Returning of the written off #35 Invited only - Page 2

Created

Last reply

Replies

1k

Views

45.1k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

A sad za moju Drajce poruka

31.01. petak pocetak 13:30,, subota pocetak 14:30 i nedelja pocetak 12:30 umorna sam, malopre sam stigla iz BG-a, ostavljam ti por. ovde.

Vidi vreme pa ili mi pusti SMS ili u pm,nemoj slucajno na FB da se zaboravis pa mi pises tamo.
๐Ÿ˜‰

Jao Drajce a dok ti kucam ovo, hocu sad da umrem od smeha. Onoliko koliko ja obozavam sport toliko moje cerke ne interesuje ni pod tacku razno.Medjutim Iva moja zna da ti ja sad pisem raspored i prica sa drugaricom iz NS koju isto tako ne interesuje tenis ali bi htela da se vidi sa mnom.I sad tece prica ovako : ja pisem tebi a nju cujem kako drugarici objasnjava , pa ona ce biti zauzeta u t oku dana, isplaniracemo mi neki provod uvece,drugarica upo*na da se vidi sa mnom pa bi isla cak i na tenis pa pita a ko igra, Iva kaze pa reprezentacija, drugarica pita pa cija, Iva kaze pa valjda nasa, drugarica opet a s kim igra, moja Iva koja blage veze nema vice mamaaa s kim igrate, ja kazem pa sa Novim Zelandom,๐Ÿคฃ Iva mrtva ozbiljna prenosi pa igraju sa Novim Zelandom. Ja tebi tu scenu ne mogu opisati, to ti moram uzivo prepricati.Kucam ti i vristim i dalje.

Bitan mi je samo petak,da znam kada da izadjem sa posla,za subotu i nedelju ces me vec podsetiti ๐Ÿ˜ณ Detalje cemo dogovoriti SMS-om ๐Ÿ˜‰
A sta reci na ovu situaciju sa Ivom i drugaricom ๐Ÿ˜†
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Evo i mene ๐Ÿ˜ƒ

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Juce sam tako svasta nesto radila da pronadjem makar sa engleskim prevodom i pronasla sam ovo. Kako , pojma nemam.
Ako se neko od vas bolje razume u sve to neka pogleda, da li je to samo slucajno jedna epizoda ili ih ima vise.
Evo vam link.

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/tv_bolly_exyugo/film_dana/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011_ep_233_engleski/38-1-0-953

EDIT: Citaj dalje resila sam zagonetku ๐Ÿ˜‰
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Juce sam tako svasta nesto radila da pronadjem makar sa engleskim prevodom i pronasla sam ovo. Kako , pojma nemam.
Ako se neko od vas bolje razume u sve to neka pogleda, da li je to samo slucajno jedna epizoda ili ih ima vise.
Evo vam link.

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/tv_bolly_exyugo/film_dana/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011_ep_233_engleski/38-1-0-953

Ja ne mogu da otvorim epizodu๐Ÿ˜ก
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Slazem se da ona nije nevinasce i da i tekako zna da se brani,samo kazem da sve sto mu je uradila kod njene kuce ,sasvim je zasluzeno.Seti se kako je izbacio na terasu posle vencanja,kako je stalno podseca odakle je dosla,kako stalno pominje brak od 6 meseci ugovor.Sve je to nju mnogo bolelo,pa to da niko nije razgovarao s njom,da je se njena porodica odrekla.Znaci da ono sto je ona njemu uradila u svojoj kuci nije nista u odnosu na njegovo ponizenje.Seti s pocetka serije kad je nicim izazvan pusti da padne sa sprata njegove kancelarije,znaci mnogo je ona od njega pretrpela.Pa ono sa Lavanijom kada je pravim ljubomornom,pa kad joj stavlja nanogicu i zamalo poljubi a onda iznenada se zaruci sa Lavanijom ihaaa ima toga dosta .Sasvim zasluzeno je dobio to sto mu je uradila,kupanje na cesmi,prskanje crevom ๐Ÿ˜† ima jos nisam ja na njenoj strani ali covek je zasluzio u tom trenutku da mu tako uradi๐Ÿ˜ƒ

