EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 88

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.6k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago
E sad da napisem koju,tek sad sam odgledala epizodu😃 neki gosti ceo dan nikako da odu a ja samo gledam na sat😕 uh
Opet nastavljaju po starom,ni danas nista 😕
PT je dobro odbrusila An i potpuno je u pravu valjda ce sad da shvati,jel se secate sta joj je rekao posle svadbe kad joj je poklonio onu sliku Singovih,da ne zaboravi da i on zivi u toj sobi.E pa ona je zaboravila😕 i sad place nadam se samo da nece posle da nastavi opet po starom.😕
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Draga moja Jecili, ti si zaboravila da je ovo BV i da ovde jedan dan u realnom zivotu moze da traje
10 dana po vremenu u BV. Ili vise.Secas se koliko smo dugo gledali ono pustanje zmajeva, sigurno par dana a to je bio samo 1 dan u BV. A o vencanju da ne govorim koliko su to rastegli.
Tako cudno ti je to racunanje vremena po BV.😉

I to sto kazes 😕 😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Jeca

Treba docekati to 🤢

znaju oni razliku jako dobro...svesni su oni svega😆
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

An je dopustila umu da masta i bude slobodna od kocnica, da misli mirno i nesmetano teku bez obzira na uobicajenu inhibiciju uma.

Masta je kljuc koji otvara vrata u svijet mogucnosti.

Sjetila se spavacice, pozeljela je isprobati ,jer takav komad odjece nikada nije imala na sebi ,iako je dobro znala za njenu namjenu. Svoju zenstvenost i ljepotu je razgolitila i nestrpljiva, htjela Sh na dar ponuditi. Sh ju je upravo tako i zetekao jer se nenadano vratio po An, da putuju zajedno do ministra.

❤️❤️ Hocu da je tako

Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Olla🤗 Ona ga zvala da ide kod babe pitala,jutro..bila dugo tamo,posla doma nije ga zatekla,on otisao...da su ih prikazali ujutru skupa pa hajde nego ovako...mozda on zavrsiti brzo sa ministrom i vrati se u ponoc,pred zoru...ko ce ga vise znati...bitno da ona nabujala od ljubavi😳

I onda ona obuce spavacicu, da isproba kako joj stoji, a on je iznenadi... Sve je moguce.😛
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

An je dopustila umu da masta i bude slobodna od kocnica, da misli mirno i nesmetano teku bez obzira na uobicajenu inhibiciju uma.

Sjetila se spavacice, pozeljela je isprobati ,jer takav komad odjece nikada nije imala na sebi ,iako je dobro znala za njenu namjenu. Svoju zenstvenost i ljepotu je razgolitila i nestrpljiva, htjela Sh na dar ponuditi. Sh ju je upravo tako i zetekao jer se nenadano vratio po An, da putuju zajedno do ministra.

❤️❤️ Hocu da je tako

Hocemo i mi.❤️❤️❤️
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Evo nasla sam:
Vencanje je pocelo 7. Decembra i trajalo do 18. Decembra. Njihov jedan, nasih 12 ako racunamo vikend.
Od 19. - 27. Decembra su trajale sve one ceremonije u Kesabagu. 1 njihov dan - 9 nasih.
28.Decembra- 4. Januara su davali 3.dan njihovog braka.
4. Januar- 9. Januar. 4. dan braka.
Sta se u medjuvremenu tacno desavalo vise ne znam, mislim da su se vratili u Jaitsar, trazili svinju...ali nije proslo mnogo dana.
25. Januara su krenuli za Kesarbag na zmajadu i taj dan se kod njih zavrsio tek 4 Februara. Opet njihov jedan dan a nasih 11.
Edited by Dora77 - 12 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: dadisabih

❤️❤️ Hocu da je tako

Slazem se Dadi 👏 i ja ocu da je tako i kraj😃
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: smeker

Slazem se Dadi 👏 i ja ocu da je tako i kraj😃

Svi hocemo
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Serviana

A Neha je prokomentarisala:

sid said its a dream seq...darn
sid blushed after the shoot n he jumps away frm prats after the shot ...lol

Sid je rekao da je to sve san.
Sid se zacrveneo posle snimanja i hm kako bi prevela odlepio se/ odskocio je / udaljio se od Prats posle snimanja

Sta ce, ziva dusa😉