EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #10 - Page 98

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

84.3k

Users

26

14.6k

Frequent Posters

Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Loveansh...ja nisam bila nakostresena na moju anandi(lavicu)...ja sam samo na scenariste...

kako su bili rekli..da ce An.udajom menjati nacin odevanja u pozitivnijem...smislu...a danas kad sam videla ono sarenilo od sarija...morala sam na kraju pobeci...
A sto se tice svega sto si ti napisala ,ja se slazem jer sam i ja isto pisala o tome...da ona ni sama ne zna sta je koci,da zeli,hoce..da je strah od necega da ga voli...,itd...ali tu scenaristi odugovlace iz sebi poznatog razloga,a i mi cemo znati na kraju taj razlog ako uopste i postoji..Tako Love ja te mnogo vole...😳

Biki, mila, nisam na tebe mislila, sorry😊 Svi smo mi nakostreseni na scenariste koji su za sve ovo krivi😡 sram ih bilo🤢

Slazem se za sarije, no sta da se radi. Ljubim te, ne sekiraj se❤️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Odoh na spavanje. Zelim vam laku noc i lepe snove😊
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sashka123

Bikice,mirna sam i ja sto se tice toga,samo mi je krivo da su joj malo pokvarili lik,a i ja valjda zurim jer zelim da je konacno srecna,necu da place,necu da neko sumnja u nju,necu da je neko opominje sta treba da radi kao danas Singovi recimo da sad treba da vodi racuna sta njena nova porodica voli ili ne voli ,i to mi je onako bilo bzv,kao udali smo te ,sad vodi racuna o tome,pa jos onaj clanak da ce se Singovi naljutiti na nju sto ovaj ide u Mumbaj,tako,to me nervira,pa hocu sto pre da se otrgne od svega toga i da se posveti sebi i Shivu i po mogucstvu bliznakinjama,ako me razumes,a cekacu,naravno da cu cekati😊

Da Sasha...i ja kazem da su scenaristi unakazili njen lik(ulogu)..u ovim zadnjim epizodama,naravno ni ja ne zelim da joj se iko mesa u zivot,da ostanu sami njih dvoje kako zamisljam...da ljubav procveta,...ali scenaristi su ih smestili blizu njenih..toga svega ...pa je uplicu svugde...ni meni se to ne svidja ali eto ...opet se nadam da ce i to proci i njih dvoje golupcica se posvetiti sebi...
Edited by Bikica - 12 years ago
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: nn027

Slazem se sa svim sto si napisala. Mozda nas na momente izda strpljenje pa smo po malo ljute na nju. Sve ce to biti zaboravljeno cim njihova prica krene sa mrtve tacke. Tvoja predavanja su uvek zanimljiva i dobrodosla, barem meni😛

Ja uopste nisam ljuta na Anandi i potpuno se slazem sa gore navedenim. Ali jesam na CV jer zaista razvlace pa mora da te ponekad izda strpljenje.Sve to bi moglo biti odradjeno na malo drugaciji nacin, ovako ponekad stvarno iritira. Mada ,kad gledas po 2 epizode, kao sada na pinku, sve se odvija mnogo brze. I da-ne smatram da drzis predavanja.
alisa112 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Meni je bas bila slatka, kako je cekajuci ga da zavrsi posao na laptopu i dodje da spava zaspala maltene na njegovom jastuku😳, a on umesto da se ususka kraj nje😉 otisao na sofu koja se niotkuda stvorila u njihovoj sobi😕

