Returning of the written off #35 Invited only - Page 19

Created

Last reply

Replies

1k

Views

44.8k

Users

8

4.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Sad se sjetih ,kad smo Nada i ja jos bile u razmisljanju hocemo li gledati seriju,da je Saska napisala da i ona krece sa nama.Moj komentar je bio jedva cekam da citam eseje od Dal i Saske,a vec sad znam da ce Dal braniti Kushi a Saska Arnava 🤣Nisam znala da cu i ja biti u Saskinom uglu 🤣

A sjecam se i prvih komentara gdje Smeki pisala da ce njih dvije sloziti u misljenju 🤣

Pa sad ti je sve jasno 🤣

welcome to my little corner of the world🤗

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Mozda ovo vec znate a mozda i ne:
Sid (8515 glasova) je presao Viviana (8265 glasova) !!! Yippeee...🥳
Taj tako los glumac Siddharth Shukla ipak ima mnogo mocnu armiju obozavateljki, sto medju samim Siddiansima, sto medju nepokolebljivim SidYushianima...
A pogledajte samo gde vam je osto vas Barun ( 1448 glasova)...🤣 ja sam jako iznenadjena i uvredjena zbog te Barunove katastrofe...🤣
E, toliko od mene...ma cao, cao...😆

2BEST ACTOR OF THE YEAR
TOTAL VOTES: 20288
8515Siddharth Shukla
8265Vivian Dsena
1448Barun Sobti

Cestitam ..zasluzio je ..sve te obozavateljke..covek se dosta pomucio da postane sex simbol, sto recima,sto delima..
Stephi thumbnail

Taj tako los glumac Siddharth Shukla ipak ima mnogo mocnu armiju obozavateljki, sto medju samim Siddiansima, sto medju nepokolebljivim SidYushianima...
A pogledajte samo gde vam je osto vas Barun ( 1448 glasova)...🤣 ja sam jako iznenadjena i uvredjena zbog te Barunove katastrofe...🤣

2BEST ACTOR OF THE YEAR
8515Siddharth Shukla
8265Vivian Dsena
1448Barun Sobti

Srecom pa je ovo sve realno i pravi pokazatelj
😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ima jako ,mnogo filmova svrstanih u kategorije. Svaki film ima kratak sadrzaj i treiler kao i komantare onih koji su ga odgledali. Potrebno je registrovati se ali veruj isplati se.

Videcu da obidjem taj sajt kada budem imala vise vremena ili kada budem organizovala neko filmsko vece..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Da...zato sto sam ja na Arnavovoj i Kushinoj strani..i ne mislim da je bilo ko od njih dvoje ista pogresio..samo postavljam retoricka pitanja da bi videle da kriviti jednu stranu nije u ovom slucaju primereno,jer oboje su i u krivu i u pravu..tako barem ja na to sve gledam..ljubav nema razum,nema oci, ona ne zahteva objasnjenje,ne polaze racune, a kada se neko voli kao njih dvoje,svako iracionalno ponasanje gledam kao normalno i svaku gresku kao ispravnu odluku ..

Meni su dragi oboje. Nekad mi je zao nje a nekad njega, Nekad sam ljuta na jedno , nekad na drugo. Oboje grese. A seriju gledam zbog onih divnih momenata kao sto je Holi, onaj poljubac u obraz, onih lampice oko nje, zbog one ruke na njenom stomaku, plesa... I zato cu sad da odlepim nacisto 😕

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni su dragi oboje. Nekad mi je zao nje a nekad njega, Nekad sam ljuta na jedno , nekad na drugo. Oboje grese. A seriju gledam zbog onih divnih momenata kao sto je Holi, onaj poljubac u obraz, onih lampice oko nje, zbog one ruke na njenom stomaku, plesa... I zato cu sad da odlepim nacisto 😕

i ja isto,a priblizila se divnim epizodama 😕
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Cestitam ..zasluzio je ..sve te obozavateljke..covek se dosta pomucio da postane sex simbol, sto recima,sto delima..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=PnHQYML_Qyg[/YOUTUBE]

nn027 thumbnail

2BEST ACTOR OF THE YEAR
8515Siddharth Shukla
8265Vivian Dsena
1448Barun Sobti

Ako si ti srecna Nataly i ja sam. Cestitam 😃
Nadam se da ce mu ova nagrada pomoci u nastavku karijere.

nn027 thumbnail

Zezas me? Pa nije valjda da nisi cula za taj sajt?

Nisam..😕

Ima jako ,mnogo filmova svrstanih u kategorije. Svaki film ima kratak sadrzaj i treiler kao i komantare onih koji su ga odgledali. Potrebno je registrovati se ali veruj isplati se.

Videcu da obidjem taj sajt kada budem imala vise vremena ili kada budem organizovala neko filmsko vece..😉

Ti si gledala serije a ja filmove. Slicno smo provodile vreme. 😉
Stephi thumbnail

Da...zato sto sam ja na Arnavovoj i Kushinoj strani..i ne mislim da je bilo ko od njih dvoje ista pogresio..samo postavljam retoricka pitanja da bi videle da kriviti jednu stranu nije u ovom slucaju primereno,jer oboje su i u krivu i u pravu..tako barem ja na to sve gledam..ljubav nema razum,nema oci, ona ne zahteva objasnjenje,ne polaze racune, a kada se neko voli kao njih dvoje,svako iracionalno ponasanje gledam kao normalno i svaku gresku kao ispravnu odluku ..

Sto se tice toga i ja sam naravno na strani ljubavi. Ali na neke druge stvari i dalje gledam drugacije od tebe. U celoj toj prici koju dozivljavam dan po dan, kao zivot, onda je tako i analiziram i postoje stvari koje ne mogu da opravdam. Serija se zavrsi, sa ovakvim ili onakvim krajem, zivot je nesto drugo i zato tako reagujem. Ono sto mi se ne dopada, ne dopada mi se pa makar to bila i fikcija.I zato ne prihvatam da je ona bila zrtva i nemocna. A veruj , u nekoj daljoj prici koju nisu gledale jos uvek Kety i Nada , vise mi je on delovao kao zrtva nego ona. Srecom, pa je muskarcina. I srecom pa se serija zavrsila na vreme jer da su je produzili ... nisam sigurna koliko bih imala strpljenja za sve njene postupke. Ali bice vremena, o tom potom.