Ok,budi realna i reci mi sta bi ti uradila na njegovom mjestu.Znaci ne govorim o pocetku nego nakon sto je prisilio na brak.Nije samo ona odbacena i povrijedjena i on je.Sto rade njoj i njemu su.To sto je muskarac ne znaci da ga manje boli.Istina,ona ne zna zasto je to uradio.Ali zamisli njegovu bol.Svi znamo koliko je zastitnicki nastrojen i slab na sestru.I onda vidi to na terasi,bas u trenutku kad je srusio zid oko svog srca.Zena zbog koje je porusio sve svoje principe,promjenio stav i covjek kojem je vjerovao i smatrao ga za brata.Zaboravi istinu koju ti znas,on je ne zna.Samo zamisli taj trenutak,kad ides punog srca nekome priznati da ga volis i ta scena.To je bol koji zaustavlja dah.Dvostruka izdaja,a povrh svega strah jer ce osim njega njegova sestra dozivjeti istu bol.Znas li da u takvim trenutcima svi covjekovi organi rade na minimumu,zbog stanja soka.Ono sto covjeka vrati je bijes i mrznja,a onda idu nekontrolisane reakcije.Um i normalno rezonovanje su blokirani.Imas zelju samo da prezivis.To je emocionalni sok od kojeg se tesko oporaviti.Njegova reakcija je normalna i ljudska,nije idealizovana.Sta mu imas objasnjavati kada je vidio svojim ocima.Da li bi bilo ko nakon ovoga sto je on vidio zelio objasnjenje,ne,niko.Bol te zaslijepi,zelis pobjeci.On se branio od bola.
Ako zaboravis cinjenicu da zans istinu za Kushi i Shijama i stavis se u poziciju ASR tvoje reakcija bi bila potpuno ista.A on ipak zeli da se nesto promjeni,da ona nadje nacin da ga uvjeri u suprotno.Sjeti se scene na aerodromu,kad se vratio da cuje sta mu ima za reci.Nadao se,cekao cudo.Zaboravi da ti znas sta Shijam radi.Samo se skoncentrisi na to da on,takav kakav jeste,tvrdoglav,ponosan,ipak se vraca da cuje objasnjeneje.Mozes li zamisliti kakva oluje se kod njega desava.Osjecanja protiv razuma.Dobro znamo da ce se vecina muskaraca odluciti za razum.Samo njegovo vracanje da je saslusa pokazuje koliko mu je stalo,koliko zeli da vjeruje njoj a ne svojim ocima.Samo posmatraj njega i skoncentrisi se na ono sto znas o njemu,ne sto si vidjela kao gledalac,i tad ce ti biti jasno kako se on osjeca.Njegova bol je intenzivnija i izrazenija,jer je srusio kulu oko srca koju je gradio od djetinjstva.Sve se slomilo a on se raspao u hiljadu komada.Prekrsio je obecanje dato samom sebi da nece dozvoliti da ga osjecanja izdaju.Sad je srusen i ranjen,potpuno otkriven i nezasticen.Iz njegove ljubavi prema sestri vidis koliki je emotivac,da se svojom gruboscu samo krije da nebi bio povrijedjen.Kad je odlucio da spusti masku,dobio je noz direktno u srce.
Tacno je da su i njena osjecanja povrijedjena,ali ona ih zna pokazati a on ne.Ona nema predrasuda prema tome ali on ima.Odlucio se prepustiti i sanjati a dobio je takvo budjenje.
Ne mislim da neke stvari nije zasluzio,ali ne bas tako.S obzirom da je moj posao takav da analiziram ljude,znam tacno kako je on to dozivio.Bol takvih ljudi kao ASR se moze opipati,u tom trenutku oni osjecaju da umiru.Ono sto ih odrzi u zivotu je bijes,mrznja.Voljela bih ti pokazati,a jednom cu postaviti,sta se dogadja u organizmu takvih ljudi,kod ovakvih stvari.Znaci,bol im preplavi cijeli organizam,od krvotoka,misica,srca,pluca,mozak zadnji reaguje.Skoro da prestanes reagovati,funkcionises na minimumu.Osobe kao ASR ako se predaju,su najdivniji i najosjecajniji ljudi,koji te nece izdati,a njihov najveci strah je laz i izdaja.Tesko ih je izvuci iz ljusture,ako to uradis i povrijedis ih,pa makar i nenamjerno,vracaju se i zatvaraju u svoju skoljku,ranjenog srca i duse koje krvari.A onda se pretvaraju u zvijer,da bi prezivjeli i vratili bar malo dostojanstva.Ona bajka koju ona prica Ljepotica i zvijer,govori upravo o ovome sto ja pisem.To su i htjeli pokazati ovom pricom.
Znaci ne branim ni jedno,ali samo zelim da vidis koliko je njegova bol intenzivnija od njene๐Ÿ˜ƒ