Sve se slazem! 😆
Moram jos ovo da dodam ... i necu vise, majke mi!
Sve... sve... Al' da nasa uvek uredna domacica ne spakuje cebice, nego ih ostavi onako...
da ih vidi CM...
Mislim, stvarno su preterali!
Love, tvoja predavanja i LU su uvek dobrodosli!
Edited by alisa112 - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Drustvance idem i ja malo u labo...vama zelim mirne i slatke ruzicaste snove...😳
8 20
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Loveansh,slazem se u potpunosti sa tobom,ali seriju gleda veliki broj,osobe razlicitih uyrasta,razlicitih profila,razlicitih shvatanja,nece svi biti skloni da pokusaju da shvate,narocito posle ovolikog njihovog odugovlacenja i u tom smislu sam kivna na scenariste,jer sad pored onih koji su Anandi kritikovali zbog svega,sve vise im se pridruzuju i oni koji su je simpatisali,pa eto i mi danas izgubismo malo strpljenje iako je ovde svi obozavamo,pa zato kazem pokvarise joj malo lik,mogli su da obrade tu temu koju su hteli i koja sigurno postoji kod mnogih zena,ali na malo bolji nacin,ovako su samo zapetljali.
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Sve se slazem! 😆
Sve... sve... Al' da nasa uvek uredna domacica ne spakuje cebice, nego ih ostavi onako...
da ih vidi CM...

Ma nacisto su se pogubili, a u jednoj od prethodnih epizoda prikazuju nju kad kaze da ujutru kad ustane odmah prvo namesti krevet. 🤢
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: sashka123

Loveansh,slazem se u potpunosti sa tobom,ali seriju gleda veliki broj,osobe razlicitih uyrasta,razlicitih profila,razlicitih shvatanja,nece svi biti skloni da pokusaju da shvate,narocito posle ovolikog njihovog odugovlacenja i u tom smislu sam kivna na scenariste,jer sad pored onih koji su Anandi kritikovali zbog svega,sve vise im se pridruzuju i oni koji su je simpatisali,pa eto i mi danas izgubismo malo strpljenje iako je ovde svi obozavamo,pa zato kazem pokvarise joj malo lik,mogli su da obrade tu temu koju su hteli i koja sigurno postoji kod mnogih zena,ali na malo bolji nacin,ovako su samo zapetljali.

Potpuno se slazem sa tobom, naravno da su scenaristi krivi😡, no oni imaju neku svoju brzinu uslogiranih puzeva, pa tako idu, a osim toga ocito poznaju svoju publiku u Indiji, jer kad uzmes koliko su unakazili lik J, pa ga sada uzdizu u nebesa i opet ima toliko ljudi koji ga podrzavaju (ne ja-daleko bilo) pa valjda racunaju na to ako malo i uprskaju AnSh ljudi ih obozavaju i obozavat ce ih i dalje.
Mislim da je u sustini to sto oni ocito zele da ubiju sve rekorde i da slave 2000 epizodu, sto se nikad nije desilo, a kad uzmes koliko su dugo na prvom mestu po TRP- to ce se sigurno desiti. Jer koliko god da su ljudi nezadovoljni svi u 8 uvece sedaju za TV i gledaju. Jer da nije tako pao bi im TRP.
Ljudi su na forumu masovno nezadovoljni, tim pre sto svi citaju ove prekrasne SS/OS/FF u kojima su nasi AnSh odavno u velikoj ljubavi na svim poljima, pa kad se jednom spustis sa tih oblaka i trupnes u surovu realnost BV nije ti dobro😭😭😭
No svi smo u istom camcu, i djaba se sekirati. Nema nam druge, ili da cekamo ili da predjemo na neku drugu seriju, a ja volim AnSh oliti I loveansh pa sam tu di jesam😊
Sneha.Love thumbnail

Originally posted by: adjuric

Sve se slazem! 😆
da ih vidi CM...

Ma nacisto su se pogubili, a u jednoj od prethodnih epizoda prikazuju nju kad kaze da ujutru kad ustane odmah prvo namesti krevet. 🤢

Naravno da su se pogubili ovi CVs su i tu sofu ubacili naknadno, i sve namestili da CM udje u rano jutro i donese popeglan ves (valjda ga je nocu peglala) i da vidi da ovi odvojeno spavaju, nakon sto su danima spavali zajedno. Potpuno rasulo. Ocito CM ima neku vaznu ulogu (tj. imat ce) u Anandinom suocavanju sa njenim strahovima i sigurno ce na neki nacin pomoci A a samim tim i njenom Shivu da konacno pocnu da vode normalan bracni zivot.