Returning of the written off #21 Invited only - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..

Draga moja Dal🤗Pre svega da odgovorim na pitanje koje si mi postavila u nekom postu,jos sam osamucena,glava me jos drmucka,ali sve ce to se zvati "juce".
Druga stvar,Hvala ti sto me smatras kao "Sveticom"ali draga to je velika rec,a ja sam daleko od nje.Ja sam obican covek koji se trudi da bude jos bolji COVEK.
A sto se tice ovog tvog posta,slazem se 👍🏼 jako je tesko ostaviti prijatelje,toliko energije,emocija,zrtvovanja ulozenog,okrenuti se i otici..da tesko jeste,ali kao sto si navela,moramo po nekad pogaziti sebe same,naci tu iskru u nama koja postoji.Tesko je prevazici mnoge stvari koje nas dotaknu,da li na lep ili ruzan nacin,nase emocije su tu u pitanju,ali i sa njima se moramo boriti,tj.boriti se sa samim sobom-a to je najteze.Prosla sam razna iskusenja kroz ovaj moj skromni zivot,borila se najvise sama sa sobom a i sa zlim silama koje su me pokusale smestiti na drugi svet(moja zivotna prica koju neki znaju od vas),ta agonija je trajala punih 6 meseci,ali uz pomoc porodice,moje borbe sa tim i najvise uz Boziju pomoc savladala sam to i evo me BOGU Hvala jos uvek na ovozemaljskom svetu koji je veoma lep.Jer kada upoznas drugi mracni svet,pa kada se vratis gde si pre toga bio,zivot jer mnogo lepsi,mnoge stvari gledas drugacije,ja sam zahvalna sto sam prosla sve to,ne zalim se,toj je moj put,ali sam iz toga mnogo naucila a najvise da mnoge stvari gledam iz drugog mog ugla koji je mnogo lepsi i zanimljiviji u odnosu na pre.Ljudi su stvoreni da se vole,da njima preovladava Bozanska energija,da oprastaju prijateljima i neprijateljima svojim da bi sami ziveli u miru i zaradili oprostaj od BOGA.Zato ljudi volite se,oprastajte,ako vam neko nije po volji ignorisite,idite svojim putem,on neka nastavi svojim.Zadrzite samo lepa secanja koja ce nam uvek izmamiti osmeh na lice i uciniti zivot lepsim u tim istim trenutcima.
Nadam se da nisam nikog uvredila ovim mojim postom,kao sto je Dal navela,samo iskrena i deo moje zivotne skole koja me napravila ovim sto jesam malim obicnim covekom sa lepsim pogledom na svet.
Edited by Bikica - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga moja Dal🤗Pre svega da odgovorim na pitanje koje si mi postavila u nekom postu,jos sam osamucena,glava me jos drmucka,ali sve ce to se zvati "juce".
Druga stvar,Hvala ti sto me smatras kao "Sveticom"ali draga to je velika rec,a ja sam daleko od nje.Ja sam obican covek koji se trudi da bude jos bolji COVEK.
A sto se tice ovog tvog posta,slazem se 👍🏼 jako je tesko ostaviti prijatelje,toliko energije,emocija,zrtvovanja ulozenog,okrenuti se i otici..da tesko jeste,ali kao sto si navela,moramo po nekad pogaziti sebe same,naci tu iskru u nama koja postoji.Tesko je prevazici mnoge stvari koje nas dotaknu,da li na lep ili ruzan nacin,nase emocije su tu u pitanju,ali i sa njima se moramo boriti,tj.boriti se sa samim sobom-a to je najteze.Prosla sam razna iskusenja kroz ovaj moj skromni zivot,borila se najvise sama sa sobom a i sa zlim silama koje su me pokusale smestiti na drugi svet(moja zivotna prica koju neki znaju od vas),ta agonija je trajala punih 6 meseci,ali uz pomoc porodice,moje borbe sa tim i najvise uz Boziju pomoc savladala sam to i evo me BOGU Hvala jos uvek na ovozemaljskom svetu koji je veoma lep.Jer kada upoznas drugi mracni svet,pa kada se vratis gde si pre toga bio,zivot jer mnogo lepsi,mnoge stvari gledas drugacije,ja sam zahvalna sto sam prosla sve to,ne zalim se,toj je moj put,ali sam iz toga mnogo naucila a najvise da mnoge stvari gledam iz drugog mog ugla koji je mnogo lepsi i zanimljiviji u odnosu na pre.Ljudi su stvoreni da se vole,da njima preovladava Bozanska energija,da oprastaju prijateljima i neprijateljima svojim da bi sami ziveli u miru i zaradili oprostaj od BOGA.Zato ljudi volite se,oprastajte,ako vam neko nije po volji ignorisite,idite svojim putem,on neka nastavi svojim.Zadrzite samo lepa secanja koja ce nam uvek izmamiti osmeh na lice i uciniti zivot lepsim u tim istim trenutcima.
Nadam se da nisam nikog uvredila ovim mojim postom,kao sto je Dal navela,samo iskrena i deo moje zivotne skole koja me napravila ovim sto jesam malim obicnim covekom sa lepsim pogledom na svet.

