Originally posted by: Serviana
nemoj dvaput reci da moze sve🤣 ne damo mi da ti padnes za slobodu, ni za Makicu🤣
Smeks nam je kao magnet za ove domace 😉 Stice obozavaoce na sve strane😛
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
ROOM SERVICE 25.9
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
nemoj dvaput reci da moze sve🤣 ne damo mi da ti padnes za slobodu, ni za Makicu🤣
Originally posted by: MINA1971
Isti slucaj! Ako dobijete pravi recept dobacite i do mene! Pozdrav svima !
Jesam ja to dobro videla il me oci varaju pocinje serija na pinku i umesto slike AnSh oni stavili AnJa ,sta im bi ?🤪
Pocinje Makan naruzicastoj!Odoh da uzivam😊
Smeks nam je kao magnet za ove domace 😉 Stice obozavaoce na sve strane😛
Sladjoo sa njoomm cee bitii dalaa meckkkaa dvve bbankkee dda udjjee uu koolo a trii dda izaaadjjje.Jaa iimm osttaviilla koomeenttarr nna ssareeniicii dda onnaa neesreecca posllee ovvogga nnecce mocii nii uu superrmarkkettuu da sse zapooslliii allii niisuu obkjkjaviillii😡Mozddaa nnee znnajjjuu sttaa jjeee superrrmeerkeett😆Originally posted by: sladjana333
Post postavio neko kao svoj prvi, cuj, mi se zakovcavamo niz ledja. Mogu da joj rade sta hoce, oblace, svlace, snizili joj ton glasa posle kritika da vristi, sta hoce mogu da joj rade, ona je jednostavno ruzzna da bude ono sto se predstavlja da igra i to ne moze biti tako, niti ce je gledaoci prihvatititi, Od svih zenskuh likova u seriji ona je objektivno najrruzznija i to ne moze tako opstati, a naravno da je voli njeni najmiliji, ona ne radi ona ovo za nista, nego za pare, a i da je podrzava, onaj ko je doveo i to je jasno kao dan.Samo nije jasno, kako ne shvataju da je nece publika u ovoj ulozi. Mislim da je ovoj glumici, kako se vec zove nije ni vazno, ucinjena medvedja usluga za njenu dalju karijeru, ali ona kao da toga nije svesna. Vreme ce pokazati da sam u pravu, samo mene to ne zanima kao lanski sneg, njega se jos secam, jer nikada nije bilo vice hladnoce nego prosle godine, Ibar bio u santama leda koje su ljudi gazili.Sto mi idu po ganglijama sa ovom propagandom, koju ne znaju da vode i izazivaju stalno kontra efekat, ej, ljudi mi smo, bre, navikli na mnogo visi i i suptiliniji nivo prppagande, sa merom. Ovo je strasno.😃