Returning of the written off #35 Invited only - Page 6

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Aerodrom "Nikola Tesla": Vavrinki svi trazili autogram, Federera niko nije prepoznao

Veoma interesantne scene vidjene su ovog popodneva na aerodromu u Beogradu.

Osvajac Australijan opena Stanislas Vavrinka, kako je krocio posle carine, pred Beogradjane, tako je doziveo "stampedo" oko sebe, a Rodzera Federera niko nije ni prepoznao.

Legendarni teniser nosio je kapu, a kada mu je jedan momak prisao i rekao mu da lici na Federera, Rodzer se nasmejao i rekao:

"Pa ja i jesam on".

Usledila je promena "mete" i Federer je teskom mukom izasao sa aerodroma kraj nasmejanog Vavrinke.

Kako su stigli u Novi Sad, tako su se Rodzer i Sten slikali sa jednim prijateljem, okacivsi kasnije sliku na Tviter.

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Drya

Jeste, ja i Saska,da malo i navijamo ,a ne samo da pljujemo 😆

Moja sestra je davno posumnjala da ce on uopste igrati ovaj mec. Da je igrao finale u Melburnu 100% sam sigurna da ne bi igrao.
Obzirom da se iz Australije vratio ranije a i i da je Federer stigao mozda i promeni odluku. Velike su sanse. 😃
Badi dogovorile smo se da nam masete. Morate nam poslati koordinate gde sedite da mozemo lakse da vas vidimo. 😃

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ja bih deset pederera menjala za jednog jedinog Noleta 😃

Kontala sam neki transparent da pozajmim od Smeki 😉😆

Evo stize Drya😃

nn027 thumbnail

Aerodrom "Nikola Tesla": Vavrinki svi trazili autogram, Federera niko nije prepoznao

Veoma interesantne scene vidjene su ovog popodneva na aerodromu u Beogradu.

Osvajac Australijan opena Stanislas Vavrinka, kako je krocio posle carine, pred Beogradjane, tako je doziveo "stampedo" oko sebe, a Rodzera Federera niko nije ni prepoznao.

Legendarni teniser nosio je kapu, a kada mu je jedan momak prisao i rekao mu da lici na Federera, Rodzer se nasmejao i rekao:

"Pa ja i jesam on".

Usledila je promena "mete" i Federer je teskom mukom izasao sa aerodroma kraj nasmejanog Vavrinke.

Kako su stigli u Novi Sad, tako su se Rodzer i Sten slikali sa jednim prijateljem, okacivsi kasnije sliku na Tviter.

🤣 Mogu da ga zamislim kad je to rekao . Ja sam ja 😆
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Izvinite sto me nije bilo, stomacni virus, bas me oborio 😊😊😊U Montevideo 2 ima dve malo slobodnije scene, ali nije tako strasno, vidim da je dosta dece bilo
Edited by tijara - 11 years ago
smeker thumbnail
Saska i ja imam migrenu ceo dan🤢
nn027 thumbnail

Originally posted by: tijara

Izvinite sto me nije bilo, stomacni virus, bas me oborio 😊😊😊U Montevideo 2 ima dve malo slobodnije scene, ali nije tako strasno, vidim da je dosta dece bilo

Nadam se da si dobro. Ma sta ti je? Pa ni deca vise nisu kao nekad. I ona znaju da ih nisu donele rode. 😆
smeker thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Saska i ja imam migrenu ceo dan🤢

Moj tata ponovo ima visok pritisak a i mami celo popodne raste Danasnja biometeoroloska prognoza je vrlo nepovoljna i sigurno je i to doprinelo da vam bude danas svima tako.
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam sta da ti kazem Nado ,ja vrtim ceo dan epizode bez prevoda ali vecinom znam sta pricaju jer gledam po cetrvti put😃 ali nije to to ,ipak kad ima prevod drugaciji je dozivljaj