Returning of the written off #21 Invited only - Page 110

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

EPIZODA OD 6.MARTA

Madhu je izgubljena u mislima i hoda besciljno..Udara u jedno stablo i shvata koliko daleko je otisla i da se izgubila u dzungli..

Okrece se da krene nazad u kompleks gde su stacionirani ali onda zacuje necije jecanje..Prati zvuk i u sumi nailazi na svezanog decaka..Decak joj odmahuje glavom da ga ne odvezuje ali Madu ipak to cini i vuce decaka sa sobom misleci da je u smrtnoj opasnosti..

Nailaze neki razbojnici i jure Madu i decaka..

za to vreme svi glumci i filmska ekipa je traze u okolini ..RK je najvise zabrinut i govori Bituu da ce zapaliti dzunglu ako se Madu nesto desi..😆

Kod Madu kuci svi saznaju da je Madu nestala..

picture1

picture2

Madu se krije u zbunju sa decakom..Moli se bogu..
Tada iz vode izlazi Sultan..😳 I trci da ih spase..

picture3

Sultan lako savladava razbojnike i na kraju nalazi Madu i decaka..madu misli da je i on jedan od razbojnika (PS Mama i ti to mislis 😆) i pokusava da pobegne sa decakom..U samoodbrani Madu grize Sultanovu ruku i bezi.. Sultan je ipak hvata kada ona udara u drvo i pada u nesvest..

picture4

Madu se budi na krevetu u nekoj nepoznatoj kuci..Seca se incidenta u dzungli i decaka..pocinje da ga trazi uplasena da je Sultan mogao nesto da mu ucini nazao..

Nalazi decaka u krevetu u susednoj sobi..Decak odbija da ide sa njom ali ga ona vuce..

picture7

Paddo pokusava da dobije Madu na telefon ali se ona ne javlja..Bitu obavestava Padu da je Madu nestala vec 2 sata..da niko nije video Madu..

picture8

picture9

Trish zove policiju ali joj oni odgovaraju da mora da prodje najmanje 24 sata od nestanka osobe da bi oni krenuli u potragu..

Dolazi Radha da im pruzi podrsku dok tragaju za Madu..Govori im da ne brinu i da je RK aktivirao policiju u celom gradu..

Kasno je..Madu se budi..Jos uvek joj se vrti u glavi ali ona ne odustaje od decaka..Iskrada se iz svoje sobe i pokusava da pobegne sa decakom..Ali kako prelazi prag sobe ,u drugoj sobi ugleda Sultana koji sedi..Govori joj da ostavi decaka ili ce da zazali..Dolazi jedan stariji covek i zeli da odvede decaka..Madu ugleda pistolj u njegovom dzepu i otima ga..Cilja u Sultana i preti mu kako ce da ga ubije ako ne oslobodi nju i decaka..

Sultan joj prilazi polako i bez straha..taman da povuce okidac,decak je pomera i ona puca u vis..

decak joj vice..da ne puca u Sultana jer on je njegov tata..

Madu uvidja koliko je pogresila i izvinjava se..govori mu kako ga je nasla svezanog u sumi i da su neki razbojnici hteli da ga ubiju..

Sultan joj govori kako to nisu uradili razbojnici vec on..a decak objasnjava kako je on izigravao mamac za Sultanove neprijatelje..

Madu je u soku..

picture10

picture11

Daltoni thumbnail

EPIZODA OD 07.MARTA

picture1

picture2

picture3

Madu je u soku kako je mogao da zaveze rodjenog sina u sumi kao mamac..Sultan je slusa,ali ne reaguje..Kaze joj da ide u svoju sobu ili ce on pucati u nju..

picture4

picture5

picture6

Decak se plasi da spava i upiskio se u krevet. Madu mu pomaze da se presvuce i promeni mu posteljinu a zatim i legne pored njega kako bi mu pomogla da zaspi..Govori mu o svojoj mami.. kako se i ona mnogo plasila mraka,ali je majka naucila jednu mantru koja je uvek ohrabri..
Za to vreme, Padu izgovara istu mantru dok strepi sta je moglo da se desi Madu..

picture7

picture8
RK dolazi kod njih kuci..Trish ga izbacuje i govori mu kako ce ga ubiti ako se nesto desi Madu..RK joj obacava da ce on licno doci i pustiti je da ga ubije ako se Madu nesto desi..ali da se nista nece desiti Madu jer on to nece dozvoliti..
RK je lud od brige i vice na policajca da je nadju po svaku cenu..Svi su zabrinuti ali RK bukvalno umire od brige..seta po dvoristu i priseca se momenata provedenih sa Madu..
Za to vreme Madu lezi pored decaka i misli o Rk..

picture9

picture10

picture11

picture12

picture13

picture14

picture15

Precap " BG - Tujhe bhula diya o... Madhu is lying next to Aryan n lost in thoughts of RK..!! RK is walking in the chawl lost in Madhus thoughts ..!

