Originally posted by: saska
Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..
Once upon the time jedna serije prikovala nas je za male ekrane, vremenom pocela da okuplja na ovom forumu,dolazile smo sa raznih strana sveta bas u Indiju, prezivljavali smo svaki detalj,svaku suzu i nepravdu i navijali da dobro pobedi zlo, navijali za ljubav, za romansu. Za neke kao da je serija u jednom momentu postala veca od zivota, za mene je znacila da sam polako sticala prijatelje na najnemogucnijem mestu na svetu, online, iza ekrana nasih kompjutera. Utisci koje smo sticali o seriji, glumcima, glumicama mogli su vremenom i da se menjaju, da shvatimo da ono sto smo nekad mislili mozda i nije tako, ali utisci koje sam stekla ovde, o mojim prijateljicama sa kojim sam i danas, ne da se nisu menjali , vec su me svakim danom cinili sve srecnijom i ponosnijom sto su bas one moji prijatelji. Vremenom, te devojke iza ekrana dobile su i lice uz srce i dusu koje su oduvek imale. Ne postoji stvar na svetu zbog koje bih se odrekla tih dragih lica koje su bile uz mene i radovale se mojim srecnim trenucima i bile uz mene kad mi je bilo najteze i povlacila se ali se one nisu povlacile od mene i sama ta cinjenica davala mi je snagu i hrabrost za dalje. Dakle, ne postoji stvar zbog koje bih se odrekla ovog divnog poklona koju nam je BV , SY , samo S ili samo Y dala, sem ako se one same jednom ne odreknu mene . ❤️
Sto moze da se desi ako ti cerko kazem da ti je i ovaj fitnes trener prava seka -persa 🤣