Ona dodje ljudima ko terapija za povecanje samopouzdanja😆
Bar jedna pozitivna stvar 😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 26th Sept 2025
DANDIYA NIGHT 26.9
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs SL, Match 18, A1 vs B1 - Super 4 @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 27th Sep 2025 - WKV
DIL DOORMAT 27.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 27, 2025 || EDT
Abhira master planner of breaking Arman relationships
Besharmi ki sari hadein paar karegi Abhira- Media is catching up
Sabse Nalla Kaun in gen 4
Book Talk Reading Challenge: open to volunteers
Anupamaa 26 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Is noina mandira post plastic surgery?
70th Filmfare Awards Nominations
CID episode 81 - 27th September
Procitala sam da u Indiji,na nekoj suparnickoj TV pocinje nesto u 8h,kad i BV,pa me zanima sta 😊 Ne znam na kojoj 😕
Nisi jedina imenjakinjo i ja se isto osecam prevarenom ,ali pokusavam da pogedam neku drgu seriju pokusaj i ti.😆
Upravo sam procitala komentar od jedne hard core podrske bikulji i ostala sam 😲 Zasto nas lepo nisu slusali od pocetka ,nego sad jedu ono sto su kakili 😆Odo da procitam ostale ,malo da mi podignu raspolozenje
Originally posted by: sladjana333
Tako je Sladjo! Nama je u tom slucaju zadatak da ih informisemo o tom potonucu i da ih sprecimo da se spasu. Nek se nose u... zajedno sa svojim brodom😉
O kojo seriji je rec ,Dali?
Hajde da gledamo tu novu seriju i preselimo se na novi forum kada otvore za nju..Jasna,da ispitas o cemu se radi..
Hajde da gledamo tu novu seriju i preselimo se na novi forum kada otvore za nju..Jasna,da ispitas o cemu se radi..
Originally posted by: Kalimera
Cure vidite li vi kako reziser od BV juri za nama gledateljim 🤣
Do neki dan dok je Makan bio u seriji vadio nam je zivce ispod nokata😡,a sad kad je doveo svoju miljenicu bikulju🤢 sve bi nam nase zelje ponudio na pladnju, sto se tice desavanja u seriji, samo da mu gledamo seriju 🤢.Al nece moci ove noci 😈,isteko mu rok garancije,pokvarljivu robu nekonzumiramo 🤢Mi konzumiramo samo robu prve klase!!!