No..you are...🤗
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=IpMkdPDthT8[/YOUTUBE]
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
Happy Birthday Akshay Kumar
MAIRA AGAYI 10.9
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Ja sam pokusala, dobijam odgovor linije za glasanje su zatvorene. Kako to kad je bilo do 1-og decembra ? Ili je danas 1. 12 . 😲
Nemoj da mi diraju Iru..😡😆
Ma nece on nju izblamirati tako sto ce je poljubiti vec najavljuju neki njegov podrugljiv govor.😆 A navodno,pre te zabave on je u sobi nasao cek od producenta koji Madhu nudi ulogu u svom filmu i mislice da je prihvatila ponudu njemu iza ledja. Tako da sve u svemu, da nisu ubacili ovu idiotsku pricu sa pobacajem, meni bi i bilo drago da ponovo gledam RK kao psiho, malo mi je dosadilo bilo ovo da ne moze ni da bekne dok Madhu vodi glavnu rec u svemu. 😉
Za sve je kriva Tanandi. Sta je koji djavo ona imala da kopa po proslosti, sta nju briga tajne koju cuvaju Shekarovi , kao da ona pa otkriva sve svoje tajne. A bez sve sale, oni tamo prikazuju snaju kao nekog ko ne sme ni da pisne, samo da sluzi muza, svekrvu, svekra ako ga ima , sestru od muza iako je mladja, a ovamo njuska po njihovim tajnama i ne znajuci zasto to uopste kriju. OK, jeste on njen muz,ali i Alok je Irin muz, valjda zna zasto je to radio pa makar bilo i pogresno i valjda je na njemu da resi to kako zna i ume. Jadna Ira, mogu da zamislim koji sok dozivljava. Tanandi postala neko od koga treba bezati glavom bez obzira, mo's misliti, sad Minu i Alok izbezumljeni od straha a sta ako Tanandi zna, ma ja bi joj prilepila takvu samarcinu da se pusi, narocito jer joj je Minu skrenula paznju da ne dira po starim ranama. Ali , ne , to je ta prica koju ja stalno govorim. Borci za istinu i samo istinu, nije bitno ko ce biti povredjen. A opet nisu njena posla nego Alokova i Irina.
Did Pratyusha Banerjee and Dimple Jhangiani leak Ankit Gera's secret?
Wed, November 27, 2013 6:29pm UTC by Letty Mariam AbrahamAdd first CommentSecrets are meant to be guarded; however trusting anyone blindly is like digging your own grave, no?
According to recent reports, Ankit Gera and Adaa Khan, who have been head over heels in love, have called off their relationship. Popular belief is that Ankit was apparently seeing Roopal Tyagi (co-star of Sapne Suhane Ladakpan Ke) while still in a relationship with Adaa.
When Adaa confronted Ankit about his infidelity, the actor blatantly denied. However, he later claimed that he made a mistake, but it's over. On the other hand, Ankit continued his liaisons with Roopal and told her that he broke up with Adaa. A source close to the actor informed us that it was Pratyusha Banerjee, her ex-boyfriend Makrand Malhotra and Dimple Jhangiani who leaked the secret of Ankit's affair with Roopal to Adaa.
If rumours are to be believed, Adaa Khan confronted Roopal about Ankit and learned the truth about the actor. Adaa even checked the messages exchanged between the Sapne Suhane Ladakpan Ke actors.
Now we are not very sure as to what really transpired between the couple or whether Pratyusha, Makrand and Dimple really have a hand in splitting the couple up - but it seems like the damage is already done and there is no mending this bond now.
Ankit and Adaa are a closed chapter and if our little birdie is correct, the dude has already moved on. Well we wish both the actors luck and hope that time heals all wounds.
Danas je 28.11. i glasas online ...link je..
Pa nije mi jasno Dal, ja udjem tu i opet Voting lines are closed
Gde gresim ?