Returning of the written off #24 Invited only - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

55.4k

Users

8

6k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Mnogo mrzim ovaj period oko Nove godine..U mom zivotu su se sve velike stvari izdesavale bas za docek,dan posle ili u januaru i februaru..To ti je kada ti Bog zacrta neki put,pa ti hoces neces moras da ides prema sudbini..I mnogo mi je tesko sve dok praznici ne prodju a onda sve polako ponovo padne u blazeni zaborav..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PCA8p762o4[/YOUTUBE]

I ja isto Dal 😭 kao da me uhvati neka depresija ,sve mi je bezveze🤢
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Da li se prvo registrujes ? Ajde u Pm ...

E , ako me jos jednom posaljes u PM 🤣

Pa ko je ovde mama a ko cerka 🤣

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Vidimo se drugari kasnije..idem nesto obaviti😉
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
I ja sam pokusala da glasam , ali kazu pise da je zatvoeno, opet nesto mute naravno, obojeni su to. Samo se nadam da BV nece dobiti najvise glasova, i da Tanandi i Shiv nece dobiti najvise glasova za njabolji par. I ja se nadam da ce ih to nauciti pameti, da vec jednom zavrse ovo mucenje. Inace trebali su da nazovu seriju, Jaga i njegov harem, posto najavljuju jubilari cetvrti brak.
smeker thumbnail
http://www.dailymotion.com/video/xzqylv_scena-062_fun
Ova scena bi ladno prosla kao najbolja na GPA😭

smeker thumbnail

Originally posted by: Bikica

Vidimo se drugari kasnije..idem nesto obaviti😉

I ti si pocela kao Nada izgubis se bez objasnjenja gde ces sumnjiva si

Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: tijara

I ja sam pokusala da glasam , ali kazu pise da je zatvoeno, opet nesto mute naravno, obojeni su to. Samo se nadam da BV nece dobiti najvise glasova, i da Tanandi i Shiv nece dobiti najvise glasova za njabolji par. I ja se nadam da ce ih to nauciti pameti, da vec jednom zavrse ovo mucenje. Inace trebali su da nazovu seriju, Jaga i njegov harem, posto najavljuju jubilari cetvrti brak.

Onda su trebali da nominuju Jagdisa i Gangu za najbolji par a ne Siv i Rasulo bilo bi realnije
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

(NE)Spo*nO: Srbi narod najstariji?

Prema nauniku Anatoliju Kljosovu gen R1A1, najei u dinaridskom podruju Balkana, pokazuje da su od Srba potekli svi dananji Sloveni, ukljuujui i Hrvate i Ruse, ali i veina naroda Evrope

Foto: Wikipedia

Ne propustite...

Ameriki naunik: Od Srba vode poreklo Rusi, Hrvati i Arijevci

BEOGRAD - Tvrdnje amerikog biohemiara ruskog porekla Anatolija Kljosova da su Srbi najstariji narod u vie navrata privlaile su panju srpskih medija, me'utim, molekularni biolog Boris Lenhard tvrdi da da Kljosov nije nikakav strunjak s Harvarda i da su njegova istraivanja pod velikim znacima navoda.

Kljosov tvrdi kako je analizom gena otkrio da su Srbi najstariji narod, da potiu od Noinog sina i da je Balkan pradomovina svih Slovena, pa i onih koji su otili u Indiju, pokorili starosedeoce i postali poznati kao najvia klasa - arijevci

Prema Kljosovu gen R1A1, koji je najei u dinaridskom podruju Balkana i ponekad se naziva "ilirskim", pokazuje da su od Srba potekli svi dananji Sloveni, ukljuujui i Hrvate i Ruse, ali i veina naroda Evrope.

Ovaj gen je star oko 12 hiljada godina - u pore'enju sa svim ostalim koji su stari izme'u etiri i sedam hiljada godina. Svi narodi u Evropi osim dva imaju preko 40 odsto prasrpskog gena, tvrdi Kljosov, koji se u medijima predstavlja kao gostujui profesor Harvarda.

Na temelju njegovog istraivanja napravljena je ak i karta srpskog gena koja pokazuje kako preko 60 posto stanovnika dananje Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Danske, severnog dela Nemake, junog dela Skandinavije i dela Velike Britanije ima srpski gen.

Nosioci R1a1 gena na Balkanu su se nakon dvestotinak narataja probili na istonoevropsku ravnicu, gde se pre 4.500 godina pojavio predak savremenih Rusa i Ukrajinaca, a neto kasnije naselili su Indiju.

Kljosov je pseudonaunik

Molekularni biolog Boris Lenhard, vanredni profesor kompjuterske biologije na londonskom Imperijal koledu, kog je Tajms 2013. svrstao na osmo mesto najboljih univerziteta sveta, rekao je da pre svega treba naglasiti da Kljosov nije nikakav strunjak s Harvarda.

"Radi se o osobi koja je bila na Harvardu krajem osamdesetih i poetkom devedesetih godina prolog veka, koja se u tom razdoblju bavila biohemijom ugljenihhidrata, tj. podrujem potpuno nesrodnim populacijskim studijama, i koja je u tom razdoblju za standarde jednog Harvarda ostvarila vrlo mrave i nezapaene naune rezultate", rekao je dr sc. Lenhard.

"Kljosov ve godinama nema afilijaciju sa bilo kojom naunom ustanovom nego je samostalni biznismen i vlasnik kompanije, a svoja 'istraivanja', pod debelim navodnicima, objavljuje u asopisima koje sam izdaje ili u asopisima predatorskih izdavaa koji onima koji plate objavljuju bilo ta.

Njegov rad u podruju molekularne genealogije ima sva obeleja loe nauke i pseudonauke sa elementima religijskog literalizma. Bavi se podrujem u kojem nema nikakvih priznatih akademskih rezultata, smilja 'teorije' koje su strunjacima tragikomine, i optuuje naunike koju su proveli ceo svoj ivot kompetentno istraujui isti problem za rigidnost i dogmatizam. Njega svakako treba ignorisati", rekao je dr Lenhard.

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Mnogo mrzim ovaj period oko Nove godine..U mom zivotu su se sve velike stvari izdesavale bas za docek,dan posle ili u januaru i februaru..To ti je kada ti Bog zacrta neki put,pa ti hoces neces moras da ides prema sudbini..I mnogo mi je tesko sve dok praznici ne prodju a onda sve polako ponovo padne u blazeni zaborav..

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6PCA8p762o4[/YOUTUBE]

A ja sam opet volela decembar mesec, kad sve zabeli i u vazduhu se oseca miris jelki. Volela sam tu neku svecanu atmosferu oko N.god.volela sam da dekorisem kucu, lepe stvari su mi se desavale oko N. godine ili sam ja cinila da budu takve Sve do ove 2013,tako je lose pocela, lose mi trajala i sad pomalo strepim jer se vracaju te ruzne uspomene. Nadam se ipak da ce sledeca biti bolja.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Prva sedmica je obicno bitna ,kao i zadnja,mada u sustini je najvaznije ceo post,ko to moze ispratiti.😉
Ti mozes recimo koliko zelis ne manje od 7 dana,pa se mozes pricestiti nedeljom.😉
Najbolje popricati sa svojim duhovnikom o tome.😉

Hvala ti Biki..🤗 Ja zaista malo znam o tome..a da li postoji jos neki post osim ovog ?