Returning of the written off #21 Invited only - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Hahaha Biki, pa jeste u pravu si za to good evening, uveliko pao mrak.

A dan mi je bio prilicno dobar,posvetila sam ga mojim prijateljicama koje su stigle iz Nemacke, znas vec, pravimo velike planove za veliku zurku, jedna od njih sledeci cetvrtak puni 40 godina, nek joj je sa srecom, pa tako, znas , kao tinejdzerke,razradjujemo svaki detalj.😉
Stephi thumbnail
Brrrmmm brrrmmm ja odoh 😉

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

A ti od tolikih muskaraca na ovom cetu s njim si nasla da odes grrrr😡😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Draga kumice moja🤗 Uzivaj sa svojim dragi prijateljicama,svaki trenutak iskoristi na najlepsi nacin 😳
Evo i po mene je stigao isti prevoz☺️pa tako vidimo se kasnije😉
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga kumice moja🤗 Uzivaj sa svojim dragi prijateljicama,svaki trenutak iskoristi na najlepsi nacin 😳
Evo i po mene je stigao isti prevoz☺️pa tako vidimo se kasnije😉

😡 Za tebe znam 😆
Edited by smeker - 11 years ago
tijara thumbnail
14th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
I ja sam videla ovo za zamenu, iskreno mislim da bi svi najvise voleli da otkaci obojene i Tanandi i da ga vidimo na nekoj novoj tv sa Prats👏👏👏
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

A ti od tolikih muskaraca na ovom cetu s njim si nasla da odes grrrr😡😆

Hahahaha Smeki, stvarno moram da idem, ali ovo se tako namestilo slucajno, nisam mislila da ja odoh sa njim, nego on iz BV 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
PIZODA OD 5.MARTA

Madu stoji pored stene,malo van kompleksa..Razmislja o uvredama..

Neko joj stavlja ruku na rame..To je onaj momak ...Pijan je..pokusava da joj se priblizi ali se ona brani..Momak joj govori : Neces dobiti RK..zato se bolje zadovolji samnom..
Madu: Pijan si,..sta to radis..pusti me..
Momak: Sada ti smeta sto sam pijan..a svi smo videli kako si se sinoc opijala sa RK..cemu sada lazna moralnost ?
Pokusava da je poljubi,Madu se brani..

Odjednom seva pesnica, i momak je na zemlji..to je RK..Bije ga krvnicki..Jedva uspevaju da ga spasu da ga RK ne ubije..

RK : Kako se samo usudjuje !!!
RK pokusava da utesi Madu ali se povlaci..gledaju se..a oci same govore bez reci...

Madu sedi u satoru i razmislja o dogadjaju..place..
Ulazi Bitu a ona misli da je RK..
Bitu joj govori da ne brine..
Madu mu se zali kako je momak rekao da su je svi videli pijanu sa RK...Sta bi sada RK mogao da misli o njoj..Ona se nicega ne seca..Bitu je tesi da se ni RK ne seca..
RK je gleda kroz prozor satora dok se dogovara sa reziserom oko scene..😳

Madu daje Bituu mast za RK -ovu povredu..Bitu se pita sta to ima izmedju njih...😳

Neki covek se sudara sa Madu i njena torba pada,..RK se savija da je podigne ali odustaje,,,gledaju se..

Nailazi Bitu i kaze RK da je zvala njegova mama i da pita zasto je danas RK na snimanju kada bi trebalo da ima slobodan dan. 😆.RK se vrti i odgovara da on snima kada on zeli..i tacka..Bitu se okrece Madu i pita je zasto je jos uvek na setu kada joj je reziser dao dozvolu da ide kuci posle incidenta..Madu se pravda kako ima jos neka vazna posla..😆
Bitu se smeska jer ih je oboje raskrinkao..😆

RK snima scenu sa Dipali. Dipali je na vrhu plasta sena i treba da skoci a RK da je uhvati..Madu gleda ,RK izvodi scenu ..Madu skrece pogled i odlazi..
Rk je trazi pogledom..
Snimaju po drugi put..Madu se vraca..RK i Madu se gledaju..Dipali skace i pada jer je RK ne hvata.. 🤣Svi trce da pomognu Dipali..

PS Vredi pogledati epizodu zbog ove scene..gledati je kako pada u seno..neprocenjivo !!!😈

Daltoni thumbnail

Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..

Once upon the time jedna serije prikovala nas je za male ekrane, vremenom pocela da okuplja na ovom forumu,dolazile smo sa raznih strana sveta bas u Indiju, prezivljavali smo svaki detalj,svaku suzu i nepravdu i navijali da dobro pobedi zlo, navijali za ljubav, za romansu. Za neke kao da je serija u jednom momentu postala veca od zivota, za mene je znacila da sam polako sticala prijatelje na najnemogucnijem mestu na svetu, online, iza ekrana nasih kompjutera. Utisci koje smo sticali o seriji, glumcima, glumicama mogli su vremenom i da se menjaju, da shvatimo da ono sto smo nekad mislili mozda i nije tako, ali utisci koje sam stekla ovde, o mojim prijateljicama sa kojim sam i danas, ne da se nisu menjali , vec su me svakim danom cinili sve srecnijom i ponosnijom sto su bas one moji prijatelji. Vremenom, te devojke iza ekrana dobile su i lice uz srce i dusu koje su oduvek imale. Ne postoji stvar na svetu zbog koje bih se odrekla tih dragih lica koje su bile uz mene i radovale se mojim srecnim trenucima i bile uz mene kad mi je bilo najteze i povlacila se ali se one nisu povlacile od mene i sama ta cinjenica davala mi je snagu i hrabrost za dalje. Dakle, ne postoji stvar zbog koje bih se odrekla ovog divnog poklona koju nam je BV , SY , samo S ili samo Y dala, sem ako se one same jednom ne odreknu mene . ❤️

Sto moze da se desi ako ti cerko kazem da ti je i ovaj fitnes trener prava seka -persa 🤣

🤣 🤣 Znaci..kakav zavrsetak..kakav kraj jednog emotivnog posta...vidi se da se u poslednje vreme mnogo druzis sa RK..mislim,pozerom..🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: tijara

I ja sam videla ovo za zamenu, iskreno mislim da bi svi najvise voleli da otkaci obojene i Tanandi i da ga vidimo na nekoj novoj tv sa Prats👏👏👏

Draga moja Tijara...sada svi ovde cvrsto verujemo da ces docekati da mu vidis ledja ubrzo ..znam koliko ti to znaci i znam i da bi najvise volela da Titanik potpuno potone ,a i taj dan je blizu, ne mogu jos dugo da ga drze na aparatima za odrzavanje zivota..srce i mozak su mu mrtvi,sta vredi sto mu je telo zivo..😉