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nemoj molim te, nemam vecernju toaletu za tu priliku..๐Ÿ˜† Ali cu da nabavim..kada potrpam Smeki u kola,ti si nam sledeca stanica,jer tako,pa onda BG, NS ,Celarevo..Valjda tako ide..A nosimo GPS i GPRS obavezno da se ne izgubimo po Srbiji...Kakva ce to pustolovina da bude..๐Ÿคฃ

A sta ces u BG? Koga tamo ima? ๐Ÿ˜•
nn027 thumbnail

A da,Saska meni se napr. nije svidjelo ni ono njeno glupiranje prema njemu,kod Guptha porodice,dok se vecini ljudi svidjelo ๐Ÿ˜ณRado bi joj zalijepila samar za one gluposti ๐Ÿ˜†bas me iznervirala๐Ÿ˜ƒ

E sad stvarno idem leci ๐Ÿ˜† Laku noc.

Dobro jutro ๐Ÿ˜ƒsajt ne radi๐Ÿ˜•

A Kety ne bi se slozila s tobom,ja mislim da je u pravu sve sto mu radi kod Gupte porodice.Ako si gledala on je njoj rekao da dolazi sa jeftinog mesta i stalno joj spominje njen status e onda je ona resila da mu pokaze taj status i sasvim je u pravu.

Jutro ๐Ÿ˜› Ni kod mene ne radi,mozda ce kasnije.Ali izgleda da im je produzena licenca za plugin.
A sad za ovo kod Guptha porodice ๐Ÿ˜ƒ On je njoj rekao da dolazi sa jeftinog mjesta,a sta je sa onim sto ona njemu kaze da je bogatas kamenog srca.To nije uvreda ๐Ÿ˜ƒA pojma nema kakav je,samo reaguje na prvu loptu.Sta je sa onim da je dobro upoznata sa njegovim traumama zbog mame a po 10 put lupa da punicu zove mama .Koliko je puta precutao,nadajuci se da ce prestati.Ali ne,isla je do kraja dok nije poludio.Ja se ne mogu sjetiti da je on tako nesto trazio od nje.Cak stavise,sjeti se kad su je ismijavale one zene zbog brzinskog braka.Kad je stao i rekao ona je moja zena,svidjelo se to nekome ili ne.A sta je ona uradila๐Ÿ˜ƒ Dosla u svoju mahalu i ismijavala ga. On je odrastao u drugacijem okruzenju,tacno,ali sve je stekao svojom zaslugom.Osim toga,sam njegov pristanak da ide i ostane tamo sa njom,trebao je da joj pokaze da nije uobrazenko kakav ona misli da jeste.Mogao je odbiti,smisliti milion izgovora,ali nije.Ako cemo biti iskreni,niko ne vodi brigu o tome kako neko tamo zivi.Svako se orijentise na svoje okruzenje,pa tako i on.Da li neko od nas ide da vidi kako recimo kod nas zive Romi u onim supama.Ma ne ide,vidis na tv,doniras nesto ako mozes i zaboravis,to je cinjenica.
On tamo ni jednom nije pokusao iskoristiti njenu porodicu da sazna nesto o njoj pa da joj smjesta igru.Kao ona njemu,kada joj Anjeli rekla da se on plasi dodira i paznje.Sta je uradila,iskoristila za svoje ciljeve.Iskoristila je njegova osjecanja,sto znaci da je uradila isto sto i on kada je prisilio da se uda za njega.Dakle,nije ona uopste nevinasce ๐Ÿ˜ƒ i nije nista bolja od njega.
A mogla bi jos,...ali dok i Nada odgleda ๐Ÿ˜›

