Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
DANDIYA NIGHT 26.9
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Deepika shot for 20 days for Kalki 2, thought she was irreplaceable!
Official Trailer - Thamma - Ayushmann Rashmika
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
potpuno i definitivno opravdaje decjeg braka, dakle zenite i udajite decu sa 8 god.evo lepo smo shvatili iz serije sta treba, Sladjo, Kopice, i ostale koje imate decu iznad 8 god. mi smo debelo okasnile 😭
Originally posted by: SOFFI007
Halo drage moje vrednice, pozdravljam vas u letu😉
moja prijateljica, inace je jezicara hihihi😆...dala mi rasad, negde oko 80 strukovapa sad idem u bastu da rasadjujem🤣🤣Mislim da mi cak ni mrak nista nece smetati.A, naj vaznije je da je rasad dobar, sto znaci da ce stici dobri plpdovi hehehe🤣🤣
Sladjoo sa njoomm cee bitii dalaa meckkkaa dvve bbankkee dda udjjee uu koolo a trii dda izaaadjjje.Jaa iimm osttaviilla koomeenttarr nna ssareeniicii dda onnaa neesreecca posllee ovvogga nnecce mocii nii uu superrmarkkettuu da sse zapooslliii allii niisuu obkjkjaviillii😡Mozddaa nnee znnajjjuu sttaa jjeee superrrmeerkeett😆
Jesam ja to dobro videla il me oci varaju pocinje serija na pinku i umesto slike AnSh oni stavili AnJa ,sta im bi ?🤪
Jesmo Saska bas debelo okasnile😕,al smo i debelo pametne 😆😆Izgleda da diiirekttor seriije,primice santu leda ka brodu ,umjesto obratno.🤣Htjeli,nehtjeli priznati oni,al razbucasmo ih sa nasim prottesstooom 🤣
Originally posted by: SOFFI007
...😆😆Uzecu godisnji odmor da iscitam topik jer sada ne stizem😕
Usporite malo.😉...Sta ce biti kada nam se MAKA vrati, ?*?*😃...onda ce topik da pukne za pola dana..hehehe🥳