EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #25 - Page 115

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

68k

Users

35

22.6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Serviana

Po treci put pitam...da vidim kad cu dobiti odgovor (ako vec nisam) i ti si iz NS?

Hahahaha 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jos niste ubile topic???😡 Dok vas iscitam da ste ga ubile!!!!

Besna sam...kad vidim sve ove lepe slicice i pomislim sta su nam oduzeli, sad kad je doslo ono sto smo svi cekali!!!😡 hebem im sve...jednom u zivotu se navucem na sapunicu...zaljubim se u ljubav...i oni me ovako pogaze, popljuju i razbucaju najlepsi tv par koji sam ja videla!!!😡

Slazem se..da ne poverujes,sve smo pametne,duhovite,kulturne,siroko obrazovane zene, i da se bas sve od reda navucemo na BV i zaljubimo u tu hemiju ..a jos se i nadjemo ovde..da ne poverujes..mada nesto dobro uvek ispadne iz neceg loseg,zar ne..😉
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

To je serija koja se emituje u mojoj glavi..ona druga koja se daje posle BV i koja se zove Titanik,me ne interesuje uopste,samo mi ide na ganglije i hocu da je potopim jer mi je odnela jedan divan san koji sam sanjala na javi..😭

Znam... sve znam! 🥺
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kopice,upravo sam odgledala,vidim nema engleskog prevoda samo Rumunskog,ja dosta razumem,ali bih volela da ima i prevod..Da li ima na desi box WU..posle 78..?

Ima Dal ,stiskas kvadratic prvi s lijeva,kad ti izade novi veci kvadratic stiskas "beta" -titel s prevodom i onda ti se ukaze na kojem jeziku hoces prevod,opet stiskas i onda ok i dobijes prevod,probaj.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Sve dok zivim u nadi da ce nam se Makannn vratiti ..ne gledam nista ...

2aev8kw
MINA1971 thumbnail
Kad pogledam iza sebee sve jee crnoo osiim tebbe jeedinna sii sveetlaa tackaa tii(Makan)-Sunce ljubaviii
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Love, ja ne gledam tu novu seriju i iskreno zabole me cose sta ce ce tamo biti, a pogotovu sta "oni" misle da ce biti,vidim da su strucn u PM...Molim te ne kvari mi voznju na ringispilu..😆

U redu Dal, ti si sefica, a ja cu od sada da budem Uzivaj u voznji, stvarno ne bih da kvarim😕

Ne zabranjujem ti ja da pricas..pa ja se samo tako salim..Eh,jos ti mene nisi upoznala..😆
medena thumbnail

Pitala jedna devojka koji gledaju bVpitanje .:Kako vam se svidela nova Anandi?,Ajedna devojka odgovorila ovako:Ne normalni su sto su zamenili ovako divan lik i pri tom glavni ovom nakazom koja ni priblizno ne moze da docara onp sto je mogla patrisa🤣

doka1709 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kop93

Ovi pametni bikuljini obbozavaooci sanjaju novi scenario za svoju ljubimicu,🤢 Snivni scenarrio je da bi bikulja trebala ici u grad na dalje skolovanje,raznih "pametnih komentara" ima, a ovaj od Tenaka je najorginalniji :

@Suchi
I like your scenario. A good idea is to Anandi went to continue his education. She deserved it. It is pleasant to live with the Sanchi. It will help her to find his way in the big city. But ... Where Shiv to stay ? Who will take care of him? Maybe Makan ... So it will be in safe hands.
🤣

Ma Makan je zakon😆😆😆
MINA1971 thumbnail

Originally posted by: nn027

sta su sad zakatancili?

Onaj topic sa clankom iz noviinaa