Returning of the written off #21 Invited only - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Gde si Nataly nikako da se sretnemo 🤗 ko god da zagrize ne pise mu se lepo Gosodja Rasulo vodi racuna ko joj kako prilazi ,s koje strane .Morace mnogo da vodi racuna 😆

Ja evo sada nesto razmisljam..Mozda bi trebao njen muz da pocne da glumi Shiva kada Sid ode..On ima sve potrebne atribute a i naviknut je na rad u stresnim situacijama jer je ozenjen sa Totalnom anestezijom..👏
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Kako postala kapiten kuce,❤️a nominovana za izbacivanje,😕koja slucajnost😳
Smekerice,❤️ko o cemu ti o cipelicama sa zelenom stiklom.😆Ja mislim da ona ima jos jedne crne cipelice,kojima je malo manja stikla ali su komplet crne,ima i one na roze sa masnicom,i zute one baletanke sto ih nosi,koliko sam videla to su znaci 4 para obuce.

Bas su lepo to smislili. Kad je nominovana i kad nema ama bas nikakve koristi od toga sto je kapiten. Mislim da nece ispasti ni ove nedelje. 😊
nn027 thumbnail

Danas su Sveti Vraci-Slava lekara

Srpska pravoslavna crkva obelezava praznik posvecen Kozmi i Damjanu, u narodu poznat kao Vracevi ili Vraci. Ovi sveci se smatraju zastitnicima lekarske profesije. Osim u hramovima Srpske pravoslavne crkve i pravoslavnim domovima, ovaj praznik se obelezava i u mnogobrojnim zdravstvenim ustanovama koje svetitelje i lekare slave kao zastitnike svoje profesije.
Sveti Kozma i Damjan su pomagali i lecili ne trazeci za uzvrat nista
Prema predanju, svetitelji su pomagali i lecili ne trazeci za uzvrat nista "radi dobitka i bogacenja, vec Boga radi" pa su u narodu poznati kao sveti Bezsrebrenici.
- Sveti Kozma i Damjan, braca po telu, rodom iz Azije, sijali su dobrim delima, pa dobise od Boga dar isceljenja i darovase zdravlje i dusama i telima lececi svaku slabost i svaku nemoc, zapisao je vladika Nikolaj Velimirovic.
Zapisano je, takodje, da je Kozma "ljuto zamerio Damjanu kada je od Paladije, zene koju su izlecili od teske bolesti, uzeo tri jajeta i da je cak trazio da ga po smrti ne sahrane pored brata".
Svetitelji su ipak sahranjeni jedan pored drugoga u mestu Feremanu. Svetitelji Kozma i Damjan, u narodu poznati i kao sveti Vraci, predstavljaju se na ikonama i freskama u srednjevekovnoj odezdi, s kovcezicima u kojima su nosili lekove.
Jedna od najpoznatijih fresaka s likovima svetih Kozme i Damjana nalazi se u Peckoj patrijarsiji, iznad sarkofaga arhiepiskopa Danila Drugog.

Hvala Biki ❤️
nn027 thumbnail

Da li pakuje kofere ? 😉

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moze..pitaj Branku...🤣

Hahahahha Dal 🤗 znaci placem 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sada ce biti interesantna RK-ova reakcija na saznanje da ce postati otac..Mislim da on za sebe misli kako ne bi bio dobar otac ,zbog svoje licne tragedije sa ocem..Videcemo..

Slazem se sa tobom Dal, Mislim da ce biti sokiran tom vescu.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Hm ja sam onda totalno de mode,ali mi je drago ako je tako😛

I meni je drago..nisam mogla da verujem svojim rodjenim ocima koliko ja zivim u (blazenom) neznanju..😲
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Dryabice ono : I tako je pocelo,pa se zavrsilo... kao neki razlozi...i goodbye
Smeki Ne pise o mogucoj zameni,ali mozda ukazuje na iznenadnu zamenu,jer ociglledno timu BV nije nesto po volji u vezi doticnog gospodina- naseg fraera Sida

Dobar dan my Bikinardo 🤗...
@ bold...nije im po volji to sto covek nece da rizikuje da dobije Gastritis gledajuci svaki dan u onaj kiseli krastavac...😆 mogu da si zamislim kako mu je bilo svaki put kad je moro da ju zagrli...😕
a kod poljubca mora da mu se kiselina vracala u usta... 🤢 jadnicak, verovatno bez Ranisana ili Omeprazola ili bez dobre stare soda-bikarbone nije ni kretao na posao...🤣
E, odoh ja sada...veceras smo opet u vezi...
Ljubim vas sve...❤️
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

DOBAR DAN!

Vidim , vrendne ste od ranog jutra ⭐️

Njam njam
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Bas su lepo to smislili. Kad je nominovana i kad nema ama bas nikakve koristi od toga sto je kapiten. Mislim da nece ispasti ni ove nedelje. 😊

Zar nije postedjena nominacija kada je kapiten ?😲 Ne znam..samo pitam ?