Draga moja Bikice 🤗 Znam koliko toga si ,na zalost ,morala da prodjes,da istrpis i sta sve jos uvek prolazis..Ali nikada nisi posustala i nisi prestala da verujes u bolje sutra, u to da je juce i danas samo iskusenje..zivotna lekcija..nista vise..I drago mi je sto tako razmisljas, jer da je suprotno, nikada ne bi postala " Bozji covek" kakav zelis da postanes..a mi svi ostali smrtnici, povodljivi ka grehu, pohlepi, ljubomori, ..ili samovelicanju, obicni ljudi,od krvi i mesa, mi koji volimo i mrzimo istim zarom i ponekad letimo a nekada padamo..mi cemo se samo nadati da ce nam Bog jednog dana moci oprostiti nase grehove..koji nisu veliki u nasim ocima..

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

Telly actor Siddharth Shukla's tardiness has been delaying the shoot of his soap

Siddharth Shukla, who plays the lead in Balika Vadhu, has become a cause of ire for the production team and his co-actors. The actor was also recently seen in a dance reality show. Siddharth is apparently habitually late and has been throwing attitude on the sets much to the chagrin of the unit folk .

Siddharth Shukla

A source from the show says, "He has been reporting late everyday on the sets. He has been shooting at timings convenient to him. This delays the entire shoot schedule as well as the episodes deadline."

The source adds, "When he was reprimanded, he did buckle up, but it lasted only for a few days. He was back to his old ways soon."

The cause of the actor's starry attitude is due to the immense popularity he received from the show. As the informer adds, "On the dance reality show, judge Karan Johar would often say that he was Bollywood material and this seems to have gone to his head. Despite charging a fat fee (Rs15 lakh), he is still making matters difficult for the unit."

Siddharth however maintains, "These are mere rumours being spread against me. Why can't they just confront me if they have an issue with me?

He adds, "The delay is not from my end. It's from the production unit which is facing a lot of issues. Sadly, the producer isn't aware of it."

He further claims, "Sometimes, I arrive before time but they start shooting only after four hours. According to the contract, I am supposed to work for 12 hours but work for many more hours."

The producers remained unavailable for comment.

In the past

Earlier, another lead of the show Pratyusha Banerjee (who is currently seen in Bigg Boss) was asked to leave the soap after she started behaving pricey with the production house. She was replaced by Toral Rasputra over night.

Jel ovo neki copy/paste ?? Izgleda mu se sprema neka iznenadna zamena 😆

Siddharth Shukla Starry Attitude Troubles Production Team

1 Vote

There were constant rumours about actor Siddharth Shukla, who plays the lead in Balika Vadhu, If Sources are to believe Siddharth Shukla has become a cause of ire for the production team and his co-actors.His Starry Attitude starts Troubling Production team Source Adds.

A source (Crew Member) from the show says, "He has been reporting late everyday on the sets. He has been shooting at timings convenient to him. This delays the entire shoot schedule as well as the episodes deadline."

The cause of the actor's starry attitude is due to the immense popularity he received from the show. Despite charging a fat fee (Rs15 lakh), he is still making matters difficult for the unit."

When Siddharth Was asked on the same he said " The delay is not from my end. It's from the production unit which is facing a lot of issues. Sadly, the producer isn't aware of it.Sometimes, I arrive before time but they start shooting only after four hours. According to the contract, I am supposed to work for 12 hours but work for many more hours."

If Sources Are to believe Siddharth can be replaced in the show...

We Just Hope Things Will Solved Soon Between Production & Siddharth.

Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

EPIZODA OD 4.MARTA

RK se budi i vidi da mu je glava pokrivena Maduinom maramom..Baca je na stranu i oseca da mu glava puca od mamurluka..
Doziva Madu i priseca se predhodne noci..
Dolazi Bitu i govori mu da imaju hitno snimanje za 2-3 sata..
RK ga pita kako je dosao kuci ?
Bitu mu odgovara da ga je on dovezao oko 3h 15 ujutru..
RK: A sta je sa Madu ?
Bitu : Vasim kolima sefe..sa vama..kuci..
RK: Kako to ?
Bitu: Vi sefe i Madu ste sedeli pozadi u kolima..a ja sam vozio..
RK razbija casu vode koju mu Bitu daje..vice na Bitua..
RK: Jesi li ti poludeo ??!!! Kako si se usudio da dovedes Madu kuci..
Bitu: Ali sefe..vi ste je doveli..
RK: nije moguce da sam bio bas toliko pijan ..
Bitu: Ali jeste sefe..
RK: Ako je ovo bio jos jedan tvoj ili Radhin plan da vratite Madu...onda cu ..(preti Bituu)
Bitu: Probao sam da vas ubedim da treba da odvedem Madu kuci..ali vi sefe niste dozvolili..rekli ste da vozim kod vas kuci..Cak ste mi i zapretili ..
Bitu se priseca kako ih je zatekao kako zagrljeni hodaju studiom..RK pita Bitua-Ko je ona, Bitu odgovara-Snaja..a RK mu kaze..tvoja snaja a moja..Madu nastavlja-zena..RK govori Bituu da vozi njega i njegovu zenu njihovoj kuci..RK podize Madu u narucje i nosi je u kola..
RK skace : lazes Bitu !!!😡
Bitu: Ne lazem sefe, kunem se u Radhu..

