Returning of the written off #21 Invited only - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Naravno da nisu..Kada bi birali " Promasaj godine " bili bi van konkurencije...👏

Nominovani su oni kako da nisu. Nominovani su u kategoriji poznatih emisija za poljoprivrednike u delu za hortikulturu. Njena rola fikusa je postala etalon za sve sledece laureate. 😃

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

bye..bye..idem obaviti neke domace zadatke😆

"Koristite svaku priliku za smeh. To je najjeftiniji lek." George Gordon Byron
Osmijeh je univerzalni jezik koji jednako razumije zapadna kultura, kao i kanibalisticka plemena iz najudaljenijih i najneistrazenijih krajeva sveta. Sam cin smejanja nam popravlja raspolozenje, jaca imunitet i oslobadja nas od stresa - a ovo su samo neke supermoci koje se kriju iza osmeha, univerzalnog znaka srece, prijateljstva i dobre namjere.
Smejali smo se i pre nego sto smo se rodili.

Iako bebe vecinu stvari nauce promatrajuci okolinu i ljude oko sebe, smejanje nije jedna od njih. Bebe se rode sa sposobnoscu za osmeh! Cak se i bebe koje su rodjene slepe smeskaju kada cuju ljudski glas.Ali to nije sve, nova 3D ultrazvucna tehnologija jasno pokazuje da se kod nekih beba povremeno pojavi osmeh na licu cak i prije nego sto se rode.Osmeh je jedan od osnovnih, bioloski jedinstvenih izraza svih ljudi na svijetu. Paul Ekman (vodeci svjetski strucnjak za izraze lica) otkrio je da osmeh u svim kulturama na svetu ima jedinstveno znacenje.U studiji koju je proveo na Papua Novoj Gvineji, Ekman je utvrdio da se clanovi plemena Fore (koji su potpuno iskljuceni iz zapadne kulture i koji su takodjer bili poznati po svojim neobicnim kanibalistickim ritualima) smeju istim situacijama kojima bi se nasmejao bilo koji drugi covek na planeti.Charles Darwin je tvrdio isto u vrijeme kada je vecina svetskih naucnika smatrala da osmeh nije univerzalna pojava. Malo je poznata cinjenica da je upravo Darwin proveo jednu od prvih studija o tome kako ljudi prepoznaju emocije na licu.1872. godine, Darwin je objavio svoje istrazivanje o izrazavanju emocija ljudi i zivotinja, u kojem je tvrdio da svi ljudi, pa cak i zivotinje, pokazuju emocije kroz nevjerojatno slicne obrasce ponasanja. Za Darwina, osmeh, kao jedna od univerzalnih emocija, imao je evolucijski znacaj koji bi se mogao istorijski pratiti u svim kulturama i krajevima sveta.Danas se mnogi psiholozi slazu da su odredjene emocije univerzalne za sve ljude, bez obzira na kulturu: ljutnja, strah, iznenadjenje, gadjenje, sreca i tuga.Smijeh je ubjedljivo najaci lek protiv stresa, a smanje 100 puta dnevno jednako je ucinkovito kao i 15 minuta voznje na biciklu. Pored poboljsanja raspolozenja sto automatski smanjuje nivo stresa, smijanje pomaze vasem tijelu da se bori protiv infekcija, smanjuje bol i jaca imuni sistem.Prema brojnim studijama, osmeh ima umirujuci efekat' na nase telo, te nam pomaze da se vratimo iz stanja pripravnosti za borbu', koje uzrokuje stres, u normalno stanje i normalnu finkcionalnost svih organa u tijelu.Endorfini (prirodno sredstvo protiv bolova') imaju tu prekrasnu mogucnost da nam pruze osecaj srece, a kada se smemo, oni se oslobadjaju u nasim mozgovima. Dakle, cak i ako niste zadovoljni kada se pocnete smejati, sasvim je sigurno da cete biti mnogo sretniji i da cete se bolje osecati nakon samo nekoliko trenutaka.Osmijeh nas cini privlacnijim, drustvenijim i samouverenijim.😃

Znaci smeh i radost . Biki sad znamo kako da se borimo protiv nasih podocnjaka 😃
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Pa vreme je da se pakujem kuci,tj idem prvo malo da vezbam ...Bye bye
nn027 thumbnail

I meni je drago..nisam mogla da verujem svojim rodjenim ocima koliko ja zivim u (blazenom) neznanju..😲

😆 I sta je zakljucak? Vas dve ste Totalno Demode .
nn027 thumbnail
Dobar dan my Bikinardo 🤗...
@ bold...nije im po volji to sto covek nece da rizikuje da dobije Gastritis gledajuci svaki dan u onaj kiseli krastavac...😆 mogu da si zamislim kako mu je bilo svaki put kad je moro da ju zagrli...😕
a kod poljubca mora da mu se kiselina vracala u usta... 🤢 jadnicak, verovatno bez Ranisana ili Omeprazola ili bez dobre stare soda-bikarbone nije ni kretao na posao...🤣
E, odoh ja sada...veceras smo opet u vezi...
Ljubim vas sve...❤️

I dalje ne mogu da quotujem Nataly post pa moram ovako.

Nadam se samo da mu, zbog njegove mladosti, nece ostati trajne posledice. 😆
Srecan ti rad. 😃
nn027 thumbnail

Zar nije postedjena nominacija kada je kapiten ?😲 Ne znam..samo pitam ?

Pa tako bi trebalo da bude. To je jedna od privilegija koje ima kapiten. Medjutim , nominacije su bile , ona je vec nominovana i ovo sto je kapiten ja mislim da po tom pitanju ne znaci nista.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ne napustaj nas Badi. Radi malo i prekovremeno 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Dal, jesam i to u prepisci sa Ginom... a sta se tice konflikata-u pravu si, ona ne ulazi u njih, to resavaju Indijke za nju...jedna stvar je visestruko potvrdjena: ko se usudi da kontrira Yas taj leti napolje...i Kety i Milindrose su izletele zbog Yas...ali vidi sta mi Kety upravo posla...nakon mog sinocnjeg opsirnog izlaganja 😃 Yas "podnela ostavku" 😆...pa nek mi jos neko kaze da ne postoji telepatija...🤣

Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Drajce..neki novi momenti..Kazi mi ,jer barem trener dobar..😉

PS Da ti predstavim mog trenera..on se zove Jessie Pavelka i najpoznatiji je fitnes trener..😳 Ja sam tako ...❤️

Daltoni thumbnail

Od ovoga moze da se rikne..
😳

Edited by Daltoni - 11 years ago