EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 112

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

Sada ce najverovatnije An i Sh da se presele u Kesarbag ,otici na medeni mesec, An ce da upise skolu, Sh porodica ce da ogovara jer se ozenio raspustenicom pa ce ona da se bori sa vetrenjacama, onda ce da uplovi u politiku, trudnoca,deca..
Za to vreme Jag i Ga se upoznaju bolje,zavole,svadba, deca..
Mahi upoznaje devojku..problemi..razresenje..
Sachi upoznaje nekog kool frajera koji je zavlaci,spava s njim,on je ostavlja..

E ja vam ispricah scenario,vi samo zamislite nasu An na mesto Bikulje i gledajte u svojoj glavi kao sto ja gledam..😉

Ja mislim da je taj brod potonuo!
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Sta li je tebii smesnoo da mi je znatti meni dodje da urlam od muke:prodje mi svaki 5 post,od Makana ni traga ni glasa a tebi je jos to i smesno.E da si znaoo stta tee cekaa traziio bi tii premeestajj na nasse prosttore(sa Makanom naravno)odma posle svadbee
MINA1971 thumbnail
Cheri Vas pozdravlja,mrtva je i ide na spavanje u apsanu🤣
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Sada ce najverovatnije An i Sh da se presele u Kesarbag ,otici na medeni mesec, An ce da upise skolu, Sh porodica ce da ogovara jer se ozenio raspustenicom pa ce ona da se bori sa vetrenjacama, onda ce da uplovi u politiku, trudnoca,deca..

E ja vam ispricah scenario,vi samo zamislite nasu An na mesto Bikulje i gledajte u svojoj glavi kao sto ja gledam..😉

Dal neide,mozak mi zardjo 😆
MINA1971 thumbnail
Alo bre 😡ne kradite mi postove kako mogu da mi budu oba 142😡Hebem li vam m...ku lop...ku i kl...ku i da se svi noositte maaloo u triii leepee🤬
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Dakle sto se buduce radnje tice procitajte malo komentare tamo gde je WU koji je pisala Kushi. Pola njih misli da ce Shiv otici u Udajpur a A ostati u Jaitsaru, pa ce to biti ljubav na daljinu, a SR ce biti odlozen. Neki misle da ce ici zajedno pa su razocarani sto CVs nisu zavrsili pola stvari koje su CS i serpanchi zapoceli. Kao ima toliko toga da se zavrsi u Jaitsaru, koji je klinac sada dosao ovim CVs. 😕

Ma divota od haosa. Poneko je razocaran u bikulju, kao sto se bre razgoropadila za vecerom pa toroce nenormalno kad A nije takva, ma sve lepse od lepseg. Pa onda ima onih dezurnih koji pjevaju hvalospjeve u multicoloru. Za nepoverovat.😲
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: medena

Nisi jedina imenjakinjo i ja se isto osecam prevarenom ,ali pokusavam da pogedam neku drgu seriju pokusaj i ti.😆

Ne, nisam gledala nista od Kasandre, pa ovu 4, godine,( malo li je) i gledam '' Velicanstveno stolece'', koje se verovatno zavrsava do leta. Vise ne.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dakle sto se buduce radnje tice procitajte malo komentare tamo gde je WU koji je pisala Kushi. Pola njih misli da ce Shiv otici u Udajpur a A ostati u Jaitsaru, pa ce to biti ljubav na daljinu, a SR ce biti odlozen. Neki misle da ce ici zajedno pa su razocarani sto CVs nisu zavrsili pola stvari koje su CS i serpanchi zapoceli. Kao ima toliko toga da se zavrsi u Jaitsaru, koji je klinac sada dosao ovim CVs. 😕

Ma divota od haosa. Poneko je razocaran u bikulju, kao sto se bre razgoropadila za vecerom pa toroce nenormalno kad A nije takva, ma sve lepse od lepseg. Pa onda ima onih dezurnih koji pjevaju hvalospjeve u multicoloru. Za nepoverovat.😲

Love, ja ne gledam tu novu seriju i iskreno zabole me cose sta ce ce tamo biti, a pogotovu sta "oni" misle da ce biti,vidim da su strucn u PM...Molim te ne kvari mi voznju na ringispilu..😆
MINA1971 thumbnail
Alo Pozzegga mooglli bii i oovaj dda stavvitte pod 143 kaao i tri prrethodnna😡
alisa112 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja mislim da je taj brod potonuo!

I ja! Ako jos nije... uskoro ce! 😆