Returning of the written off #21 Invited only - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
WOWWW devojke kakva epizoda!!!!!!!!! Bukvalno me trese groznica , kad sam vam rekla da me RK neodoljivo podseca na jedan deo mladosti, nikad se vise nisam vratila u proslost nego veceras, sam kraj epizode i ljubomora,ljubomora, bes, bol, ocaj i njena recenica ''ja nemam vremena ceo dan da sedim i smisljam kako da ti se osvetim'' je upravo moja recenica od pre toliko godina ;'' ja nemam vremena za bacanje da ceo dan sedim i mislim na tebe'' a upravo sam jedino to i radila . I bila sam u tom momentu nadmocna kao Madhu a srce mi je bilo u petama . I Madhu i RK,veceras bled kao krpa i sve, bas sve totalno me oduvalo.

Edit: i nikada pre moj potpis'' Don't cry because it's over, smile because it happened.'' nije imao lepse znacenje nego veceras
Edited by saska - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Moj Outfit -za voznju na motoru kada neko dodje po mene😆 da'li vam se dopada😆
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Idem sad baciti oko malo na BB😉
Stephi thumbnail

Dal cerko, sta mu je ovo na uglu usana, krv, karmin... zvala 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

WOWWW devojke kakva epizoda!!!!!!!!! Bukvalno me trese groznica , kad sam vam rekla da me RK neodoljivo podseca na jedan deo mladosti, nikad se vise nisam vratila u proslost nego veceras, sam kraj epizode i ljubomora,ljubomora, bes, bol, ocaj i njena recenica ''ja nemam vremena ceo dan da sedim i smisljam kako da ti se osvetim'' je upravo moja recenica od pre toliko godina ;'' ja nemam vremena za bacanje da ceo dan sedim i mislim na tebe'' a upravo sam jedino to i radila . I bila sam u tom momentu nadmocna kao Madhu a srce mi je bilo u petama . I Madhu i RK,veceras bled kao krpa i sve, bas sve totalno me oduvalo.

Edit: i nikada pre moj potpis'' Don't cry because it's over, smile because it happened.'' nije imao lepse znacenje nego veceras

Mene je juce oduvao, onaj njegov strah za njen zivot..ono kada je rekao Trisni da ce doci da ga ona ubije ako joj se nesto desilo..
PS Zavrsavam prevodjenje jos malo i hvatamo red po jedna epizoda ,odnosno dve po njihovom, jer ovi nasi spajaju po dve..

Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Epizoda 55-petak "Oluja"

Damjan trazi Furhensija, da mu prebacuje za smrt svog oca. Furhensijo mu govori da ga mrzi svim svojim bicem, dok mu Damjan nagovestava da je mrznja obostrana, zato sto zeli da ga unisti. Ernesto ima spreman plan da unisti Mersedes i biva siguran da posle zamke, Artigasova nece moci da se izbavi iz novcanog gubitka. Lazaro podseca Furhensija da mu je obecao da ce mu vratiti Hazmil, nagovestavajuci mu to, da idalje nije ispunio svoju obecanu rec. Damjan i Ursula dolaze na Marininu i Ernanovu veridbu. Nakon sto udju, na vratima ih docekuje "srecan par" igrajuci, kako bi proslavili svoju veridbu. Eusebija dozivljava nesrecu u kojoj je mogla izgubiti zivot. Ernan moli sve prisutne da podignu svoje case, kako bi nazdravili u Marinino ime, ali Damjan ga prekida govoreci mu da ce on prvi nazdraviti za "srecno zaljubljeni par".Marina biva zgranuta.

@ red ako ako, neka bude zgranuta, de si sele odma potrcala za neprijatelja 😕
Edited by saska - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Dal cerko, sta mu je ovo na uglu usana, krv, karmin... zvala 🤣

To mu je valjda uspomena na RK..😕 😆
Daltoni thumbnail

Epizoda 55-petak "Oluja"

Damjan trazi Furhensija, da mu prebacuje za smrt svog oca. Furhensijo mu govori da ga mrzi svim svojim bicem, dok mu Damjan nagovestava da je mrznja obostrana, zato sto zeli da ga unisti. Ernesto ima spreman plan da unisti Mersedes i biva siguran da posle zamke, Artigasova nece moci da se izbavi iz novcanog gubitka. Lazaro podseca Furhensija da mu je obecao da ce mu vratiti Hazmil, nagovestavajuci mu to, da idalje nije ispunio svoju obecanu rec. Damjan i Ursula dolaze na Marininu i Ernanovu veridbu. Nakon sto udju, na vratima ih docekuje "srecan par" igrajuci, kako bi proslavili svoju veridbu. Eusebija dozivljava nesrecu u kojoj je mogla izgubiti zivot. Ernan moli sve prisutne da podignu svoje case, kako bi nazdravili u Marinino ime, ali Damjan ga prekida govoreci mu da ce on prvi nazdraviti za "srecno zaljubljeni par". Marina biva zgranuta.

Da..evo i ovde ljubomora..Uf sto to volim..😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Epizoda 55-petak "Oluja"

Damjan trazi Furhensija, da mu prebacuje za smrt svog oca. Furhensijo mu govori da ga mrzi svim svojim bicem, dok mu Damjan nagovestava da je mrznja obostrana, zato sto zeli da ga unisti. Ernesto ima spreman plan da unisti Mersedes i biva siguran da posle zamke, Artigasova nece moci da se izbavi iz novcanog gubitka. Lazaro podseca Furhensija da mu je obecao da ce mu vratiti Hazmil, nagovestavajuci mu to, da idalje nije ispunio svoju obecanu rec. Damjan i Ursula dolaze na Marininu i Ernanovu veridbu. Nakon sto udju, na vratima ih docekuje "srecan par" igrajuci, kako bi proslavili svoju veridbu. Eusebija dozivljava nesrecu u kojoj je mogla izgubiti zivot. Ernan moli sve prisutne da podignu svoje case, kako bi nazdravili u Marinino ime, ali Damjan ga prekida govoreci mu da ce on prvi nazdraviti za "srecno zaljubljeni par". Marina biva zgranuta.

Biki , kod mene, u danasnjoj epizodi Damjan je jos u zatvoru. Marina dolazi da ga vidi i govori mu da je prihvatila Ernanovo udvaranje. Izgleda da mi kasnimo za epizodama koje se prikazuju kod tebe.
A bas mi ga bilo zao dok sam gledala kako se bori sam sa sobom da pred njom ne pokaze suze. Ona se tako bez veze okrenula Ernanu a lepo je upozorena da se drzi dalje od njega.
I jos je ocekivala da Damjan poludi od ljubomore kad mu je rekla za njih. Valjda joj je to i bio motiv da pristane na taj Ernanov predlog.
😕
Stephi thumbnail

Moj Outfit -za voznju na moturu kada neko do'e po mene😆 da'li vam se dopada😆

Sve si savrseno uklopila 👍🏼