Sladjo u svemu se savrseno razumemo,samo da znas,divno je za zensku decu kad imaju brata,a isto tako i obrnuto,budi sigurna da ce tvoj sin jednog dana biti dobar muz jer je rastao uz dve sestre i naucio je da postuje zene,ja to znam iz licnog iskustva,imam starijeg brata,uvek je bio divan prema meni,nezan,zastitnik,takav je prema svojoj zeni,zato kazem,ima Shivova u stvarnom zivotu,za one neverne Tome koje kazu da je lik iz bajke,postoje itekako i za Dal poruka,trazi,cero,trazi,nemoj se zadovoljiti necim manjim,sigurna sam da ces pronaci svog Shiva pa makar potrosila vazda vezbanki😉
👏👏👏
Draga mama, ne verujem da cu naci to sto trazim ali cu radije umreti pokusavajuci nego da se zarobim sa nekim ko me ne zasluzuje..Meni muskarac nije potreban u zivotu, imam svoje parce hleba i krov nad glavom, a za ostale potrebe jos uvek mogu da biram..drustva je doduse sve manje jer ih nesto uhvatilo pa se samo udaju i zene,kao da hvataju zadnji voz..😆
Podrzavam te u potpunosti ali moj dobonamerni savet ti je ne lisavaj sebe jednog uz jedan dodatak jos, pazi da bude kao ⭐️, jer sve je nasledno, ne samo fizicki izgled, vec sve, karakter, osobine, inteligencija, sve.(provereno tacno na moja ).
Potpuno se slazem, a i nameravam, trazim nekoga ko ce biti kombinacija pameti i lepote za donora s.. , na zalost obicno ispadnu komplikacije, tipa : njegova porodicna istorija naslednih bolesti i slicno..na kraju cu da se opredelim za kombinaciju zdravlje i izgled (sportista) a pamet neka nasledi od mene,ovo malo sto je imam, nadomestice je lepotom 😆😉
Za ''puteve i nacine'' moras sama da se snadjes, a posle izaberi, da mi je ova pamet, a one godine, mislim, zimovanje, letovanje, sve izracunas i skockas i rezultat nema da izostane, sad ti je to sve pronadjeno, a ovo, sto ti navodis u drugom redu, kao krajnje resenje😉