Returning of the written off #24 Invited only - Page 104

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Htela sam jos ovo u vezi filmova samo da napisem..mozda vas ne interesuje tema,ali eto,ja sam veliki romantik i volim bajkovite filmove i ljubavne price..
Prvi Indijski film koji sam gledala kao odrasla je

Magadheera

To je ostavilo neverovatan utisak na mene,a razlog zasto sam ga uopste i pogledala je bio onaj Shivov BG tune kada ulazi u Anandin zivot...da vas podsetim..[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Que4VJZ3Wl0[/YOUTUBE]

Dal..ti si veliki romantik kao i ja.takodje volim bajkovite ljubavne price,jer kao sto sam pre rekla,u detinjstvu od problema u mojoj porodici ja sam bezala u svet bajki,ni sama ne znam koliko sam ih procitala.To je ostavilo veliki pecat na mene,Zato zbog mnogo tih stvari u detinjstvu napravilo me jakim emotivcem,osetljivom i ranjivom osobom.😉

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dal..ti si veliki romantik kao i ja.takodje volim bajkovite ljubavne price,jer kao sto sam pre rekla,u detinjstvu od problema u mojoj porodici ja sam bezala u svet bajki,ni sama ne znam koliko sam ih procitala.To je ostavilo veliki pecat na mene,Zato zbog mnogo tih stvari u detinjstvu napravilo me jakim emotivcem,osetljivom i ranjivom osobom.😉

Onda je ovaj film pravi izbor za tebe..🤗O dvoje zaljubljenih ..kada nju ubiju, on odlucuje da je prati u smrt..ali ljubav nikada ne umire i oni se posle nekoliko stotina godina ponovo radjaju ...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cZsgbK4qY-I[/YOUTUBE]
Bikica_Biki thumbnail

Onda je ovaj film pravi izbor za tebe..🤗O dvoje zaljubljenih ..kada nju ubiju, on odlucuje da je prati u smrt..ali ljubav nikada ne umire i oni se posle nekoliko stotina godina ponovo radjaju ...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cZsgbK4qY-I[/YOUTUBE]

Super,znaci ima na YT,samo kad stignem pogledati.😉 Hvala...uh kada se bacim na filmove onda me nema ovde 😆

Bikica_Biki thumbnail

Siddharth Shukla and Pratyusha Banerjee

To je ono sto nas je sve privuklo i ocaralo..sada mozemo samo da se nadamo da ce ih neki pametni reziser spojiti u novoj seriji..i nista vise...😭

E da se hoce pojaviti taj pametni reziser
Oni ni sami nisu sveni koliko se SY uvukao u srca mnogih gledalaca.😭
Bikica_Biki thumbnail

Pa neznam,posto si nestasna ovih dana...😉 😃

Necu vise biti nestasna...danas je poceo Bozicni post😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Stephi thumbnail

Ja sam glasala za RK...a vi ?😉

Ja sam pokusala, dobijam odgovor linije za glasanje su zatvorene. Kako to kad je bilo do 1-og decembra ? Ili je danas 1. 12 . 😲
Stephi thumbnail

Pa posto sam glasala za RK,a sve ih volim..rekoh da ne budem nefer...😆

Ok posteno👍🏼,ja se nadam da ce RK dobiti nagradu😉

A mozda nije ni lose malo usmeriti snage na drugu stranu. Kad Sid prestane da dobija nagrade, mozda ce konacno shvatiti koliko mu BV ne doprinosi vise nista. Samo eto, ja nisam uspela da glasam, mozda neko ima jos neki link da proverim ? I vaze li ovde oni kolacici sto smo nekad pekli za Prats, Biki to zna vrlo dobro, ona , Nale i ja u to vreme nismo izlazile iz poslasticarnice po citavu noc 😉
Stephi thumbnail

I ladno ce da je izblamira tako sto ce da je poljubi pred svima...😲

Ma nece on nju izblamirati tako sto ce je poljubiti vec najavljuju neki njegov podrugljiv govor.😆 A navodno,pre te zabave on je u sobi nasao cek od producenta koji Madhu nudi ulogu u svom filmu i mislice da je prihvatila ponudu njemu iza ledja. Tako da sve u svemu, da nisu ubacili ovu idiotsku pricu sa pobacajem, meni bi i bilo drago da ponovo gledam RK kao psiho, malo mi je dosadilo bilo ovo da ne moze ni da bekne dok Madhu vodi glavnu rec u svemu. 😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Necu vise biti nestasna...danas je poceo Bozicni post😉

I ovaj post propustam.😭.vec sam jela cokoladu od jutros...kazi mi Biki,mogu li delimicno da postim..ako ima ta neka varijanta ? Ili makar skraceno ?