EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 91

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.6k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saska

Potpuno se slazem sa tobom, rekla si sjajnu stvar upravo to za sliku. Nije vise problem ta njena teska proslost, traume, emotivni oziljci, ona je to konacno shvatila i spoznala svoju ljubav prema Shivu. Problem je sto, ovako kako oni prikazuju , ona i dalje daje prednost Singovima iako je i sam Shiv diskretno upozorava da on to ne bi uradio,a cak su joj i Singovi kakvi god bili, par puta rekli da ona sad ima novu porodicu. Zbog svega sto je Ja njoj uradio,ako je htela da se oduzi Singovima, trebala je samo da mu oprosti da bi ga porodica ponovo prihvatila i da tu stavi tacku. Da li je normalna situacija da usred noci,kad zelis svom muzu da konacno priznas ljubav, ti se javljas na telefon bivsem pa sta god da je u pitanju,on je bivsi i ostavi ga tamo gde i pripada, u proslosti. Nemojte pogresno da me razumete, ja volim Anandi, ali recimo, ja volim svoju decu najvise na svetu, pa ipak im necu slepo opravdavati svaki postupak.

👏👏👏👏
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Ovo sam sad sastavila radeci caps,tj precap(u medjuvremenu) i slicicu sredila malo😉
Edited by Bikica - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Serviana

Nisam...jesam trebala Biki?

Meni deluje kao stvarno da ce se desiti...drugacije nego na promo..
pa me zbunise totalno,zelim misljenje ❤️
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislim da joj je rekao da on ne bi isao kod Singovih, ne zato sto mu smeta sam odlazak, vec zato sto ne zeli da Anandi bude povredjena. Znao je on da je baba ljuta na nju i da joj u ljutnji moze svasta reci.

Nado, kako god,ako ga je vec zvala da se posavetuje,a on joj je rekao to sto je rekao,mogla ga je poslusati, ali nije sad da to analiziram bas svaku njegovu rec ili tako nesto,prosto mi je zao da se radnja tako odvija, jer ako prenesemo u realan svet, pa da li bi neko zaista toliko cutke podnosio toliku kolicinu bivseg i njegovih problema, pa bar da je zasluzio, njenoj majci srce prepuce od tuge,a ovde opsta panika da li je Ja doruckovao,da li je otisao, da li je dosao a ona i dalje u svemu tome ucestvuje pa mora i Shiv, eto, naravno, tako ja osecam,ne mora da znaci da sam u pravu,ali svako dozivljava na svoj nacin.
kop93 thumbnail
Jagdis i Ganga ?
awww,drze se za ruke :) ?

Procitajte tekst detaljno i pogledajte sliku,posebno ono u crnom krugu !!! 😕😳 Neznam ili ja nevidim dobro ili nisam razumijela tekst dobro,al izgleda mi nepovezano...😆😆
Edited by kop93 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Bambina

samo nas dve 😭... jos sam dezurala 15 minuta, jos reko aj dok si u kancelariji stavi opet, i nista, Bikica me izignorisala 😭

Bambinice 🤗 stavljala 3 X ...😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Joj Kopice drugarice, hvala ti,ja reko' kad se svi sad naljutite na mene, sta cu bez vas raditi❤️
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Ljubavni san poljubaca ❤️❤️

Lezimo usred proljeca,
slatkom ceznjom srca pokriveni.
Pocetak je svibnja
i nas san nema kraja.
Kao uvijek i veceras ti dajem
svoju krisku neba
i s rukama punim sjajnih zvijezda njezno grlim,
a ti se kao ptica na mene spustas
i krilima, poput svile mekim,
oba moja obraza ljubis.
Kao svaku vecer
i veceras te u dahu mirisnog osmjeha,
nosim rubom nocnih divljina.
U ljubavni san, mila,
gdje nase duse ne mare za umor,
a nasa tijela, plove glatko mjesecinom.
Drzim raskosnu duzinu izvijenog struka,
a ispod mojih vrelih poljubaca,
s bujnim obrisima svibnja prolazis.
Osjecam u tebi zelenu travu natopljenu suncem
i zelja mi je zagrliti tisinu tvojih zjenica,
pa pretacem misli u uzdahe svojih prstiju
i polako silazim do tvojih dolina,
ciju ljepotu pamtim u njihovim dodirima.
Kao uvijek i veceras me docekujes
s ljubavnim snom poljubaca.

Zal Kop

❤️❤️
kop93 thumbnail

Joj Kopice drugarice, hvala ti,ja reko' kad se svi sad naljutite na mene, sta cu bez vas raditi❤️

Saska vec dva dana kritiziram An zbog Singovih,mada je volim kao ti i ostali,ali kad nesto nije u redu,onda nije i nemogu da zatvorim oci na to. Nesekiraj se sto si izrekla svoje misljenje,svi mi imamo pravo izreci ga na ovom forumu i nece ti niko zamjeriti. ❤️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nado, kako god,ako ga je vec zvala da se posavetuje,a on joj je rekao to sto je rekao,mogla ga je poslusati, ali nije sad da to analiziram bas svaku njegovu rec ili tako nesto,prosto mi je zao da se radnja tako odvija, jer ako prenesemo u realan svet, pa da li bi neko zaista toliko cutke podnosio toliku kolicinu bivseg i njegovih problema, pa bar da je zasluzio, njenoj majci srce prepuce od tuge,a ovde opsta panika da li je Ja doruckovao,da li je otisao, da li je dosao a ona i dalje u svemu tome ucestvuje pa mora i Shiv, eto, naravno, tako ja osecam,ne mora da znaci da sam u pravu,ali svako dozivljava na svoj nacin.

Nerealno je u stvarnom zivotu cak i za nase drustvo a kamoli za Indijsko. Zato ja to ne uzimam toliko k srcu. 😊