Eh jedva vas stigoh...Divne vesti danas! Pucice oni ko zvecke!
Ajmo ajmo jos malo kraj(mislim i na topik,a vala i na seriju),nemojte da vas Jasna spankuje 😆
Po treci put pitam...da vidim kad cu dobiti odgovor (ako vec nisam) i ti si iz NS?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Important Questions
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
DANDIYA NIGHT 26.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Two Much With Kajol Twinkle Episode Reviews
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Eh jedva vas stigoh...Divne vesti danas! Pucice oni ko zvecke!
Ajmo ajmo jos malo kraj(mislim i na topik,a vala i na seriju),nemojte da vas Jasna spankuje 😆
Evo ovu seriju sam pocela da gledam( ovdje je 1 epiz) ima prevod do 78 ep a dalje sam presla na Desi f da gledam danas je bila 94 ep i nije losa.Sad krece trio-2 cure i jedan momak 😉
Neekad biila saad see sppominjala (glleda) u zaadnje vrrijeme maalo occvalo izzgledaOriginally posted by: doka1709
Nista bolje od prirodne lepote😳
Dakle sto se buduce radnje tice procitajte malo komentare tamo gde je WU koji je pisala Kushi. Pola njih misli da ce Shiv otici u Udajpur a A ostati u Jaitsaru, pa ce to biti ljubav na daljinu, a SR ce biti odlozen. Neki misle da ce ici zajedno pa su razocarani sto CVs nisu zavrsili pola stvari koje su CS i serpanchi zapoceli. Kao ima toliko toga da se zavrsi u Jaitsaru, koji je klinac sada dosao ovim CVs. 😕
Ma divota od haosa. Poneko je razocaran u bikulju, kao sto se bre razgoropadila za vecerom pa toroce nenormalno kad A nije takva, ma sve lepse od lepseg. Pa onda ima onih dezurnih koji pjevaju hvalospjeve u multicoloru. Za nepoverovat.😲
Originally posted by: Serviana
Jos niste ubile topic???😡 Dok vas iscitam da ste ga ubile!!!!
Besna sam...kad vidim sve ove lepe slicice i pomislim sta su nam oduzeli, sad kad je doslo ono sto smo svi cekali!!!😡 hebem im sve...jednom u zivotu se navucem na sapunicu...zaljubim se u ljubav...i oni me ovako pogaze, popljuju i razbucaju najlepsi tv par koji sam ja videla!!!😡
Nado,poslazes sude u masinu, stavis deterdzent, pritisnes dugme i pere,jel tako ide ?? 😉😆
Originally posted by: Serviana
Jos niste ubile topic???😡 Dok vas iscitam da ste ga ubile!!!!
Besna sam...kad vidim sve ove lepe slicice i pomislim sta su nam oduzeli, sad kad je doslo ono sto smo svi cekali!!!😡 hebem im sve...jednom u zivotu se navucem na sapunicu...zaljubim se u ljubav...i oni me ovako pogaze, popljuju i razbucaju najlepsi tv par koji sam ja videla!!!😡
A naadamo see brrzo
Doslo je ali ga trenutno drze na leru. Od Makanovog odlaska nisu se pomerili ni za milimetar. "Djekna jos nije umrla a kad ce ne znamo"!😕