TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
ROOM SERVICE 25.9
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
Important Questions
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
Obratite paznju na odraz u ogledalu..samo sto slika mutnija malo uvecano a to je stotinka..
Znaci ona namestala kosu i vidi u ogledalu on ide joj u susret😳
Dosad je plakala zbog tudih gresaka,a sad zbog svojih...
E sad da napisem koju,tek sad sam odgledala epizodu😃 neki gosti ceo dan nikako da odu a ja samo gledam na sat😕 uh
Opet nastavljaju po starom,ni danas nista 😕PT je dobro odbrusila An i potpuno je u pravu valjda ce sad da shvati,jel se secate sta joj je rekao posle svadbe kad joj je poklonio onu sliku Singovih,da ne zaboravi da i on zivi u toj sobi.E pa ona je zaboravila😕 i sad place nadam se samo da nece posle da nastavi opet po starom.😕
Originally posted by: Serviana
Cure kad dodjem kuci cu sve da iscitam..idem sad po 73 puta da odgledam onaj SBS segment od jutros...☺️☺️
Nadam se da su se lepo proveli snimajuci ga!☺️
Potpuno se slazem sa tobom, rekla si sjajnu stvar upravo to za sliku. Nije vise problem ta njena teska proslost, traume, emotivni oziljci, ona je to konacno shvatila i spoznala svoju ljubav prema Shivu. Problem je sto, ovako kako oni prikazuju , ona i dalje daje prednost Singovima iako je i sam Shiv diskretno upozorava da on to ne bi uradio,a cak su joj i Singovi kakvi god bili, par puta rekli da ona sad ima novu porodicu. Zbog svega sto je Ja njoj uradio,ako je htela da se oduzi Singovima, trebala je samo da mu oprosti da bi ga porodica ponovo prihvatila i da tu stavi tacku. Da li je normalna situacija da usred noci,kad zelis svom muzu da konacno priznas ljubav, ti se javljas na telefon bivsem pa sta god da je u pitanju,on je bivsi i ostavi ga tamo gde i pripada, u proslosti. Nemojte pogresno da me razumete, ja volim Anandi, ali recimo, ja volim svoju decu najvise na svetu, pa ipak im necu slepo opravdavati svaki postupak.