Slazem se da ona nije nevinasce i da i tekako zna da se brani,samo kazem da sve sto mu je uradila kod njene kuce ,sasvim je zasluzeno.Seti se kako je izbacio na terasu posle vencanja,kako je stalno podseca odakle je dosla,kako stalno pominje brak od 6 meseci ugovor.Sve je to nju mnogo bolelo,pa to da niko nije razgovarao s njom,da je se njena porodica odrekla.Znaci da ono sto je ona njemu uradila u svojoj kuci nije nista u odnosu na njegovo ponizenje.Seti s pocetka serije kad je nicim izazvan pusti da padne sa sprata njegove kancelarije,znaci mnogo je ona od njega pretrpela.Pa ono sa Lavanijom kada je pravim ljubomornom,pa kad joj stavlja nanogicu i zamalo poljubi a onda iznenada se zaruci sa Lavanijom ihaaa ima toga dosta .Sasvim zasluzeno je dobio to sto mu je uradila,kupanje na cesmi,prskanje crevom ๐Ÿ˜† ima jos nisam ja na njenoj strani ali covek je zasluzio u tom trenutku da mu tako uradi๐Ÿ˜ƒ

Pa da kazem i ja koju na ovu temu. Pitala sam se da sam ja bila na njegovom mestu i videla onu scenu na terasi sta bih uradila.
Uradila bih svasta nesto ali jedno sigurno ne bi. Ne bih je ozenila. Zasto da zenu, za koju sumnjam da je u vezi sa muzem moje sestre, dovodim pod isti krov sa njim?
I onda sam se pitala sta bih ja uradila da sam na njenom mestu.
One gluposti koje je izgovorila na terasi sam shvatila tako sto mislim da je htela da kaze Siamu da onaj ko voli, kako on tvrdi da voli nju, ne ostaje u braku sa drugom zenom (on je naravno u tom braku zbog novca, statusa i privilegija) . I ako se takve stvari dese uvek postoji nacin da se one razrese koliko toliko casno.
Da je mene neko prisilio na brak pri tom i ne znam zasto je ljut na mene zaista ne znam kako bih reagovala.
Njoj najvise od svega zameram sto mu nije rekla istinu za Siama i njenu veridbu. Mislim da je to uzrok svih kasnijih problema.
Njemu najvise zameram sto od nje nije trazio objasnjenje za scenu na terasi.

nn027 thumbnail

Ja ne mogu da otvorim epizodu๐Ÿ˜ก

Ne znam zasto ne mozes. Meni radi. ๐Ÿ˜•
nn027 thumbnail
Resila sam problem. Do epizoda sa engleskim prevodom mozete doci na sledeci nacin.

Link koji sam vam dala (http://bollywoodsrbija.do.am/publ/tv_bolly_exyugo/film_dana/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011_ep_233_engleski/38-1-0-953) iskopirate na googlu.

Onda obrisete sve sto je iza reci "engleski" a umesto 233 epizode ukucajte epizodu koju zelite da gledate. ๐Ÿ˜ƒ Na primer ako hocete epizodu 250 to izgleda ovako

http://bollywoodsrbija.do.am/publ/tv_bolly_exyugo/film_dana/iss_pyaar_ko_kya_naam_doon_2011_ep_250_engleski

Ima jos jedan nacin. Broj epizode je vezan za poslednji broj na linku.
233 za 953 Ako hocu epizodu 237 treba samo poslednji broj na linku da promenim da promenim u 957.

Ove koje sam ja probala su radile. Pokusajte.

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Dobili su licencu za plugin ali sta vrijedi kad sad drugi problem na sajtu ๐Ÿ˜•