EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 90

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.6k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
BIKICE!!!!Slicica je super!!!
Edited by kop93 - 12 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobro vam vace drage moje. Citam , citam i citam 60 strana. Vredne kao i uvek😛.
Svidja mi se Dadi tvoja verzija price. Bilo bi lepo da bude tako , a i ako ne bude sad bice uskoro. San ili java, kako god prelepo je. Ako i ostane samo san ovaj put, nema veze . Sto se mene tice moze u svakoj epizodi da bude jedan, meni je svakako lepo.
Sto se tice babe i Gange, ja bih volela da Ganga zameni Anandi kod babe u svakom pogledu. Sto pre Anandin status u kuci Singovih bude isti kao sto je Sugnin to bolje za nju a i za nas.
Zao mi je sto sam propustila da vidim slike...visa sila.
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Obratite paznju na odraz u ogledalu..samo sto slika mutnija malo uvecano a to je stotinka..

Znaci ona namestala kosu i vidi u ogledalu on ide joj u susret😳

Bikice neverovatno. Uspela si da uhvatis treptaj😊. Divno!
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dosad je plakala zbog tudih gresaka,a sad zbog svojih...

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
precap
Malo pomesala redosled nenamerno,meni u ovom precapu deluje stvarno,dok promo je drugaciji kao varka..,zaista mi stvarno...nema nekih senki ili naznaka da bi mogla videti
pa sad ko ce ga znati opet..😆Ove senke je kako sam ih u stotinkama snimila..a lepo se vidi ,
kad se gleda precap...da je kao stvaran..e sad da mozda on ne zamislja nju takvu..😆
mada ne verujem..sad kao da pripremam u glavi bosanski lonac😆sve mi se pomesalo😆

x
g
Edited by Bikica - 12 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: smeker

E sad da napisem koju,tek sad sam odgledala epizodu😃 neki gosti ceo dan nikako da odu a ja samo gledam na sat😕 uh

Opet nastavljaju po starom,ni danas nista 😕
PT je dobro odbrusila An i potpuno je u pravu valjda ce sad da shvati,jel se secate sta joj je rekao posle svadbe kad joj je poklonio onu sliku Singovih,da ne zaboravi da i on zivi u toj sobi.E pa ona je zaboravila😕 i sad place nadam se samo da nece posle da nastavi opet po starom.😕

Potpuno se slazem sa tobom, rekla si sjajnu stvar upravo to za sliku. Nije vise problem ta njena teska proslost, traume, emotivni oziljci, ona je to konacno shvatila i spoznala svoju ljubav prema Shivu. Problem je sto, ovako kako oni prikazuju , ona i dalje daje prednost Singovima iako je i sam Shiv diskretno upozorava da on to ne bi uradio,a cak su joj i Singovi kakvi god bili, par puta rekli da ona sad ima novu porodicu. Zbog svega sto je Ja njoj uradio,ako je htela da se oduzi Singovima, trebala je samo da mu oprosti da bi ga porodica ponovo prihvatila i da tu stavi tacku. Da li je normalna situacija da usred noci,kad zelis svom muzu da konacno priznas ljubav, ti se javljas na telefon bivsem pa sta god da je u pitanju,on je bivsi i ostavi ga tamo gde i pripada, u proslosti. Nemojte pogresno da me razumete, ja volim Anandi, ali recimo, ja volim svoju decu najvise na svetu, pa ipak im necu slepo opravdavati svaki postupak.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Cure kad dodjem kuci cu sve da iscitam..idem sad po 73 puta da odgledam onaj SBS segment od jutros...☺️☺️

Nadam se da su se lepo proveli snimajuci ga!☺️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Cure kad dodjem kuci cu sve da iscitam..idem sad po 73 puta da odgledam onaj SBS segment od jutros...☺️☺️

Nadam se da su se lepo proveli snimajuci ga!☺️

Ali Jasnice jesi li gledala precap🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bikica

Ali Jasnice jesi li gledala precap🤗

Nisam...jesam trebala Biki?
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Potpuno se slazem sa tobom, rekla si sjajnu stvar upravo to za sliku. Nije vise problem ta njena teska proslost, traume, emotivni oziljci, ona je to konacno shvatila i spoznala svoju ljubav prema Shivu. Problem je sto, ovako kako oni prikazuju , ona i dalje daje prednost Singovima iako je i sam Shiv diskretno upozorava da on to ne bi uradio,a cak su joj i Singovi kakvi god bili, par puta rekli da ona sad ima novu porodicu. Zbog svega sto je Ja njoj uradio,ako je htela da se oduzi Singovima, trebala je samo da mu oprosti da bi ga porodica ponovo prihvatila i da tu stavi tacku. Da li je normalna situacija da usred noci,kad zelis svom muzu da konacno priznas ljubav, ti se javljas na telefon bivsem pa sta god da je u pitanju,on je bivsi i ostavi ga tamo gde i pripada, u proslosti. Nemojte pogresno da me razumete, ja volim Anandi, ali recimo, ja volim svoju decu najvise na svetu, pa ipak im necu slepo opravdavati svaki postupak.

Mislim da joj je rekao da on ne bi isao kod Singovih, ne zato sto mu smeta sam odlazak, vec zato sto ne zeli da Anandi bude povredjena. Znao je on da je baba ljuta na nju i da joj u ljutnji moze svasta reci.