Radha dolazi i donosi mu kafu,caj, dorucak i lekove protiv glavobolje..Govori mu kako je i njoj sinoc rekao da moze da se brine o svojoj zeni..Radha mu govori kako neki ljudi izgube razum kada popiju ali da sa njim,ovog puta,nije slucaj, jer se njegov razum vratio kada se napio..
Radha mu kaze kako zna da ce se on odsad plasiti da popije..i da li ce moci da prihvati cinjenicu da je taj bol u njemu u stvari ljubav koju oseca prema Madu i koja prelazi granice ludila..! On moze da cuti ali istina ce kad tad isplivati i on to ne moze nikako da spreci..

Madu se odmara, ali je pozivaju na set jer nema nikoga drugog da je zameni..Snimace scene na lokaciji napolju..

Na setu, jedan momak zapaza Madu i ocaran je njenom lepotom.. On se namerno sudara sa njom na ulazu u autobus..Posmatra je i dok traje voznja..

Na lokaciji..

Madu uzima hranu sa svedskog stola..Momak je posmatra i govori nekom kolegi kako je ona prelepa cak i u obicnoj odeci..Ovaj kolega mu kaze da se ostavi toga ako zeli da zivi..to je RK-ova zena..Momak je odlucan i kaze kako ga nije briga, da je ona RK-ova bivsa a ne sadasnja zena i da i sam RK nije danas na setu..

RK je u svojoj sobi..tog dana ne snima i ima slobodan dan..ipak,kada cuje da Dips ide,odlucuje se da krene i on..(verovatno iz straha sta bi Dips mogla da kaze MB)

Momak polazi iza Madu i uzima hranu..pokusava da caska sa njom ali ona ga ignorise..
Momak je uporan..kaze joj kako nije uzela slatkis,mada to njoj ne treba s ozirom da je i sama takva-slatka..Madu ga upozorava da je ostavi na miru..Momak ne odustaje..Govori joj kako je danas toplo..pa bi mogli da odu ispod nekog drveta u hladovinu da jedu zajedno i popricaju..Madu uzima casu sa vodom i prosipa mu je u lice..
Madu: mozda ce ti ovo pomoci da se rashladis..
Momak je besan i pita je sta ona misli daje..ona je samo potrosna roba, RK ju je iskoristio koliko mu je bilo zabavno a onda je odbacio kao staru krpu,,njoj bi trebalo da bude drago sto neko drugi jos uvek zeli da bude sa njom..

Madu se priseca ovih otrovnih reci koje joj je napasnik uputio i hoda kao zombi..zaustavlja se pored jedne stene..Neko je hvata za rame..

PS Ovaj momak ima dva palca..jezivo..🤢

Edited by Daltoni - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Stephi thumbnail

Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..

Once upon the time jedna serije prikovala nas je za male ekrane, vremenom pocela da okuplja na ovom forumu,dolazile smo sa raznih strana sveta bas u Indiju, prezivljavali smo svaki detalj,svaku suzu i nepravdu i navijali da dobro pobedi zlo, navijali za ljubav, za romansu. Za neke kao da je serija u jednom momentu postala veca od zivota, za mene je znacila da sam polako sticala prijatelje na najnemogucnijem mestu na svetu, online, iza ekrana nasih kompjutera. Utisci koje smo sticali o seriji, glumcima, glumicama mogli su vremenom i da se menjaju, da shvatimo da ono sto smo nekad mislili mozda i nije tako, ali utisci koje sam stekla ovde, o mojim prijateljicama sa kojim sam i danas, ne da se nisu menjali , vec su me svakim danom cinili sve srecnijom i ponosnijom sto su bas one moji prijatelji. Vremenom, te devojke iza ekrana dobile su i lice uz srce i dusu koje su oduvek imale. Ne postoji stvar na svetu zbog koje bih se odrekla tih dragih lica koje su bile uz mene i radovale se mojim srecnim trenucima i bile uz mene kad mi je bilo najteze i povlacila se ali se one nisu povlacile od mene i sama ta cinjenica davala mi je snagu i hrabrost za dalje. Dakle, ne postoji stvar zbog koje bih se odrekla ovog divnog poklona koju nam je BV , SY , samo S ili samo Y dala, sem ako se one same jednom ne odreknu mene . ❤️❤️❤️❤️❤️

Sto moze da se desi ako ti cerko kazem da ti je i ovaj fitnes trener prava seka -persa 🤣