Click this bar to view the full image.
picture16

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..

Ni tvoj post ne mogu da quotujem mozda zato sto si se nadovezala na Nataly.

Ja cu govoriti u svoje ime. Mene tvoj post ni malo ne vredja, Ono sto mislim i radim sam ja i to je moje. Isto tako mislim da svako ima pravo na svoje misljenje. Neocekujem ni da se uvek svi samnom slozite i da mislite kao ja.
. Mogu samo da kazem da sam pomislila da ne verujem da ce ona uspeti da ih zaista napusti. Mozda gresim ali ne znam kako bih ja mogla bez vas i jedan jedini dan. Ne BV , ne Madhubala i ne ni jedna serija na ovom svetu. Bez njih mogu. Ali bez vas. To ne znam kako bih.
I niko nije savrsen, naravno , prva ja to nisam. Po nekad se ljudi jednostavno ne sloze i razidju.
A to se meni desilo sa njom. Toliko od mene.
Ocekujem i od tebe Dal ali i od svake ponaosob da uvek napisete sto mislite i sta vam lezi na srcu, kao sto si ti sada to uradila.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga moja Dal🤗Pre svega da odgovorim na pitanje koje si mi postavila u nekom postu,jos sam osamucena,glava me jos drmucka,ali sve ce to se zvati "juce".
Druga stvar,Hvala ti sto me smatras kao "Sveticom"ali draga to je velika rec,a ja sam daleko od nje.Ja sam obican covek koji se trudi da bude jos bolji COVEK.
A sto se tice ovog tvog posta,slazem se 👍🏼 jako je tesko ostaviti prijatelje,toliko energije,emocija,zrtvovanja ulozenog,okrenuti se i otici..da tesko jeste,ali kao sto si navela,moramo po nekad pogaziti sebe same,naci tu iskru u nama koja postoji.Tesko je prevazici mnoge stvari koje nas dotaknu,da li na lep ili ruzan nacin,nase emocije su tu u pitanju,ali i sa njima se moramo boriti,tj.boriti se sa samim sobom-a to je najteze.Prosla sam razna iskusenja kroz ovaj moj skromni zivot,borila se najvise sama sa sobom a i sa zlim silama koje su me pokusale smestiti na drugi svet(moja zivotna prica koju neki znaju od vas),ta agonija je trajala punih 6 meseci,ali uz pomoc porodice,moje borbe sa tim i najvise uz Boziju pomoc savladala sam to i evo me BOGU Hvala jos uvek na ovozemaljskom svetu koji je veoma lep.Jer kada upoznas drugi mracni svet,pa kada se vratis gde si pre toga bio,zivot jer mnogo lepsi,mnoge stvari gledas drugacije,ja sam zahvalna sto sam prosla sve to,ne zalim se,toj je moj put,ali sam iz toga mnogo naucila a najvise da mnoge stvari gledam iz drugog mog ugla koji je mnogo lepsi i zanimljiviji u odnosu na pre.Ljudi su stvoreni da se vole,da njima preovladava Bozanska energija,da oprastaju prijateljima i neprijateljima svojim da bi sami ziveli u miru i zaradili oprostaj od BOGA.Zato ljudi volite se,oprastajte,ako vam neko nije po volji ignorisite,idite svojim putem,on neka nastavi svojim.Zadrzite samo lepa secanja koja ce nam uvek izmamiti osmeh na lice i uciniti zivot lepsim u tim istim trenutcima.
Nadam se da nisam nikog uvredila ovim mojim postom,kao sto je Dal navela,samo iskrena i deo moje zivotne skole koja me napravila ovim sto jesam malim obicnim covekom sa lepsim pogledom na svet.

Zivot je kratak i dragocen, ali Biki ti to znas najbolje od nas. Ne postoji bolji nacin od ovog koji si nam ti ovde navela. ❤️

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: tijara

I ja sam videla ovo za zamenu, iskreno mislim da bi svi najvise voleli da otkaci obojene i Tanandi i da ga vidimo na nekoj novoj tv sa Prats👏👏👏

Pa meni nije toliko bitno na kojoj TV bi bili, ako bi bili zajedno. Nadam se da ce otici iz BV i tako staviti tacku na evakuaciju 😉
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Drajce..neki novi momenti..Kazi mi ,jer barem trener dobar..😉

PS Da ti predstavim mog trenera..on se zove Jessie Pavelka i najpoznatiji je fitnes trener..😳 Ja sam tako ...❤️

Dal ja sam sam svoj trener 😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Dal ja sam sam svoj trener 😆

