Originally posted by: sashka123
Loveansh,slazem se u potpunosti sa tobom,ali seriju gleda veliki broj,osobe razlicitih uyrasta,razlicitih profila,razlicitih shvatanja,nece svi biti skloni da pokusaju da shvate,narocito posle ovolikog njihovog odugovlacenja i u tom smislu sam kivna na scenariste,jer sad pored onih koji su Anandi kritikovali zbog svega,sve vise im se pridruzuju i oni koji su je simpatisali,pa eto i mi danas izgubismo malo strpljenje iako je ovde svi obozavamo,pa zato kazem pokvarise joj malo lik,mogli su da obrade tu temu koju su hteli i koja sigurno postoji kod mnogih zena,ali na malo bolji nacin,ovako su samo zapetljali.
Potpuno se slazem sa tobom, naravno da su scenaristi krivi😡, no oni imaju neku svoju brzinu uslogiranih puzeva, pa tako idu, a osim toga ocito poznaju svoju publiku u Indiji, jer kad uzmes koliko su unakazili lik J, pa ga sada uzdizu u nebesa i opet ima toliko ljudi koji ga podrzavaju (ne ja-daleko bilo) pa valjda racunaju na to ako malo i uprskaju AnSh ljudi ih obozavaju i obozavat ce ih i dalje.
Mislim da je u sustini to sto oni ocito zele da ubiju sve rekorde i da slave 2000 epizodu, sto se nikad nije desilo, a kad uzmes koliko su dugo na prvom mestu po TRP- to ce se sigurno desiti. Jer koliko god da su ljudi nezadovoljni svi u 8 uvece sedaju za TV i gledaju. Jer da nije tako pao bi im TRP.
Ljudi su na forumu masovno nezadovoljni, tim pre sto svi citaju ove prekrasne SS/OS/FF u kojima su nasi AnSh odavno u velikoj ljubavi na svim poljima, pa kad se jednom spustis sa tih oblaka i trupnes u surovu realnost BV nije ti dobro😭😭😭
No svi smo u istom camcu, i djaba se sekirati. Nema nam druge, ili da cekamo ili da predjemo na neku drugu seriju, a ja volim AnSh oliti I loveansh pa sam tu di jesam😊