo..Ne,on to nikako nije mogao da dozvoli, ozenio je Kushi da bi joj pokvario planove da bude sa Shijamom,da bi sestrinom braku i Sijamu dao sansu da uspeju,a na sest meseci jer bi se tada Andjali porodila i opet bi imala za sta da zivi,ma sta posle bilo..On je tako nameravao da drzi Kushi pod kontrolom ,i svaki njen pokusaj da ode,da se oslobodi,on je morao da spreci,na sve moguce nacine..pa zar mozete zameriti Kushi sto je morala da smislja razne nacine kako da ode..ona nije znala pozadinu svega..I ASR nije otisao u Gupta kucu zato sto je hteo da podrzi Kushi,ili da joj ucini..ne ! On mrzi sto je tamo,u toj prljavstini,bez normalnih uslova za zivot kako je on navikao..ali mora da je kontrolise,mora da je prati,jer kao sto joj je i sam rekao: ko zna sta bi ona mogla da uradi da bude sa covekom koga voli (on je tada mislio da ona zeli da bude sa Sijamom) i tako povredi njegovu sestru...Dakle, po meni, ne treba kriviti ni jednu ,ni drugu stranu...