EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 111

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

Kalimera thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Ona dodje ljudima ko terapija za povecanje samopouzdanja😆

Bar jedna pozitivna stvar 😆

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Procitala sam da u Indiji,na nekoj suparnickoj TV pocinje nesto u 8h,kad i BV,pa me zanima sta 😊 Ne znam na kojoj 😕

Hajde da gledamo tu novu seriju i preselimo se na novi forum kada otvore za nju..Jasna,da ispitas o cemu se radi..😆
Edited by Daltoni - 12 years ago
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Nisi jedina imenjakinjo i ja se isto osecam prevarenom ,ali pokusavam da pogedam neku drgu seriju pokusaj i ti.😆

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Upravo sam procitala komentar od jedne hard core podrske bikulji i ostala sam 😲 Zasto nas lepo nisu slusali od pocetka ,nego sad jedu ono sto su kakili 😆Odo da procitam ostale ,malo da mi podignu raspolozenje

👏 A lepo smo im rekle..🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: sladjana333

Tako je Sladjo! Nama je u tom slucaju zadatak da ih informisemo o tom potonucu i da ih sprecimo da se spasu. Nek se nose u... zajedno sa svojim brodom😉

Nije mene za njih, vec za nas i mene, sto bre, da se nerviram zbog serije, svasta, pa kad je to bilo.

Gledam TV od kad su bili u povoju, jedan kanal, crno bela tehnika, program trajao 3 sata i sad kad imam 100 i vise programa da gledam ceo beli svet, ja mentalacka, nasla da se nerviram za seriju iz Indije. Da mi znaju deca, pojeli bi me zivu, jer se stalno zajebavaju na racun moje Balike.

Nikad u zivotu nisam ni sanjala da je moguce da mi se nesto ovako dogodi.

Juce i danas sam sa zadovoljsvom odgledala dve poslednje prevedene epizode ''Velicanstvenog stoleca'' i pitala samu sebe, sta mi je bilo da se navucem na BV. Odgovor nemam.

Sad sam tu, gde jesam. Cekam jos malo, da ovo prodje i niko me vise nece prevariti, kao ovi, to je sigurno.

Ja se osecam prevarenom.

Kao da nam je neko dao da privirimo u jedan predivan svet, a onda nam grubo zalupio vrata pred nosom. Cista frustracija. Mene kuci zahebavaju al mene bo...li uvo. Sada i oni gledaju samo na Pinku seriju i ako se bude i dalje prikazivala kad dodju epizode bez Prats nece je vise gledati!
medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hajde da gledamo tu novu seriju i preselimo se na novi forum kada otvore za nju..Jasna,da ispitas o cemu se radi..

O kojo seriji je rec ,Dali?
nn027 thumbnail

Hajde da gledamo tu novu seriju i preselimo se na novi forum kada otvore za nju..Jasna,da ispitas o cemu se radi..

Zar to nije neka kuvarska emisija? Dal razmisli jos jednom😉
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dal to je emisija o kuvanju 😆 Jel ti to hoces da ucis kuvati??? 😲😆
Nemoj molim te da selimo tamo ,dosta mi je i ovo ovamo 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kalimera

Ona dodje ljudima ko terapija za povecanje samopouzdanja😆

Bar jedna pozitivna stvar 😆

Pazi kad mogu da zamislim tu seansu. " Vi mislite da imate velika usta?" Kaze doktor pacijentu."Pogledajte ova (tu pokaze bikulju). Duso vasa su kao dugmence" I pacijent izlecen.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Cure vidite li vi kako reziser od BV juri za nama gledateljim 🤣

Do neki dan dok je Makan bio u seriji vadio nam je zivce ispod nokata😡,a sad kad je doveo svoju miljenicu bikulju🤢 sve bi nam nase zelje ponudio na pladnju, sto se tice desavanja u seriji, samo da mu gledamo seriju 🤢.
Al nece moci ove noci 😈,isteko mu rok garancije,pokvarljivu robu nekonzumiramo 🤢
Mi konzumiramo samo robu prve klase!!!

Sada ce najverovatnije An i Sh da se presele u Kesarbag ,otici na medeni mesec, An ce da upise skolu, Sh porodica ce da ogovara jer se ozenio raspustenicom pa ce ona da se bori sa vetrenjacama, onda ce da uplovi u politiku, trudnoca,deca..
Za to vreme Jag i Ga se upoznaju bolje,zavole,svadba, deca..
Mahi upoznaje devojku..problemi..razresenje..
Sachi upoznaje nekog kool frajera koji je zavlaci,spava s njim,on je ostavlja..

E ja vam ispricah scenario,vi samo zamislite nasu An na mesto Bikulje i gledajte u svojoj glavi kao sto ja gledam..😉