EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Drya

Eh jedva vas stigoh...Divne vesti danas! Pucice oni ko zvecke!

Ajmo ajmo jos malo kraj(mislim i na topik,a vala i na seriju),nemojte da vas Jasna spankuje 😆

Po treci put pitam...da vidim kad cu dobiti odgovor (ako vec nisam) i ti si iz NS?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

Evo ovu seriju sam pocela da gledam( ovdje je 1 epiz) ima prevod do 78 ep a dalje sam presla na Desi f da gledam danas je bila 94 ep i nije losa.Sad krece trio-2 cure i jedan momak 😉

Kopice,upravo sam odgledala,vidim nema engleskog prevoda samo Rumunskog,ja dosta razumem,ali bih volela da ima i prevod..Da li ima na desi box WU..posle 78..?
Serviana thumbnail

Originally posted by: smeker

Nema je skoro ceo dan.Gde li je ?Jasnaaa😃

Imala puno posla mila...i sutra idem na put pa me nece biti do poslepodne ali vi udarajte i zapljuckujte
Serviana thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Mogu da joj pljunu po window kompa😉

Hahahahha Sladjo🤗
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: doka1709

Nista bolje od prirodne lepote😳

Neekad biila saad see sppominjala (glleda) u zaadnje vrrijeme maalo occvalo izzgleda
Makan je ZAKON
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Dakle sto se buduce radnje tice procitajte malo komentare tamo gde je WU koji je pisala Kushi. Pola njih misli da ce Shiv otici u Udajpur a A ostati u Jaitsaru, pa ce to biti ljubav na daljinu, a SR ce biti odlozen. Neki misle da ce ici zajedno pa su razocarani sto CVs nisu zavrsili pola stvari koje su CS i serpanchi zapoceli. Kao ima toliko toga da se zavrsi u Jaitsaru, koji je klinac sada dosao ovim CVs. 😕

Ma divota od haosa. Poneko je razocaran u bikulju, kao sto se bre razgoropadila za vecerom pa toroce nenormalno kad A nije takva, ma sve lepse od lepseg. Pa onda ima onih dezurnih koji pjevaju hvalospjeve u multicoloru. Za nepoverovat.😲

Love, ja ne gledam tu novu seriju i iskreno zabole me cose sta ce ce tamo biti, a pogotovu sta "oni" misle da ce biti,vidim da su strucn u PM...Molim te ne kvari mi voznju na ringispilu..😆

U redu Dal, ti si sefica, a ja cu od sada da budem Uzivaj u voznji, stvarno ne bih da kvarim😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

Jos niste ubile topic???😡 Dok vas iscitam da ste ga ubile!!!!

Besna sam...kad vidim sve ove lepe slicice i pomislim sta su nam oduzeli, sad kad je doslo ono sto smo svi cekali!!!😡 hebem im sve...jednom u zivotu se navucem na sapunicu...zaljubim se u ljubav...i oni me ovako pogaze, popljuju i razbucaju najlepsi tv par koji sam ja videla!!!😡

Doslo je ali ga trenutno drze na leru. Od Makanovog odlaska nisu se pomerili ni za milimetar. "Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo"!😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: kop93

Nado,poslazes sude u masinu, stavis deterdzent, pritisnes dugme i pere,jel tako ide ?? 😉😆

Ovim mojima ne treba masina. Imaju mene, pa im to dodje na isto. Sto da dupliraju😉
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jos niste ubile topic???😡 Dok vas iscitam da ste ga ubile!!!!

Besna sam...kad vidim sve ove lepe slicice i pomislim sta su nam oduzeli, sad kad je doslo ono sto smo svi cekali!!!😡 hebem im sve...jednom u zivotu se navucem na sapunicu...zaljubim se u ljubav...i oni me ovako pogaze, popljuju i razbucaju najlepsi tv par koji sam ja videla!!!😡

Malo pre sam komentarisala kao i ti sada.

Osecam se prevarenom za ove 4 godine gledanja i cekanja😡
mima88 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Doslo je ali ga trenutno drze na leru. Od Makanovog odlaska nisu se pomerili ni za milimetar. "Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo"!😕

A naadamo see brrzo