To je uvek najbolja varijanta..mozes da mislis na koga hoces i da nikome ne polazes racune..
🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Epizoda 55-petak "Oluja"
Damjan trazi Furhensija, da mu prebacuje za smrt svog oca. Furhensijo mu govori da ga mrzi svim svojim bicem, dok mu Damjan nagovestava da je mrznja obostrana, zato sto zeli da ga unisti. Ernesto ima spreman plan da unisti Mersedes i biva siguran da posle zamke, Artigasova nece moci da se izbavi iz novcanog gubitka. Lazaro podseca Furhensija da mu je obecao da ce mu vratiti Hazmil, nagovestavajuci mu to, da idalje nije ispunio svoju obecanu rec. Damjan i Ursula dolaze na Marininu i Ernanovu veridbu. Nakon sto udju, na vratima ih docekuje "srecan par" igrajuci, kako bi proslavili svoju veridbu. Eusebija dozivljava nesrecu u kojoj je mogla izgubiti zivot. Ernan moli sve prisutne da podignu svoje case, kako bi nazdravili u Marinino ime, ali Damjan ga prekida govoreci mu da ce on prvi nazdraviti za "srecno zaljubljeni par". Marina biva zgranuta.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Iza kamera,susret marine i Damjana
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Izvini Nataly, znam da se ne slazes sa njom najbolje, kao i jos poneki koji ce da mi zamere ali moram da budem iskrena..Uprkos svemu, mnogo ce mi biti zao ako Jasna ode sa tog AT i ostavi svoje Indijke..Mislim da se tako lepo druzenje , prijateljstvo i povezanost ne nalazi cesto ..a ako je njoj stalo do njih koliko mislim da jeste, ne razumem kako ce imati srca da ih ostavi..Ja znam koliko je meni bilo tesko da ostavim iza sebe neke ljude sa foruma, cak i posle uvreda, kleveti i svadja..cak i dan danas mislim na njih (pogotovu jednu koja mi je bila posebno bliska) i zalim sto nije moglo drugacije da se zavrsi..
ljudi ne cene ono sto imaju sve dok to nesto ne izgube..a ja eto sada citam te njihove komentare u kojima mole Jasnu da se vrati i da ih ne napusta..Znam da se oni druze i na FB ali to se nece dugo odrzati ako ne bude intenzivno i cesto kao ovde ,gde ljudi dele misli i razgovaraju svakoga dana.. Ako ih ostavi i krene dalje, te devojke ce patiti, bice povredjene..Znam da je Jasna osecajna devojka, pametna, znam i da nije savrsena,ali ko pa jeste..ja nisam..
Citajuci ovaj njen post, toliko emocija je proslo kroz mene..ne samo secanja, jer sam se setila nasih razgovora, nego i tuge, jer znam da je morala da ubedi sebe da cini pravu stvar,a to nije lako,kada ti srce krvari za nekim dragim ljudima..Kada sam se ja tako osetila, kako li se tek osecaju te devojke kojima je toliko draga i sa kojima je provela svaki dan predhodne godine..Rekla je da zeli da nastavi, da prevazidje BV ,,SidYushy..i sve to stoji..znam i da je tesko to uciniti kada svi oko tebe govore o tome..ali ponekad treba pogaziti sebe zbog drugih..izdrzati..istolerisati..-bas kao sto mi ovde cinimo..To treba da nauci ,ako vec nije..a ako jeste i to je ubija..mozda stvarno treba da napravi pauzu ,..kao Biki, kao ja..kao svaka od nas..dok ne nadje tu iskru zivota u sebi koja ce je vratiti onima koji je vole..
I opet se izvinjavam svima..slobodno preskocite ovaj moj post ako vam se ne svidja ,ali znate vi mene..kada me nesto pogodi,moram da ga kazem i kraj..

Ni tvoj post ne mogu da quotujem mozda zato sto si se nadovezala na Nataly.

Ja cu govoriti u svoje ime. Mene tvoj post ni malo ne vredja, Ono sto mislim i radim sam ja i to je moje. Isto tako mislim da svako ima pravo na svoje misljenje. Neocekujem ni da se uvek svi samnom slozite i da mislite kao ja.
. Mogu samo da kazem da sam pomislila da ne verujem da ce ona uspeti da ih zaista napusti. Mozda gresim ali ne znam kako bih ja mogla bez vas i jedan jedini dan. Ne BV , ne Madhubala i ne ni jedna serija na ovom svetu. Bez njih mogu. Ali bez vas. To ne znam kako bih.
I niko nije savrsen, naravno , prva ja to nisam. Po nekad se ljudi jednostavno ne sloze i razidju.
A to se meni desilo sa njom. Toliko od mene.
Ocekujem i od tebe Dal ali i od svake ponaosob da uvek napisete sto mislite i sta vam lezi na srcu, kao sto si ti sada to uradila.

Nado, ti znas koliko vas sve volim..i postujem svaku od vas i vase misljenje..🤗
Mislim da je ovo sada istrosena tema, neka radi ko sta misli da treba, necu da se mesam..Samo sam rekla da mi je zao.. I mislim da je Nataly, dobila i vise nego materijala za citanje, a i za odgovaranje, pa joj tih njenih 15 postova mozda nece zavrsiti posao..😆