EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 113

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: medena

O kojo seriji je rec ,Dali?

Pa ona o kuvanju..prvi kuvar Indije, mozemo da naucimo da spremamo neka njihova nacionalna jela,pitaj Kabicu kako smo jedno vreme ona,Kopica i ja sakupljale recepte od nasih prijateljica iz Indije..😆😉
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Dal ja todoobroo viddeh joss jedann katanacc ili je to neko vecc objaviio pre meenee😕

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Evo ovu seriju sam pocela da gledam( ovdje je 1 epiz) ima prevod do 78 ep a dalje sam presla na Desi f da gledam danas je bila 94 ep i nije losa.Sad krece trio-2 cure i jedan momak 😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Pa ona o kuvanju..prvi kuvar Indije, mozemo da naucimo da spremamo neka njihova nacionalna jela,pitaj Kabicu kako smo jedno vreme ona,Kopica i ja sakupljale recepte od nasih prijateljica iz Indije..😆😉

Ja ne znam ni nasa da kuvam a kamoli Indijska😕 Ja sam ekspert za pranje sudova . To su mi svi kuvarski talenti😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

I ja! Ako jos nije... uskoro ce! 😆

To je serija koja se emituje u mojoj glavi..ona druga koja se daje posle BV i koja se zove Titanik,me ne interesuje uopste,samo mi ide na ganglije i hocu da je potopim jer mi je odnela jedan divan san koji sam sanjala na javi..😭
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

To je serija koja se emituje u mojoj glavi..ona druga koja se daje posle BV i koja se zove Titanik,me ne interesuje uopste,samo mi ide na ganglije i hocu da je potopim jer mi je odnela jedan divan san koji sam sanjala na javi..😭

Dal, sve podpisujem😭
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Jos niste ubile topic???😡 Dok vas iscitam da ste ga ubile!!!!

Besna sam...kad vidim sve ove lepe slicice i pomislim sta su nam oduzeli, sad kad je doslo ono sto smo svi cekali!!!😡 hebem im sve...jednom u zivotu se navucem na sapunicu...zaljubim se u ljubav...i oni me ovako pogaze, popljuju i razbucaju najlepsi tv par koji sam ja videla!!!😡
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: MINA1971

Dal ja todoobroo viddeh joss jedann katanacc ili je to neko vecc objaviio pre meenee😕

sta su sad zakatancili?
doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Nista bolje od prirodne lepote😳
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja ne znam ni nasa da kuvam a kamoli Indijska😕 Ja sam ekspert za pranje sudova . To su mi svi kuvarski talenti😉

Nado,poslazes sude u masinu, stavis deterdzent, pritisnes dugme i pere,jel tako ide ?? 😉😆