EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #30 - Page 108

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

63.1k

Users

32

18.9k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Znateee sttaa poccceeelllaa sam da primammm porukkkee oodd dommaacciihh kazuuu interesnatan im je moj prrofilii i ostavvviilli mi meejlll adresu 🤣 ssllooggiirraaccuu se pa ja nisam samo medijska licnost 🤣🤣🤣 vratite nam Makicu i 🤣moze sve

I ja sam to dobila,to je neki spamer gori od nas 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Nije na odmet pruziti podrshku lajkhovima na poshtove, videchete kojhe,gde sam i ja lajkhovala😳

Uradjeno!
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Mozda je bolje tako, jer onaj tel odjjebbe, kao sta zzovemmo da lli smmo mii norrmallni, tto ssu medjuunnarrodnni uggovorri, nne mozze too takko😕

Moci ce moci ce kad budu morali i oni da se ispruze za gledanost
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Valla geeneeracijjo ovdde stte mogllee idda trrazitte poccettakk treeceeg svvetskkogg ratta (ovajj naas sse ne racuna😉)jaa ssam zaa gdee viddimm naasee 👍🏼i u kuujnnuu allii mmi oovvoo mnooggoo spooroo idee😭
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Nije na odmet pruziti podrshku lajkhovima na poshtove, videchete kojhe,gde sam i ja lajkhovala😳

Post postavio neko kao svoj prvi, cuj, mi se zakovcavamo niz ledja. Mogu da joj rade sta hoce, oblace, svlace, snizili joj ton glasa posle kritika da vristi, sta hoce mogu da joj rade, ona je jednostavno ruzzna da bude ono sto se predstavlja da igra i to ne moze biti tako, niti ce je gledaoci prihvatititi, Od svih zenskuh likova u seriji ona je objektivno najrruzznija i to ne moze tako opstati, a naravno da je voli njeni najmiliji, ona ne radi ona ovo za nista, nego za pare, a i da je podrzava, onaj ko je doveo i to je jasno kao dan.

Samo nije jasno, kako ne shvataju da je nece publika u ovoj ulozi. Mislim da je ovoj glumici, kako se vec zove nije ni vazno, ucinjena medvedja usluga za njenu dalju karijeru, ali ona kao da toga nije svesna. Vreme ce pokazati da sam u pravu, samo mene to ne zanima kao lanski sneg, njega se jos secam, jer nikada nije bilo vice hladnoce nego prosle godine, Ibar bio u santama leda koje su ljudi gazili.
Sto mi idu po ganglijama sa ovom propagandom, koju ne znaju da vode i izazivaju stalno kontra efekat, ej, ljudi mi smo, bre, navikli na mnogo visi i i suptiliniji nivo prppagande, sa merom. Ovo je strasno.😃
Edited by sladjana333 - 12 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jesam ja to dobro videla il me oci varaju pocinje serija na pinku i umesto slike AnSh oni stavili AnJa ,sta im bi ?🤪
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: saska

potpuno i definitivno opravdaje decjeg braka, dakle zenite i udajite decu sa 8 god.evo lepo smo shvatili iz serije sta treba, Sladjo, Kopice, i ostale koje imate decu iznad 8 god. mi smo debelo okasnile 😭

Moja najmladja ima 18 godina, zanci totalno sam okasnila, a najjstarija 22 godine, kuuukuuu sta uradi te ne znado sta mi je ciniti...😭
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: smeker

Znateee sttaa poccceeelllaa sam da primammm porukkkee oodd dommaacciihh kazuuu interesnatan im je moj prrofilii i ostavvviilli mi meejlll adresu 🤣 ssllooggiirraaccuu se pa ja nisam samo medijska licnost 🤣🤣🤣 vratite nam Makicu i 🤣moze sve

nemoj dvaput reci da moze sve🤣 ne damo mi da ti padnes za slobodu, ni za Makicu🤣
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ajmo ovde ne ne ne ne

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3492864

Obavljeno😃
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Drustvo..ako me nema znajthe da sam otishla spremathi kholacice drugharici za rodjendanh😆

Rekla mi je vishe vrstha da naprhavim,a ja uzhivam u thome😉
A naghore od svegha,stho uvek ispadhne isthi brojh khomada🤢

Tekk samm tee sad procittalla ii kkodd meenee istoo izgooreehh ruukke dzabba nee mrdda nigddeekakkoo kkadd mmii jjee reeceeppttuurraa istttaaa😕